Какъв телефон да си купя ?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Какъв телефон да си купя ?
stony1 написа:vavilon написа:ogata написа:Днеска говорих с една приятелка и от дума на дума се оказа, че има някаква лумия 630 в кутията, неразопакова.
Дали си заслужава ?
Според мен не си заслужава. Качил съм в момента тестовия Windows 10 на телефон с 512мб. рам. И съм убиден, че ще бави, когато излезе официалната версия на 10-та. Също така ще се лишиш от доста екстри предоставени от новият Windows 10640-та си заслужава всеки лев инвестиция за поне 3г. напред.
stony1 написа:П.П. Какво толкова ще предложи Windows 10 за един телефон, че ще се наложи ъпдейтГоворим за телефон все пак, а не за компютър или таблет.
Доста неща ще предложи и да почти ще стане компютър. Настройките са същите както при PC версията на Win 10. В крайна сметка, Майкрософт затварят системата с пс, таблет и телефон. Както Ейпъл направиха преди.Едно от най- хубавите неща, които са направили за безбожно много пари
А сега сподели какви са "Екстрите", че най-ги обичма мненията от сорта "моята кола е по-хубава от другите, защото е по-хубава"
Щом държиш на мнението си, че телефонът не си заслужава, поне се обоснови, за да се разбере от всички какво точно или къде точно се крие проблемът, ако изобщо има някакъв.
Така подхвърлено във въздуха "не си струва, защото новият Windows ще има повече екстри" не носи никаква полезна информация. Щом си инсталирал тестовия Windows 10 на телефон с 512мб рам, защо не споделищ как се държи телефона, какви са ти наблюденията и защо сметаш, че официалният релииз ще е по проблемен.
Без лоши чувства и хубав ден от мен.
Нямам 630-ка при мен да я пробвам с 10ката, но по това, което виждам от този клип - на 512mb има Lag и си иска 1 GB рам. Вярно, че още не е оптимизиран за това устройство, но когато пристигне официалният ъпдейт 100% firmware-а ще бъде оптимизиран за този телефон и ще работи по-гладко.
Относно рязането на функции и необходимия хардуер:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
stony1 написа:А сега сподели какви са "Екстрите", че най-ги обичма мненията от сорта "моята кола е по-хубава от другите, защото е по-хубава"
Щом държиш на мнението си, че телефонът не си заслужава, поне се обоснови, за да се разбере от всички какво точно или къде точно се крие проблемът, ако изобщо има някакъв.
Така подхвърлено във въздуха "не си струва, защото новият Windows ще има повече екстри" не носи никаква полезна информация. Щом си инсталирал тестовия Windows 10 на телефон с 512мб рам, защо не споделищ как се държи телефона, какви са ти наблюденията и защо сметаш, че официалният релииз ще е по проблемен.
Без лоши чувства и хубав ден от мен.
Клегата, skipper почти ти е оговорил на въпросите.

Дай да бъдем реалисти, а?

Тестовият телефон с Вин 10 мобиле (билд 10136) е 720 . Приложенията се отварят много по бавно. Нищо, че денс се позабърза.Батерията пада за около 15 часа. Рестартва се от врме на време и т.н.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Взех 630-ката . Много е добре
Цял ден я ръчкам и от 72% съм на 51%
И тъй като цената беше много под предвиденото, понеже ми е празник, на цели 25 години ставам реших да се зарадвам като си купя и :
- Бекера за който споменах
- К-та инструменти от лидл
- 6 чифта чорапи

Явно вече ще трябва и аз, като Калоян, да пиша в другата тема
Благодаря на всички за помоща.

Цял ден я ръчкам и от 72% съм на 51%

И тъй като цената беше много под предвиденото, понеже ми е празник, на цели 25 години ставам реших да се зарадвам като си купя и :
- 6 чифта чорапи

Явно вече ще трябва и аз, като Калоян, да пиша в другата тема

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
ogata написа:Взех 630-ката . Много е добре![]()
Цял ден я ръчкам и от 72% съм на 51%![]()
![]()
![]()
- 6 чифта чорапи![]()
![]()
Явно вече ще трябва и аз, като Калоян, да пиша в другата тема![]()
Ай честито,младеж.....
Честит Рожден Ден!С пожелание за ного здраве,щастие успехи и възходи в личен и профи план.....
Операционната е лудница....вече в другата тема ще се пише

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
ogata написа:Взех 630-ката . Много е добре![]()
Цял ден я ръчкам и от 72% съм на 51%![]()
![]()
![]()
- 6 чифта чорапи![]()
![]()
Явно вече ще трябва и аз, като Калоян, да пиша в другата тема![]()
Честитоооооооооо, и да вземеш да почерпиш

Само да попитам този бекер за какво ти е? Да не си станал фен на марката

П.П. Винимавай с екстрите на телефона, че ще започне да прави проблеми

Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Мерси
Бекера е същият като моят, просто си е с неговото сд и най-накрая ще имам компас вече
(ДАНО!)
Настоящият ще го хвърля на е28цата с едно кабелче със синята букса от мини исо-то дето дава бонус аукс

Бекера е същият като моят, просто си е с неговото сд и най-накрая ще имам компас вече

Настоящият ще го хвърля на е28цата с едно кабелче със синята букса от мини исо-то дето дава бонус аукс

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5