При нужда от кръв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

При нужда от кръв

Мнение от bgpavlp » 20 Юли 2015, 12:30

Колеги, миналата седмица дарих кръв.
Ако има някой, които му е нужна кръв, нека ми се обади или да напише тук в темата, за да му изпратя документа, на база който ще получи кръв от кръвния център.
Документа има валидност два месеца.

Edit:. Ако сметнат модераторите, нека я направят важна, за да я видят повече хора.
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: При нужда от кръв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2015, 13:19

Чудесна идея!

За съжаление при мен опита показва, че при нужда от точно определена група единствените бележки, които шефа на центъра признава са тези с лика на Алеко Константинов.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Юли 2015, 16:35

Колеги, миналата седмица дарих кръв.
Ако има някой, които му е нужна кръв, нека ми се обади или да напише тук в темата, за да му изпратя документа, на база който ще получи кръв от кръвния център.
Документа има валидност два месеца.

Edit:. Ако сметнат модераторите, нека я направят важна, за да я видят повече хора.

:bowdown:

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2015, 14:19
Чудесна идея!

За съжаление при мен опита показва, че при нужда от точно определена група единствените бележки, които шефа на центъра признава са тези с лика на Алеко Константинов.

Съгласен съм, но си мисля че и Пенчо Славейков може да свърши работа, въпреки че някои са много ненаситни. Истината, е че те вместо да гледат да те лекуват, гледат само как да вземат каквото откъде могат.Лекарите станаха търговци... :censored:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bgpavlp » 20 Юли 2015, 16:58

За жалост е така, но няма да имат "основание" ,ако идеш с кръводарители или документ и кажеш , че кръвта е предназначена за определен пациент.

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2015, 18:18

c04 написа:Съгласен съм, но си мисля че и Пенчо Славейков може да свърши работа, въпреки че някои са много ненаситни. Истината, е че те вместо да гледат да те лекуват, гледат само как да вземат каквото откъде могат.Лекарите станаха търговци... :censored:

Шефа на плевенския център беше категоричен, че без дарител от точно същата група няма как да се намери кръв. В последствие склони на обяд в ресторант в града и вместо да плати в бележничето му за сметката се озоваха две столевки и въпросната кръв от рядка кръвна група се появи още на следващата сутрин.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 20 Юли 2015, 19:21

Миналата година като ми набиваха пирона в счупения крак докторите казаха: Пирон - еди колко си, консумтив - еди колко си, за всичко ще дадем документ, само за кръвта нямало да могат... Защо ли... :bang: :bang: :bang: Щото мургавите седят на опашка пред болниците!

По темата: Нямаше ли нещо като регистър на кръводарителите? В момент, в който на мен или на близък ако се наложи и съм дарявал през годините да свършат работа?
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 21 Юли 2015, 13:13

Миналата година като ми набиваха пирона в счупения крак докторите казаха: Пирон - еди колко си, консумтив - еди колко си, за всичко ще дадем документ, само за кръвта нямало да могат... Защо ли... :bang: :bang: :bang: Щото мургавите седят на опашка пред болниците!

По темата: Нямаше ли нещо като регистър на кръводарителите? В момент, в който на мен или на близък ако се наложи и съм дарявал през годините да свършат работа?

Не знам, но каквото и да има банкнотите са най-ефективния начин...Понякога, за жалост, единствения...Преди години се наложи на мой близък и естествено мургавите и столевките си вървяха... :bang: :bang: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 21 Юли 2015, 13:19

Да не се налага на никой, но при нужда ще даря кръв за колега. Само да сме живи и здрави ! :driving:
Изображение

Назад към Извън Темата