Сигнали за дупки в София
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Сигнали за дупки в София
След 6 месеца подаване на сигнали, най-накрая оправиха кварталните дупки. Ако някой има кратери, да пише тук http://call.sofia.bg/ 100% проверено ги оправят, чака се, но поне работят 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Сигнали за дупки в София
по нашата улица има няколко сигнала, но... резултат няма
то асфалт няма, аз резултати искам

то асфалт няма, аз резултати искам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И в моя квартал има сигнали, но дупките се множат. По голяма част от улиците вече не мога да мина с моята кола, защото праговете ми опират в ръба на траповете...
Всеки момент ще зейне пропаст от пропаднал асфалт до една шахта и съвсем ще ми затрудни достъпа до вкъщи. София не е била в толкова лошо състояние от първия мандат на Софиянски насам. А кметицата само пее за реновирани 35 улици...

Never mistake motion for action...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ама как ги оправят? Както си му е реда с асфалт или с оная смехория където пръска чакъл през тръбата и след 2 валежа - оп, дупчица? Щото и по едно от улиците по които се прибирам ги бяха запълнили с чакъл или там к'вото е и ела сега ги виж 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Както си трябва ги оправят. Дойдоха 10 работници с багер, камион и валяк. Затвориха улицата и вечерта, нямаше нито една дупка. Единствено трябва да бъдете много нахални. Видите ли, че са ви изтрили сигнала подавате пак. Най-накрая видях смисъла от данъка за колата 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз пък не виждам никакъв смисъл от плащанеето на данък, добре, че е мизерен 29 лева, писъл съм до кой ли не файда нямаше, дупката пред блока ми стана толкова голяма, че взимаше място за 2 коли, е след 2-3 години метнаха 3 колички чакъл и асфалт, за сметка на това 1 година лампите не работиха, но си плащам по 500 лева данък сгради на година, все пак една изоставена кола, ограбена счупена, седеше 3 години, като някои келеш я подпали и дойде пожарната да я гаси я вдигнаха на другия ден след доста разправия с полицията от живущите в близост и 2 ма адвокати да съм по точен
Живея в Лозенец, и високите данаците по никакъв начин като гледам не влизат в ремонт на улиците, или уличното осветлението, старата част още сме с дървените стълбове
Живея в Лозенец, и високите данаците по никакъв начин като гледам не влизат в ремонт на улиците, или уличното осветлението, старата част още сме с дървените стълбове

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
В тоя сайт бях пуснал няколко сигнала преди месец, след като избраха фирма, дойдоха и оправиха половината дупки. Както е светофара едната са я запълнили, другата където е срещу нея точно са я оставили. Еми и аз така ще си внеса за 1 година данъка и за следващите 2 другия път 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
На 07.05.2015 изпратих сигнал за голяма дупка близо до ВМА, в петък я асфалтираха .
Незнам дали е заради сигнала или просто и беше дошло времето.
Незнам дали е заради сигнала или просто и беше дошло времето.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Вероятно не, защото живея там и аз пуснах сигнал за същата дупка + пропадналата шахта на Добрила, но нея не са я оправили. Не занм дали си заглеждал ремонта на описаната от теб дупка, но буквално до кръпката която са направили има 2 дупки оставени така. Все 1 да излезеш с мокри джапанки от банята и да си забършеш само тези на единия крак, пъъъълна идиотщина. 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Много внимавайте за доста дълбока яма. След Горублянският светофар посока Пловдив, в стеснение за преминаване към другото платно. Точно на прехода м/у двата пътя в средата се намира. Трудно се забелязва и трябва да се мине плътно в ляво.
Дупките добре, но дупките в новозамазаните кръпки как се появяват ? Снимката е от околовръстното на София, преди моста над Казичене посока север... и се появи много бърже след "ремонта"... и си стои така от доста време 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Там е бил бригадира и за т'ва
Иначе т'ва си е директно за господарите, да зададат някои неудобни въпроси

Иначе т'ва си е директно за господарите, да зададат някои неудобни въпроси

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
100imenov написа:Вероятно не, защото живея там и аз пуснах сигнал за същата дупка + пропадналата шахта на Добрила,
Съседи сме с теб, шахтата не съм я видял, защото никога не минавам по Добрила, сега ще им пусна сигнал и за нея.
Когато пускате сигнали, винаги разкрасявайте ситуацията ( предпоставка за птп, опасност за преминаващите деца и подобни ), явно помага .
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Вие верно ако си мислите, че вашите сигнали им правят нещо...
При ВМА са я запълнили щото е по-централно. Всичко останало се прави от Район-а и то без пари ако може. Бюджет за асфалтиране и ремонти се прави много преди да почне дадена година... Затова пари няма никога. Асфалтирането на каквото и да е става САМО и ЕДИНСТВЕНО след съвет на Столична голяма община, където вярвайте ми не обсъждат дупките пред блока.
При ВМА са я запълнили щото е по-централно. Всичко останало се прави от Район-а и то без пари ако може. Бюджет за асфалтиране и ремонти се прави много преди да почне дадена година... Затова пари няма никога. Асфалтирането на каквото и да е става САМО и ЕДИНСТВЕНО след съвет на Столична голяма община, където вярвайте ми не обсъждат дупките пред блока.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
14 мнения
• Страница 1 от 1