Препоръчайте физиотерапевт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Препоръчайте физиотерапевт

Мнение от Leon » 11 Авг 2015, 17:33

В спортната клиника няма да ти вдигнат. Мога да изровя мобилен на една секретарка, но не ти препоръчвам да ходиш там. Знам две места с добро оборудване за диагностика - клиниката на бул. България или Горна Баня. Конкретен лекар не мога да препоръчам с ръка на сърцето, аз също търся. Препоръчвали са ми човек в болница Лозенец, но още съм ходил.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 11 Авг 2015, 19:05

В Хасково познавам един , доколкото знам ходят доста спортисти при него. Ходил съм 2 пъти да ми намества извадено рамо няма дерт ;)
Не мисля , че заради здравето трябва да се ограничаваш само за София , колко му е София-Хасково и обратно 450км :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 12 Авг 2015, 23:00

Марио, чак сега виждам поста ти.
Много добри ортопеди са и в Правителствена болница или болница "Лозенец". Имат статут на университетска клиника и идват много студенти.
Работят и с простосмъртни по определени клинични пътеки, но не знам в момента дали не са ваканция.
Условията нямат нищо общо с кочини, като "Пирогов" и др.
Баща и син Кожухарови, д-р Явор Григоров на който съм много задължен и др.
Ще намиреш телефоните тук и попитай, а ако трябва ще ходатайствам.
Младия Кожухаров живее в съседната кооперация, а с Григоров ще се чуя при първа възможност.
Ако искаш ми пиши л.с. с твоя телефон защото техните не е етично да ги давам и да ги вижда всеки в нета.

http://www.lozenetz-hospital.bg/ но явно до 6 септември са във ваканция. :confused: :confused:

Поздрави
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 13 Авг 2015, 15:06

Точно Григоров ми препоръчаха в Лозенец.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 13 Авг 2015, 16:33

Може да провериш и в Св. София. Скоро си правих коляното там и съм много доволен. Като цяло повечето им пациенти са към оротопедията и имат добри физиотерапевти и рехабилитатори. Може и директен преглед при ортопеда. Плаща се 50 лв.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 14 Авг 2015, 10:16

В Св. София при Мазнейков се чака много дори да запишеш час, иначе базата им е супер.

Назад към Извън Темата