Турски език по БНР
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Турски език по БНР
Тя е ясна работата, на никого от управляващите не му дреме много много, а и идват избори... Какво да кажа, не съм голям противник на турските сериали, но на български! Но просто
, като чуя новини и не знам си и какво друго на турски... В Турция що няма на български новини, а това че са по националната ни телевизия, просто не коментирам...

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
boksioraE39 написа:Не,ИД е много крайна организация,недей.... това там не са хора...
Говоря за силен лидер който отстоява БЪЛГАРСКОТО!
Че не са хора - не са ...
Но за съжаление точно такива ни трябват ! Или един както си казал !
Безпощадно клане и сеч, и тогава ще ми е интересно някой дали ще си помисли да прави това което прави в момента .. Няма значение политика, бизнес или каквото и да е !
Ама някой крал - ня бесилото ! Изнасилил жена/дете - на бесилото ! Не иска да обяснява за цената на бензина - на бесилото

Това точно са радикални мерки, но за съжаление точно такива мерки ни трябват ...
В момента пиша луди неща, но просто така го усещам отвътре

Как може при Путин тия и гък да не казват, тука двама резняци да правят каквото искат ?!

Не съм някой фанатик, но просто точно такива мерки трябват в БГ !
Защото народа спи, и то спи като мечка зимен сън

И го боли за всичко ..
А Боко, Златев, Доган и разна друга сган само потриват ръчички и леко ни го втъкват

Ей така, бавно че да не усещаме !
Много ми е писнало, ама ужасно много от всичката измет ! Общо взето колкото и да ме отвращават чалмите - през АК няма депутат, няма престъпник

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Мдаммм, истината боли

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

На всички е ясно,че по друг начин няма да стане.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
99% съм сигурен, че това с турската станция е отвличане на вниманието от нещо. Допълнителния ефект от сплотяване електората на ДПС е ясен. Но основният мотив е финансов.
Never mistake motion for action...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Цената на горивата за пореден път ...
Това го забелязах доста отдавна ..
А стане нещо с безнина, веднага пускат плувката и ние като гладен шаран я засмукваме

Това го забелязах доста отдавна ..
А стане нещо с безнина, веднага пускат плувката и ние като гладен шаран я засмукваме

ДПС още дълго ще води за носа корумпираните български политици. Но така е, ние сме си виновни, защото нямаме нито един държавник, който да мисли за нещо друго, освен за собствения си джоб. И ДПС не са българските турци, а една определена група от хора, които никога не остават извън властта. Всъщност то и по другите партии ги има.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3