"Безсмъртната" форумна нинджа
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Re: "Безсмъртната" форумна нинджа
Айде стига толко хляб и зрелища.
Последна промяна jorsenbmw на 13 Авг 2015, 12:56, променена общо 1 път
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
hell's angel написа:То всички тук карат извънградско с 90Да не говорим , че половината мунинговани кочини са с доста по-неадекватно поведение при 120-130, отколкото мотора на 160 ...
Извънградско на безлюден път някъде далеч из горите може да се кара и със 130 - ама в града като този и много други да летиш до детски площадки или сред много хора вече е изрудщина!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ся с тая тема му дигате акциите. Ще почне ся едно фукане, хвалене, че са го забелязали най-накрая 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
jorsenbmw написа: Обърнете особено внимание на клипове 3 и 4.
3-тия клип е с ф10 м5.
ogata написа:Ся с тая тема му дигате акциите. Ще почне ся едно фукане, хвалене, че са го забелязали най-накрая
За съжаление най-вероятно точно това ще се случи. И аз карам малко безразсъдно от време на време, но си представям как трябва да се държи тоя при положение, че автора даже не каза кой е и толкова хора се сетиха

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Така ще бъде докато не забранят на шофьори с под 3 г. стаж зад волана да шофират кола над 1250 сс и 75 коня!
Като след навършване на три години от вземането на книжка кат.В - който заяви че ще купува кола 300-400 коня да му се иска задължителен 2 месечен курс при профи състезател...Румен Дунев и прочие да ги обучава 60 уч.часа и чак тогава да им се дава талон за кола 300-400 коня!
Смятам че рязко ще намалят смъртните случаи от прекомерно висока скорост.
Като след навършване на три години от вземането на книжка кат.В - който заяви че ще купува кола 300-400 коня да му се иска задължителен 2 месечен курс при профи състезател...Румен Дунев и прочие да ги обучава 60 уч.часа и чак тогава да им се дава талон за кола 300-400 коня!
Смятам че рязко ще намалят смъртните случаи от прекомерно висока скорост.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Демирев написа:KPETEH написа:Как па един от потърпевшите не се обади на 112 или да отиде в некое РПУ и да го докладва. Да се дадат показания и всичко да стане както си му е ред?! На никой не му се занимава, ма му се мрънка... Нинджата в случая е автора...
П.С.
И преди някой да ме нареди, ще кажа, че лично 3 пъти съм пускал сигнали в РПУ-та и съм се занимавал по 4 часа повод подобни случки! Файдата със сигурност е по-голяма от пускането на подобна тема.
Е ти защо не се обадиш?
Вече всичко се написа за арогатният рейсър с USA BMW Е60 М5 черен седан с газова уредба рег.СН5080КА.
Ти тотално си изпляскал

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4