Фирма за вода

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Фирма за вода

Мнение от Eмилио Димитров » 16 Авг 2015, 11:42

Предполагам има доста хора с малък бизнес с малко персонал, които имат диспенсери за вода в офисите си. Препоръчайте ми фирма за вода. Да, в гугъл фирми много, но да не си губя времето с безброй безмислени обаждания. Търся някоя изпитана фирма, която би се съгласила на следните условия от моя страна:

- да ми предостави да ползвам малка машина срещу грубо два галона месечно потребление.
- за това потребление едва ли машината ще бъде компресорна, но ако предоставят такива е голям плюс.
- най-важното условие е да качват галоните сами до първи етаж на кооперация - няма как жена ми да качва 20л. бидони.
- също толкова важно условие, че искам да поръчвам по-скъпа, но хубава ниско минерализирана вода и да разполагат с такава - разни княжевски, водица - дето миришат на тиня - не искам.

С темата целя съвет, а не реклама. Ако е нужно може координати на лично.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Фирма за вода

Мнение от K_Ilkov » 16 Авг 2015, 16:02

http://www.akvatim.com/

в бачкането ползваме тези ...

Носят го до стаята, 4 етаж с асансьор.
За другите неща не знам дали ти отговарят на претенцийките :lol:

Като поръчаме на другия или по другия ден носят.

Като минус мога да отбележа, че след доставка е нужно да се проветри стаята спешно :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Re: Фирма за вода

Мнение от Eмилио Димитров » 25 Авг 2015, 22:29

благодаря на хората, които писаха тук ("сприхав кандидат-чичко" за тебе се отнася :winky: ) и тези, които писаха на лично, но всички фирми не отговаряха на повечето изисквания. :yes:
намерих фирма, която осигурява висока компр. машина срещу 10лв/м с минималното потребление на 1галон на месец, което ме устройва.

може да заключвате. :ok:

Назад към Извън Темата