Мнения за ТВ+интернет?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Re: Мнения за ТВ+интернет?

Мнение от Jorata » 22 Окт 2013, 15:16

Далеч ми е за кабел, а другите буквички не ги разчитам. :mhihi: WiFi няма, но май е Реди. Трябва да купувам устройство, което да сложа и на ПЦ-то.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 22 Окт 2013, 15:45

Да, рутер се нарича :mhihi: 20-30лв. струва.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 22 Окт 2013, 17:07

Eм то хубаво рутер, ама няма ВиФи приемник на ТВ-то, нито на ПЦ-то. Или става през ЛАН-сокетите директно?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 22 Окт 2013, 18:07

Я кажи направо модела на ТВ-то да не те мъчим :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 22 Окт 2013, 18:13

Jorata написа:Eм то хубаво рутер, ама няма ВиФи приемник на ТВ-то, нито на ПЦ-то. Или става през ЛАН-сокетите директно?

Купи си WI-FI USB адаптер, хубаво е да са от една марка с рутера.

Потребител
Аватар

Мнение от mitkoa » 13 Фев 2014, 0:56

От 2 месеца съм на Нет1.Горчиво съжалявам.Прекъсванията са почти всеки ден.Международният интернет е само пожелание, поддръжката и доброто отношение към клиентите също.
Не се захващайте с Нет1 www.net1.bg.
Плащате за 45 mbps международен интернет, а получавате максимум 1.Поддръжката, когато изобщо успеете да се свържете с нея е безполезна.Държи тон дори.Нещо абсурдно.Чакате със седмици администратор да ви реши проблема, искате да ви кажат кога точно ще стане, не може да ви кажат , не знаят.Да ви свържат с мениджър - не може.
Най-лошия възможен интернет доставчик, който можете да изберете е NET1.Не бъдете мазохисти и не си го причинявайте!

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 13 Фев 2014, 16:16

От 2005 г. съм абонат на Мегалан, но този месец ми изтича договорът и ги махам.Точно както си мислех, когато ги купиха М-тел работата стана отвратителна - телевизия и интернет прекъсват, цените им са меко казано неконкурентни и съпорта им вече е прилично бавен и некомпетентен.Не е приемливо от 1 месец да ти прекъсва всяка вечер сигналът и при 2-3 посещения да не може да бъде отстранен проблема.Може да съм рядко срещан случай, но така се получи при мен :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 18 Фев 2014, 17:33

От 1,5 съм на Vivacom IPTV или нещо такова с оптика в кв. Гоце Делчев съм, прекъснал ми е само 1 път имаше голяма авария. Нета мисля, че е достатъчно бърз (20-30 мегабита) :dunno: един филм се сваля 3-5 минути. В пакет с ТВ 21,90 лв. Най-голямата екстра според мен е записа или това, че можеш да връщаш в реално време, но не на всички канали де. Много по-добри са от Булшитком.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 19 Фев 2014, 12:12

От 8 месеца съм към Медиком България, първият месец ме пуснаха безплатно да видя какво е качеството, договор не се сключва, денонощно има техник, на колкото телевизора си искам ми пускат цифрова като не се заплаща нищо, няма никакви такси за монтаж, освен каналите които не съм ги броил колко са имам 17 HD канала, интернета ми е със скорост 94 mb и цената за всичко това е 25 лв на месец :lalala:
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 19 Фев 2014, 16:27

От 9-10 години съм в ЕК, Кейбъл тел и т.н. по веригата с различни имена до Близу. От 4 години съм конкретно на Близу. Всички познати покрай мен ревяха от тях, я ТВ не е в ред, я телефон, а да не говорим за интернет, само аз си свирках, че даже ги подозирах в измислени проблеми с Близу. А колко народ съм зарибил........
Та така до Ноември 2013. И оттогава като се почна и няма спирка. Поне веднъж седмично, я интернетът прекъсва, я wifi-то изчезва, цифровата забива или изчезва, а телефонът съвсем, като най-гадното е, че го ползвам само да им звъня при проблеми, че е безплатен с тях.
А за съпорта каквото и да кажа ще е малко. Първо свързването по телефон е приключение, в най добрия случай отнема м/у 15 и 30 минути, просто ги набирам, ако телефонът работи, пускам го спиикърфон и си върша нещо, докато по някое време някой реши да вдигне, като през цялото време обясняват колко е важно за тях да ме чуят и да не затварям, а ако се свържа винаги им дава, че всичко е наред.
Отделно в сайта си имат и онлайн помощ. И там пълен шиит, пишеш съобщение и ...... глас в пустиня. А ако дойде техник само констатира, че всичко е ОК, като преди това вече са го оправили. Така съм им набрал, че вече водя кампания сред всички зарибени от мен познати да ги разкарат, понеже половината в квартала са на моя хал. Нямам търпени да ми изтече договора.
С две думи далече ама много далече от Близу или, ако не ви пука може и да пробвате! А знае ли човек може да уцелите късметлийски район с уговорка и гаранция да не променят нищо, че решат ли да подобрят каквото и да е, жална ви майка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 07 Сеп 2015, 16:06

Здравейте, някой има ли мнение от булсатком интернет за град Бургас и в по-конкретност кв. Възраждане, ако въобще са вдигнали мрежа до там? Търся доставчик, който предлага частично плащане или плащане, което важи от дата до дата другия месец. Че ползвах БургасНет перфе са, обаче ходя рядко и ми начисляват едни такси, дето ми е гратисния период за плащане на следващия месец и искам да избегна това нещо. Някой препоръки? Мерси предварително. :bchug:
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 07 Сеп 2015, 16:23

ComNet имат предплатени услуги от дата до дата, без договори и неустойки свързани с тях.

Никой сериозен доставчик на фиксирани услуги "заровил" милиони за изграждане на подземна инфраструктура няма да иска да приема плащане за по-малко от месец...
Only dead fish follow the stream...

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Сеп 2015, 16:53

Ronka написа:
fleeper написа:
Ronka написа:Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено

Съгласен съм ма ми трябва до май месец , че заминавам за чужбина и не ми се набиват излишни пари. :)

Ми булсаткома си го взимаш за чужбина какво ти пречи, мегалана 30 мегабита е 18.90 за 1г, май ще му платиш месеците до края ...

Мегалан и Мтел не са ли едно и също в момента? 50 мегабита струваше 9,95 за целия срок на договора (2 години), а 30 е 7,95

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 07 Сеп 2015, 17:39

© написа:
Ronka написа:
fleeper написа:
Ronka написа:Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено

Съгласен съм ма ми трябва до май месец , че заминавам за чужбина и не ми се набиват излишни пари. :)

Ми булсаткома си го взимаш за чужбина какво ти пречи, мегалана 30 мегабита е 18.90 за 1г, май ще му платиш месеците до края ...

Мегалан и Мтел не са ли едно и също в момента? 50 мегабита струваше 9,95 за целия срок на договора (2 години), а 30 е 7,95

Няма Megalan Network вече! Всичкото сиганин е Мтел! Няма вече нито FB страница, нито сайт!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Предишна

Назад към Извън Темата