Квартира в София
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Квартира в София
Здравейте колеги!
Изключително ми е трудно да си намеря квартира в София.
Търся си за мен до 300лв(гарсониера) или за 2ма до 600лв(3стаен).
Кварталите: Младосите,Гео Милев,Изток,Изгрев,Мусагеница,Дървеница,Лозенец и тези около тях.
Търся предимно гарсониера само за мен,но знам,че за тези пари(300лв) е почти невъзможно затова има вариант да съм с един приятел и търсим за двама ни около 600лв.
Кварталите: Младосите,Гео Милев,Изток,Изгрев,Мусагеница,Дървеница,Лозенец и тези около тях.
Търся предимно гарсониера само за мен,но знам,че за тези пари(300лв) е почти невъзможно затова има вариант да съм с един приятел и търсим за двама ни около 600лв.

Re: Квартира в София
Търси през приятели,с брокери не се занимавай.Има нова схема последните месеца и направо свят ще ти се извие докато си намериш
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
meha написа:Има нова схема последните месеца и направо свят ще ти се извие докато си намериш
Колега, молбата ми е ако не си против да обясниш новата схема поне накратко защото ми предстои да търся за сина на мой роднина.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
shmorz написа:Здравейте колеги!
Търси и като идеш при брокерите настоявай за това, което искаш (ни нагоре ни надолу).
Преди няколко дена един познат търси за брат му и за 250лв. беше казал на брокера да му намери нещо самостоятелно

Е намериха му етаж от къща в централната част на София, ново строителство с обзавеждане (ново) - направо не е за вярване.

Струва ми се, че в центъра има по-голям шанс да намериш, отколкото в кварталите около Студентски и Младост
Да в центъра са евтини, но няма места за паркиране. Дочух ,че вече може да си плащат за талони за синя зона и тези,които живеят временно,но дали е така..
Много е зле положението,предлагат ми се буквално дупки за по 400лв.
Много е зле положението,предлагат ми се буквално дупки за по 400лв.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега за да си изкараш стикер за зона трябва да се отиде с договора за наем, а хазяйте не искат да ги декларират понеже не им се плащат данъци
Не всеки е с такова мислене де, можеш и да попаднеш на точен човек.

Не всеки е с такова мислене де, можеш и да попаднеш на точен човек.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
7 мнения
• Страница 1 от 1