При нужда от кръв
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
При нужда от кръв
Колеги, миналата седмица дарих кръв.
Ако има някой, които му е нужна кръв, нека ми се обади или да напише тук в темата, за да му изпратя документа, на база който ще получи кръв от кръвния център.
Документа има валидност два месеца.
Edit:. Ако сметнат модераторите, нека я направят важна, за да я видят повече хора.
Ако има някой, които му е нужна кръв, нека ми се обади или да напише тук в темата, за да му изпратя документа, на база който ще получи кръв от кръвния център.
Edit:. Ако сметнат модераторите, нека я направят важна, за да я видят повече хора.

Ако нема у глава, има у Google.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: При нужда от кръв
Чудесна идея!
За съжаление при мен опита показва, че при нужда от точно определена група единствените бележки, които шефа на центъра признава са тези с лика на Алеко Константинов.
За съжаление при мен опита показва, че при нужда от точно определена група единствените бележки, които шефа на центъра признава са тези с лика на Алеко Константинов.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Колеги, миналата седмица дарих кръв.

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2015, 14:19
Чудесна идея!
Съгласен съм, но си мисля че и Пенчо Славейков може да свърши работа, въпреки че някои са много ненаситни. Истината, е че те вместо да гледат да те лекуват, гледат само как да вземат каквото откъде могат.Лекарите станаха търговци...

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
За жалост е така, но няма да имат "основание" ,ако идеш с кръводарители или документ и кажеш , че кръвта е предназначена за определен пациент.
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Ако нема у глава, има у Google.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
c04 написа:Съгласен съм, но си мисля че и Пенчо Славейков може да свърши работа, въпреки че някои са много ненаситни. Истината, е че те вместо да гледат да те лекуват, гледат само как да вземат каквото откъде могат.Лекарите станаха търговци...
Шефа на плевенския център беше категоричен, че без дарител от точно същата група няма как да се намери кръв. В последствие склони на обяд в ресторант в града и вместо да плати в бележничето му за сметката се озоваха две столевки и въпросната кръв от рядка кръвна група се появи още на следващата сутрин.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Миналата година като ми набиваха пирона в счупения крак докторите казаха: Пирон - еди колко си, консумтив - еди колко си, за всичко ще дадем документ, само за кръвта нямало да могат... Защо ли...
Щото мургавите седят на опашка пред болниците!
По темата: Нямаше ли нещо като регистър на кръводарителите? В момент, в който на мен или на близък ако се наложи и съм дарявал през годините да свършат работа?

По темата: Нямаше ли нещо като регистър на кръводарителите? В момент, в който на мен или на близък ако се наложи и съм дарявал през годините да свършат работа?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Миналата година като ми набиваха пирона в счупения крак докторите казаха: Пирон - еди колко си, консумтив - еди колко си, за всичко ще дадем документ, само за кръвта нямало да могат... Защо ли...![]()
![]()
Щото мургавите седят на опашка пред болниците!
Не знам, но каквото и да има банкнотите са най-ефективния начин...Понякога, за жалост, единствения...Преди години се наложи на мой близък и естествено мургавите и столевките си вървяха...

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Да не се налага на никой, но при нужда ще даря кръв за колега. Само да сме живи и здрави ! 

8 мнения
• Страница 1 от 1