Интериорен дизайнер?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Интериорен дизайнер?

Мнение от BMW_RIDER » 16 Юни 2015, 12:06

Явно е искал сградата да прилича на изпусната ваза.
Добри архитекти се намират трудно-факт. Който търси да намери хора работещи/работили в чужбина!

Но в случая се търси интериорен дизайнер. Пак си мисля ,че трябва да се тръгне от материалите и бюджета - дърво ли ще е основния акцент, тухли ли камък ли, някакъв вид мазилка, комбинации цветове...

Често пъти клиента не знае какво точно иска или като види нещо добре направено го харесва повече от това което първоначално си е мислил. Така ,че яко гледане по сайтове списания и после да мисли кой може да го реализира.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330d
Мечтае да кара: Е46 330d

Мнение от Стефан Данаилов » 16 Юни 2015, 13:53

vavilon написа:
Ganchev__ написа:Имаше един колега от форума с 2 Е46-ци, едната червена със много готин салон правен от Вилнер.По спомен се занимава точно с това, поразпитай из е46 средите :)

Стефан Данаилов се казва. ;) Който го интересува на л.с.

Здравейте, аз съм въпросният колега:) На този линк има мои неща: https://www.facebook.com/steave.balkan/photos_albums . Като съфорумци, колегата Leon може да ми звънне и да се видим за една безплатна консултация, поне да го посъветвам и насоча правилно ( аз лично лятото съм си го запълнил с неслужебни ангажименти, като планини, море, БМВ събор, Ком-Емине и т.н.) Телефона ми е 0898 555 020.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2015, 14:20

pampo написа:Това с баните не е измислено случайно, не че се прави на интересен архитектът, просто има някой неща, които са намерили оптималното си място и няма нужда да търсиш отговора защо е така с експерименти по тази тема. Не че не може да го направят, просто филмът ще е голям и при евентуална авария ще има много по-сериозни щети.

Това го знам, просто го давам като пример за едно закостеняло мислене което имаме. Достатъчно е да ми го каже (ако аз вече не съм се сетил каква е причината) и аз вече ще си решавам дали да рискувам да го направя. Относно прозорците в самостоятелна жилищна сграда ЗУТ мисля, че няма нищо общо.

Стефан Данаилов написа: На този линк има мои неща: https://www.facebook.com/steave.balkan/photos_albums . .

Връщам си част от думите назад. Някои хора си го могат просто.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 16 Юни 2015, 15:12

KPETEH написа:Ех, ако можех само да знам какво и искал инвеститора...
2450.jpg

Извинявам се за off-topic-a!

Искал е сградата му да прилича на комбайн! ;)
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Юни 2015, 16:44

Благодаря на всички за мненията и на тези, които се отзоваха на лс. Знаех си, че по-рано трябва да питам тук вместо да се лутам. Както писах - аз имам основата, не съм на голи стени. Имам детайли, които искамд а запазя и надградя, други да променя, като цяло съм доста отворен за идеи. Не съм силен в детайлите - липсв ами търпение за тях или просто се двоумя прекалено много. Имам някои основни приоритети и идеи, но се препъвам в съчетаването им. Благодаря на колегата Стефан Данаилов, ще се чуем, но нямам кога да направя ремонта освен лятото, което явно е проблем. До 5 септември трябва да съм разчистил къщата, че ще ме изнесат на палатка иначе :mhihi: Иначе проект Кампбаните е много в мои стил, дори имам някои от елементите като материали и цветове в момента вкъщи.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330d
Мечтае да кара: Е46 330d

Мнение от Стефан Данаилов » 16 Юни 2015, 19:10

Leon написа:Благодаря на всички за мненията и на тези, които се отзоваха на лс. Знаех си, че по-рано трябва да питам тук вместо да се лутам. Както писах - аз имам основата, не съм на голи стени. Имам детайли, които искамд а запазя и надградя, други да променя, като цяло съм доста отворен за идеи. Не съм силен в детайлите - липсв ами търпение за тях или просто се двоумя прекалено много. Имам някои основни приоритети и идеи, но се препъвам в съчетаването им. Благодаря на колегата Стефан Данаилов, ще се чуем, но нямам кога да направя ремонта освен лятото, което явно е проблем. До 5 септември трябва да съм разчистил къщата, че ще ме изнесат на палатка иначе :mhihi: Иначе проект Кампбаните е много в мои стил, дори имам някои от елементите като материали и цветове в момента вкъщи.

:) Проекта в Камбаните го правих за един много известен българин, но ще ти го кажа, като се видим. Звънни ми когато прецениш, аз съм свободен през седмицата.

Предишна

Назад към Извън Темата