ВРЕДАТА ОТ МИКРОВЪЛНОВИТЕ ФУРНИ
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ВРЕДАТА ОТ МИКРОВЪЛНОВИТЕ ФУРНИ
Колко години искате да живеете? 100, 150? Без микровънова може да ударите 160-170 - доказано е, в множество статии в интернет
Иначе, жена ми е отхвърлила печката отдавна. Само аз си я ползвам от време на време от носталгия
Иначе, жена ми е отхвърлила печката отдавна. Само аз си я ползвам от време на време от носталгия

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Телевизор имам във всяка стая (планирах и в тоалетната, обаче там по-успешно се класира смарт фона ми), микровълновата печка я ползвам от времето, по което станаха достъпни за покупка, тоест повече от 10-12 години и всичко ми е на ред.
Косата ми падна, но силно подозирам че е от гените по рава линия- и баща ми няма коса, пък баща ми един ден ми каза "на празня плевня, покрив не и трябва" , с което окончателно ме успокои.
По темата- на всякъде има всякакви вълни, дори в автомобилите, мобилните апарати, доста колеги живеете в кооперации, където на покрива има излъчватели на мобилните оператори- те как пържат...
Наистина човешкото тяло не е изучено на суб ниво, където според някой се крие аура, излъчване и тн, и не се знае как се отразява влиянието на електровълните.
Разбира се, не може да се тръгне през просото и да кажеш "баси, то на всякъде има електровълни", защото има по-опасни и по-малко опасни за здравето, и вместо примерно да си изхвърляте микровълновата, намерете начин да изхвърлите излъчвателя над блока който е поставен.
Честно казано, това с телевизорите ми се струва по-скоро като някакво оправдание, от колкото някаква сериозна причина, но всеки има право на мнение.
Косата ми падна, но силно подозирам че е от гените по рава линия- и баща ми няма коса, пък баща ми един ден ми каза "на празня плевня, покрив не и трябва" , с което окончателно ме успокои.
По темата- на всякъде има всякакви вълни, дори в автомобилите, мобилните апарати, доста колеги живеете в кооперации, където на покрива има излъчватели на мобилните оператори- те как пържат...
Наистина човешкото тяло не е изучено на суб ниво, където според някой се крие аура, излъчване и тн, и не се знае как се отразява влиянието на електровълните.
Разбира се, не може да се тръгне през просото и да кажеш "баси, то на всякъде има електровълни", защото има по-опасни и по-малко опасни за здравето, и вместо примерно да си изхвърляте микровълновата, намерете начин да изхвърлите излъчвателя над блока който е поставен.
Честно казано, това с телевизорите ми се струва по-скоро като някакво оправдание, от колкото някаква сериозна причина, но всеки има право на мнение.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
When you’re young, you look at television and think, There’s a
conspiracy. The networks have conspired to dumb us down. But
when you get a little older, you realize that’s not true. The networks
are in business to give people exactly what they want. That’s a far
more depressing thought. Conspiracy is optimistic! You can shoot
the bastards! We can have a revolution! But the networks are really
in business to give people what they want. It’s the truth.”
Steve Jobs
Тва е по темата с телевизорите.
conspiracy. The networks have conspired to dumb us down. But
when you get a little older, you realize that’s not true. The networks
are in business to give people exactly what they want. That’s a far
more depressing thought. Conspiracy is optimistic! You can shoot
the bastards! We can have a revolution! But the networks are really
in business to give people what they want. It’s the truth.”
Steve Jobs
Тва е по темата с телевизорите.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^
Е, в тоя ред на мисъл, защо да спираме само с телевизорите, изхвърлете и микровълновите, смарт джаджите, махнете автомобилите, пуснете последна тема във форумите преди да изхвърлите и компютрите и се набийте в некоя пещера, че да не бъдете засегнати от някаква дяволска машинария.
А, и гледайте да е далече от далекопроводи и въобще от кабели, щото и те имат електромагнитни вълни..., не се показвайте, че минават самолети, а на всички ни е известно какво правят самолетите...Човек се чуди защо някой сте спрели само до отказа от телевизията, или просто е някаква необоснована избирателност с дълбок страх някой да не ви увреди по някакъв начин мисленето или да се обогатите, дори и с тъп филм.
Това е мое мнение, и е възможно да не съм прав от моята гледна точка.
Е, в тоя ред на мисъл, защо да спираме само с телевизорите, изхвърлете и микровълновите, смарт джаджите, махнете автомобилите, пуснете последна тема във форумите преди да изхвърлите и компютрите и се набийте в некоя пещера, че да не бъдете засегнати от някаква дяволска машинария.
А, и гледайте да е далече от далекопроводи и въобще от кабели, щото и те имат електромагнитни вълни..., не се показвайте, че минават самолети, а на всички ни е известно какво правят самолетите...Човек се чуди защо някой сте спрели само до отказа от телевизията, или просто е някаква необоснована избирателност с дълбок страх някой да не ви увреди по някакъв начин мисленето или да се обогатите, дори и с тъп филм.
Това е мое мнение, и е възможно да не съм прав от моята гледна точка.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Аз възприемам телевизора просто като "дисплей", какво ще си визуализирам на него си е абсолютно мой избор. Все пак сме в 21в, има и друго освен бтв, нова и съпътстващите ги пълнежи.
А иначе на микровълновите печки най-дразнещото е че затоплят неравномерно и така скапват усещането за храна.
А иначе на микровълновите печки най-дразнещото е че затоплят неравномерно и така скапват усещането за храна.
Only dead fish follow the stream...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Много сте остроумни. А случайно да знаете, че масоните държат 70 % от бизнеса с микровълнови печки. Останалите 30% са разделени по равно между Илюминатите, извънземните и ЦРУ.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
ukelichko написа:Много сте остроумни. А случайно да знаете, че масоните държат 70 % от бизнеса с микровълнови печки. Останалите 30% са разделени по равно между Илюминатите, извънземните и ЦРУ.
Най-вероятно ще е така. А магнитния резонанс го държат марсианците, ама се скатават от данъци и ддс

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
MadChicken написа:Аз възприемам телевизора просто като "дисплей", какво ще си визуализирам на него си е абсолютно мой избор. Все пак сме в 21в, има и друго освен бтв, нова и съпътстващите ги пълнежи.
Така е. За 4k тв-тата вече се замислям...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Boyadjiev написа:ukelichko написа:Много сте остроумни. А случайно да знаете, че масоните държат 70 % от бизнеса с микровълнови печки. Останалите 30% са разделени по равно между Илюминатите, извънземните и ЦРУ.
Най-вероятно ще е така. А магнитния резонанс го държат марсианците, ама се скатават от данъци и ддс
Много остроумно. Ама откакто сложиха антена на съседния блок, на комшийката нещо и стана от вълните и се разцепи. Като спряха антената за профилактика, същата се успокои. Лошото е, че профилактиката беше само няколко часа и след това отново разцепване. Докторът и предписа някакви хапчета и като че ли ефекта от антената донякъде намаля. Сега като пие лекарства, комшийката на всеки не дава, само на който я попита дава.
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
ukelichko написа:Boyadjiev написа:ukelichko написа:Много сте остроумни. А случайно да знаете, че масоните държат 70 % от бизнеса с микровълнови печки. Останалите 30% са разделени по равно между Илюминатите, извънземните и ЦРУ.
Много остроумно. Ама откакто сложиха антена на съседния блок, на комшийката нещо и стана от вълните и се разцепи. Като спряха антената за профилактика, същата се успокои. Лошото е, че профилактиката беше само няколко часа и след това отново разцепване. Докторът и предписа някакви хапчета и като че ли ефекта от антената донякъде намаля. Сега като пие лекарства, комшийката на всеки не дава, само на който я попита дава.
eeeeeeeeee...и тримата "сцепихте" мрака..тая вечер ще заспя спокойно..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако си умрял на всички около теб им е много тежко. На теб не ти пука, защото не го знаеш. Същото е и като си тъп. 

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3