Препоръчайте ми добър татуист в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Препоръчайте ми добър татуист в София?

Мнение от mit-kong » 27 Юли 2015, 7:54

Търся си добър татуис, кайто не само може да прекопира от картинка от Гуугъл, ами да може да визуализира моя идея на лист, да се преработи ако трябва и чак след това да се татуира. Питах на няколко места в нета на случаен принцип, повечето не ми отговориха изобщо (за мое голямо учудване), а другите ме отрязаха или казаха, че директно рисуват върху мен, което за мен не е вариант, тъй като ситуацията е малко по-сложна и държа да видя как ще стане преди да се навия, дори да трябва отделно да си платя изработката на дизайна? :driving:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Препоръчайте ми добър татуист в София?

Мнение от BMW_RIDER » 27 Юли 2015, 10:23

mit-kong написа:Търся си добър татуис, кайто не само може да прекопира от картинка от Гуугъл, ами да може да визуализира моя идея на лист, да се преработи ако трябва и чак след това да се татуира. Питах на няколко места в нета на случаен принцип, повечето не ми отговориха изобщо (за мое голямо учудване), а другите ме отрязаха или казаха, че директно рисуват върху мен, което за мен не е вариант, тъй като ситуацията е малко по-сложна и държа да видя как ще стане преди да се навия, дори да трябва отделно да си платя изработката на дизайна? :driving:

Smokov Tattoo - Пряката срещу 7мо училище в София. Приятели имат доста детайлни татуировки от тях и изглеждат страхотно - освен това мисля ,че безпроблемно ще ти нарисуват на лист каквото искаш. Цените са ВИСОКИ!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 27 Юли 2015, 11:03

Тоя е моя човек.
https://www.facebook.com/velko.vekilski
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 28 Юли 2015, 16:41

Тия Smokov Tattoo гаранция ще ти свършат работа, проблемът е че ще трябва от сега да си запазиш час за другата година и ще ти мине мерака ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 28 Юли 2015, 16:52

И дали ще се навият Смокови за нещо друго, освен японско... Пък и да ти го рисуват на лист и да се чудиш, те не са точния вариант, много бързо ще те отпратят. Цената им е около 300 лв на сесия, за по-големи почивки забрави. Ще ти пратя ЛС с едни кординати. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 21 Авг 2015, 10:41

Людмил Василев (Людмата)
Magic Needle ...
Много съм доволен.
https://www.facebook.com/pages/Liudmil- ... k=timeline
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Авг 2015, 11:21

Missing написа:Людмил Василев (Людмата)
Magic Needle ...
Много съм доволен.
https://www.facebook.com/pages/Liudmil- ... k=timeline

Няма как да не си, човека има десетки и стотици награди от международни конкурси за татуси :bowdown:

Легенда е!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Авг 2015, 13:53

към автора, хващаш си четирибуквието и отиваш на крака при човека, който смяташ да ти прави татуировката, ако не се харесате отиваш при следващият.
Колкото повече му разкажеш за идеята ти, толкова по-голям шанс имаш да се получи.
Никой не те познава, както ти се познаваш!
с доктора или с майстора ти за колата и с тях ли по телефона или по фейса се разбираш?
То ще дойде време и жените по скайп ще искате да оправяте бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз мога да ти препоръчам Емил от софия тату.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Назад към Извън Темата