Водя спор във форума на АУДИ но е валиден за всички форуми
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Водя спор във форума на АУДИ но е валиден за всички форуми
http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=16917
това е линка става въпрос за купува/продава секцията поради простата причина че ми писна да си влача части отвън!
Ще съм благодарен на всеки който изрази становище по въпроса!
това е линка става въпрос за купува/продава секцията поради простата причина че ми писна да си влача части отвън!
Ще съм благодарен на всеки който изрази становище по въпроса!
Да, ама ако не сме регистрирани не можем да отговаряме в темата ти. А на мен не ми се регистрира във форума на Ауди (аз вече сгреших и с тоя форум, ама айде
).
Та по темата: аз мисля, че си прав, не са нормални тия цени. Но всеки си е чорбаджия и си продава както иска. Затова по-добре си пазарувай отвън като е по-евтинко.

Та по темата: аз мисля, че си прав, не са нормални тия цени. Но всеки си е чорбаджия и си продава както иска. Затова по-добре си пазарувай отвън като е по-евтинко.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- turboto
- ентусиаст
-
kam_tod написа:Да, ама ако не сме регистрирани не можем да отговаряме в темата ти. А на мен не ми се регистрира във форума на Ауди (аз вече сгреших и с тоя форум, ама айде).
Проблема е че докато мислим така такива ще съществуват а ния ще си късаме нервите докато довлачим нещо на нормални цени.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
turboto написа:kam_tod написа:Да, ама ако не сме регистрирани не можем да отговаряме в темата ти. А на мен не ми се регистрира във форума на Ауди (аз вече сгреших и с тоя форум, ама айде).
Проблема е че докато мислим така такива ще съществуват а ния ще си късаме нервите докато довлачим нещо на нормални цени.

Иначе аз съм решил след нова година ако може да се докара кола без да се регистрира (и да не трябва задължително да плащам на митница) да си докарам една от Германия и к'во ми трябва от там

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- turboto
- ентусиаст
-
!
CLOSE разбрах що за птици се подвизават там. Да живее ebay... както и хората които си помагат обединени около една марка и една идея. Определено не ми е мястото там. В раздела купува/продава е същото като на по симеон кажеш в единия му край че търсиш точно определено нещо и докато стигнеш до другия цената му става космическа (т'ва при условие че нямаш подводница)!
CLOSE на темата даже може да я затриете
CLOSE на темата даже може да я затриете
5 мнения
• Страница 1 от 1