Да Легнем На Паважа
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Илия Тодоров
- Потребител
-
Да Легнем На Паважа
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС, ЗА ДА ПОКАЖЕМ КАК ИЗГЛЕЖДАТ 655 ТЕЛА НА ПАВАЖА!
Нека заедно спрем войната по пътищата!!!
През изминалата 2014 г. по пътищата на България живота си изгубиха 655 души. И тази година безумията на пътя продължават с пълна сила. Зачестилите трагични инциденти, вследствие на грубо нарушаване на ЗДвП – превишаване на скоростта, отнемане предимството на пешеходците на пешеходни пътеки, употреба на алкохол, провокираха стартиращата комуникационна кампания “7 милиона причини да караш разумно“, с която се надяваме да повлияем положително на всички български водачи на МПС.
В тази връзка организираме пърформанс на открито, който ще протече с флашмоб от страна на всички съпричастни на проблема с цел представяне на стотиците жертви по пътищата.
Събитието „Да легнем на паважа!“ ще се състои в гр. София, на пътното платно – на паветата на ул. „Оборище“ – в отсечката между ул. „Раковски“ и катедралата “Александър Невски” (имаме съгласувателно писмо от Столичната община).
Дата: 01. Юни 2015 г.
Начален час на провеждане на събитието: 10:00.
Продължителност на флашмоба на пътното платно: 3-4 минути; обща продължителност на събитието: около 30 минути.
Бихме искали да помолим за Вашата подкрепа, за да осъществим това събитие. Елате вие и поканете ваши приятели, съпричастни към запазването на живота по пътищата на страната ни да се присъединят към инициативата.
Вярваме, че това ще провокира всеки един от нас да бъде разумен и отговорен на пътя.
За допълнителни въпроси, оставаме на разположение.
FB: https://www.facebook.com/events/1018167184869337/
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ
София, ул. "Лайош Кошут"16, тел.02/952 66 66
www.bazk.org
Нека заедно спрем войната по пътищата!!!
През изминалата 2014 г. по пътищата на България живота си изгубиха 655 души. И тази година безумията на пътя продължават с пълна сила. Зачестилите трагични инциденти, вследствие на грубо нарушаване на ЗДвП – превишаване на скоростта, отнемане предимството на пешеходците на пешеходни пътеки, употреба на алкохол, провокираха стартиращата комуникационна кампания “7 милиона причини да караш разумно“, с която се надяваме да повлияем положително на всички български водачи на МПС.
В тази връзка организираме пърформанс на открито, който ще протече с флашмоб от страна на всички съпричастни на проблема с цел представяне на стотиците жертви по пътищата.
Събитието „Да легнем на паважа!“ ще се състои в гр. София, на пътното платно – на паветата на ул. „Оборище“ – в отсечката между ул. „Раковски“ и катедралата “Александър Невски” (имаме съгласувателно писмо от Столичната община).
Дата: 01. Юни 2015 г.
Начален час на провеждане на събитието: 10:00.
Продължителност на флашмоба на пътното платно: 3-4 минути; обща продължителност на събитието: около 30 минути.
Бихме искали да помолим за Вашата подкрепа, за да осъществим това събитие. Елате вие и поканете ваши приятели, съпричастни към запазването на живота по пътищата на страната ни да се присъединят към инициативата.
Вярваме, че това ще провокира всеки един от нас да бъде разумен и отговорен на пътя.
За допълнителни въпроси, оставаме на разположение.
FB: https://www.facebook.com/events/1018167184869337/
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ
София, ул. "Лайош Кошут"16, тел.02/952 66 66
www.bazk.org
Re: Да Легнем На Паважа
Аз, явно съм назад с материала или просто одъртявам.
Какво е това "флашмоб", някой би ли бил така добър да поясни?
"пърформанс" мисля се досещам, ама няма да е зле и него някой да преведе.
Какво е това "флашмоб", някой би ли бил така добър да поясни?
"пърформанс" мисля се досещам, ама няма да е зле и него някой да преведе.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Че легнем само ако има голи п**оци около мене иначе не легам!
Иначе по принцип как тва малоумно събитие "флашмоб" че спре олигофрените по пътя ай ако ми каже некой му давам веднага 20 лева! Или само гледаме да ни дадат по битивито и да станем извьестни 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И какво става като легнем и полежим на паважа? Утре джигита, дето кара с 200 по Околовръстното ще си каже- беее тия как бяха налягали на паважа, цели 655 парчета. От днес няма да карам вече толкова бързо, че като се сетя как се търкаляха по паважа тръпки ме побиват. Или утре някой батка в Студентски град ще се лиши от редовната половинка уиски преди да се качи на колата, щото вие сте се търкаляли по центъра?
Искаш ли и аз да ти кажа няколко безумия. На остър завой минава камион и изсипва пясък в средата на завоя. Това в активния мото сезон. И не го бърка, щото знае че и да го види някой полицай той ще продължи да си бърка в носа и няма да му направи никакво впечатление. Или общинските служители косят тревата покрай пътя и тя пада всичката на платното. И никой не мисли, че тая трева там като е свежа още е като лед. Или пък дупка с дълбочина една педя по средата на платното. Или нов асфалт и връзката му със стария като някаква рампа за скок (до Бизнес парка). Или нарязани отсечки по цялото платно с остри ръбове и заебани така с дни.. Още десетки безумия мога да ти дам.
А фондации и организации като вашата само се чудят каква безсмислена глупост да измислят за да гепят някакво финансиране и да прилапат някакви пари. Имаше и едно подобно тук организирано от някаква "колежка".
Най-обикновени кърлежи и паразити сте вие и вашите ръце са изцапани с кръв, защото грабите пари, които са предназначени за превенция на всичата тая лудница по пътищата. А вие ги крадете и прахосвате по най-безсмислен начин!
Илия Тодоров написа: И тази година безумията на пътя продължават с пълна сила.
Искаш ли и аз да ти кажа няколко безумия. На остър завой минава камион и изсипва пясък в средата на завоя. Това в активния мото сезон. И не го бърка, щото знае че и да го види някой полицай той ще продължи да си бърка в носа и няма да му направи никакво впечатление. Или общинските служители косят тревата покрай пътя и тя пада всичката на платното. И никой не мисли, че тая трева там като е свежа още е като лед. Или пък дупка с дълбочина една педя по средата на платното. Или нов асфалт и връзката му със стария като някаква рампа за скок (до Бизнес парка). Или нарязани отсечки по цялото платно с остри ръбове и заебани така с дни.. Още десетки безумия мога да ти дам.
А фондации и организации като вашата само се чудят каква безсмислена глупост да измислят за да гепят някакво финансиране и да прилапат някакви пари. Имаше и едно подобно тук организирано от някаква "колежка".
Най-обикновени кърлежи и паразити сте вие и вашите ръце са изцапани с кръв, защото грабите пари, които са предназначени за превенция на всичата тая лудница по пътищата. А вие ги крадете и прахосвате по най-безсмислен начин!
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Създава се илюзията ,че се работи до някаква степен срещу "войната по пътищата".Всъщност като ги пуснат в прайм тайма на БеТеВето бабетата по махалите ще си се израдват на манифестацийката и това ще е единствения ефект на цялото упражнение.
Да не говорим каква манипулация са всичките тези новини за катастрофи по медиите.Има хиляди по-важни и интересни факти,от това кой се е разписал на поредния стълб...Мен ми писна да губя приятели в нелепи инциденти ама стискам щото както всичко друго в БГ тва не зависи от мен като индивид.Зависи от всеки който запали двигател от тук нататък да мисли(колкото и да му е трудно)...Жалкото е първо , че аудиторията ни е малка и второ- голяма част от хората тук няма да ме разберат.
Все пак никой не може да промени мисленето на някой който е решил ,че е безсмъртен.Независимо колко човека се возят при него и колко са пили.Има пердета дето с 230 взимат разни завои на джихад с голф тройки и после не можеш да разбереш коя му е дупката на устата...Има даже такива завеси дето докато осмислят и вземат решението да натиснат спирачка вече са полуизгнили и са им издялали мрамора около гроба.
500 лежащи човека не могат да повлияят на пича дето пресича път с предимство изпреварвайки със 90 над ограничението да се замисли каква глупост е това.Има само вариант в който изпатил от подобно нещо и оцелял започва да изпитва страх от подобни ситуации.
500 човека не могат да вкарат разум в 5 милиона за минута по телевизията...
Тъжно ми е ,защото доста време ,закони и човешки животи ще изтекат докато се вкара акъл в главата на всички.
Тъжно ми е и щото тия животи си отиват без да осъзнаят какво е станало.
Тъжно ми е ,че трябва да съм толкова против подобна акция.
Има и по-силно лекарство за тая война от флашмоба...500 човека разпростараняващи снимков материал на телата оставащи след катастрофи имат по-голям шанс да достигнат до 5 милиона зрители
Тогава ви гарантирам пълно медийно затъмнение,но пък и висок обществен интерес...Което за една подобна кауза е най-добрата стратегия...
Мнението си е лично мое и не ангажирам никого с него.
Да не говорим каква манипулация са всичките тези новини за катастрофи по медиите.Има хиляди по-важни и интересни факти,от това кой се е разписал на поредния стълб...Мен ми писна да губя приятели в нелепи инциденти ама стискам щото както всичко друго в БГ тва не зависи от мен като индивид.Зависи от всеки който запали двигател от тук нататък да мисли(колкото и да му е трудно)...Жалкото е първо , че аудиторията ни е малка и второ- голяма част от хората тук няма да ме разберат.
Все пак никой не може да промени мисленето на някой който е решил ,че е безсмъртен.Независимо колко човека се возят при него и колко са пили.Има пердета дето с 230 взимат разни завои на джихад с голф тройки и после не можеш да разбереш коя му е дупката на устата...Има даже такива завеси дето докато осмислят и вземат решението да натиснат спирачка вече са полуизгнили и са им издялали мрамора около гроба.
500 лежащи човека не могат да повлияят на пича дето пресича път с предимство изпреварвайки със 90 над ограничението да се замисли каква глупост е това.Има само вариант в който изпатил от подобно нещо и оцелял започва да изпитва страх от подобни ситуации.
500 човека не могат да вкарат разум в 5 милиона за минута по телевизията...
Тъжно ми е ,защото доста време ,закони и човешки животи ще изтекат докато се вкара акъл в главата на всички.
Тъжно ми е и щото тия животи си отиват без да осъзнаят какво е станало.
Тъжно ми е ,че трябва да съм толкова против подобна акция.
Има и по-силно лекарство за тая война от флашмоба...500 човека разпростараняващи снимков материал на телата оставащи след катастрофи имат по-голям шанс да достигнат до 5 милиона зрители
Тогава ви гарантирам пълно медийно затъмнение,но пък и висок обществен интерес...Което за една подобна кауза е най-добрата стратегия...
Мнението си е лично мое и не ангажирам никого с него.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
FuRoRR написа:Има и по-силно лекарство за тая война от флашмоба...500 човека разпростараняващи снимков материал на телата оставащи след катастрофи имат по-голям шанс да достигнат до 5 милиона зрители
.
Съгласен. Виждал съм, влияят ми. Смятам, че ако се покажат на повече хора, ще им стане гадно и ще им се запечата в мозъка.
Много фалшиви ми се струват подобни акции. Ако искате може да организирате нещо пред КАТ, дано се трогнат и започнат да си гледат по-добре работата. Те ще се оправдаят със липса на средства, дрехи, обувки и ранно пенсиониране и ще ви препратят към Парламента. Те пък може да се оправдаят с Министерски съвет и така никой не е виновен за нищо, правилата са за най-изпадналите членове на това общество. Останалите са джигити - и в Парламента, и по улиците ... нищо ново.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Еййй тва уникално събитие мина! Като гледам снимките са налегали около 20-30 човека. А дано сте спрели олигофрените по пътищата ама надали...поредната простотия с поредните усвоени кинти от поредната малоумна организацийка 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
9 мнения
• Страница 1 от 1