Дилема за обръщане на дограма.
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Дилема за обръщане на дограма.
Здравейте колеги.Скоро зидах терасата и я затворих и последва дограмата.Сложена е нивелирана е всичко е както трябва, обаче дойде момента да се обръща.Проблема е, че е правилно измерена и няма големи дупки, както и място за перваз за вътрешната страна.
Мазах я с лепило за плочки, че е по здраво, но се напуква, я няма място където да се сложи мрежа за да подсили.Правя го временно, колкото да изглежда по добре, че нямам финанси за изолация сега.Пробвах го косо под ъгъл с захапване на около 5мм от дограмата, но се напуква мазилката.Терасата я пече от 1 на обяд до 7 вечерта.
това е вертикалната стена разстоянието е около 1см.
а това е долната част където ляга дограмата.Между дограмата и итонг-а има 3-4мм на места а на места е около 7-8мм, понеже балкона не е напълно равен, но дограмата е нивелирана както трябва.
От вън ще я измажа с течна гума, за да няма влага.
Интересува ме с какво да замажа за да не стои толкова грозно пяната.Обръщал съм веднъж дограма но си беше с ъгълчета и гипскартон, но тук нямам възможност за гипскартон и каквото и да е.
Мазах я с лепило за плочки, че е по здраво, но се напуква, я няма място където да се сложи мрежа за да подсили.Правя го временно, колкото да изглежда по добре, че нямам финанси за изолация сега.Пробвах го косо под ъгъл с захапване на около 5мм от дограмата, но се напуква мазилката.Терасата я пече от 1 на обяд до 7 вечерта.
това е вертикалната стена разстоянието е около 1см.
а това е долната част където ляга дограмата.Между дограмата и итонг-а има 3-4мм на места а на места е около 7-8мм, понеже балкона не е напълно равен, но дограмата е нивелирана както трябва.
От вън ще я измажа с течна гума, за да няма влага.
Интересува ме с какво да замажа за да не стои толкова грозно пяната.Обръщал съм веднъж дограма но си беше с ъгълчета и гипскартон, но тук нямам възможност за гипскартон и каквото и да е.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Re: Дилема за обръщане на дограма.
Интересува ме с какво да замажа за да не стои толкова грозно пяната
С акрил!!
С акрил!!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Акрил да ме ориентираш към марка, че силикона с който мазах между дограмата и первазите вече е опекан и напукан и пак ще ги свалям.Стаята и терасата ги пече от 1 до 7 в най големите жеги.Външно мисля да мина първо с течна гума Вълков, за да не подгизне на вътре.

Акрилният силикон е за вътрешна употреба и трябва да се боядиса защото УВ лъчите го изпичат СИКА е добър като материал. Гумата на вълков е добра вземи бялата малко по скъпа е но не се нагрява от слънцето и е по устойчива.
Няма начин да няма начин
4 мнения
• Страница 1 от 1