ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F31

Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015

Мнение от alozavar » 07 Юни 2015, 19:03

Чак цирк... Мен ми е абсолютно все тая, не съм фен на никой отбор, но обективно погледнато Барселона бяха най-добрият отбор и заслужено печелят. Специално в този мач Ювентус играха добре, но недостатъчно, единствено Маркизио и Буфон направиха наистина силен мач. От Погба, Пирло и Тевез се очаква доста повече, за да бият Барселона. Ръцете ги имаше и в наказателното на Ювентус, не казвам, че е 100% дузпа, но си е ръка... На Неймар не зачетоха гола- не е чак такъв проблем. Ако прическата е единственото, за което ще се хващате за Меси- не върви някак си :mhihi: Ако ще да си направи и мустаците на Хитлер е все тая, факт е че отборът може да разчита на него, когато трябва и печели. Другото са пристрастни заяждания :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Юни 2015, 19:05

Как да го зачетат като той след като я удари с глава я насочи с ръка във вратата? Айде спрете с глупостите
Аз също не съм луд фен на двата отбора и ми е все тая кой е шампиона, но просто като ще се казват фактите - да се казват
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 07 Юни 2015, 19:14

Ок, вкарва я с ръка и му го отменят съвсем резонно гола. Това е игрова ситуация, по-напред сте го споменали като нещо специално, а реално не е. Тва че той е нагъл бразилец и се правеше на куку валс е отделен въпрос :mhihi: Но колко ли нямаше да се направят на неговото място... само Джокович одеве си призна точка, ама и това не му помогна :mhihi: Третият гол е в 97мата минута и после приключват- колко още да ги оставят да играят? Както и да е, мен мачът ми хареса и не мисля, че съдията е повлиял по някакъв начин на резултата. Догодина пак :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Юни 2015, 23:06

А и Суарез лежа най-много накрая... сега май е аут за Копа Америка :dunno:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата