Автовоз от Германия?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Автовоз от Германия?
Здравейте колеги,
харесал съм едно Е60 в Германия(Франкфурт) и съм проучил как да го вкарам на ход с транзитни немски номера, но тази опрация ще ми отнеме време с което не разполагам
Търсих в нета автовози от Германия и намерих само една фирма с бус за 2-3 коли(утре ще ги проверя какви условия ще дадат)... всичко останало е само от Италия.
Помагайте - ако сте ползвали услугите на някой или знаете автовоз който вози от Германия, пратете ми координати за връзка.
Благодаря предварително!
харесал съм едно Е60 в Германия(Франкфурт) и съм проучил как да го вкарам на ход с транзитни немски номера, но тази опрация ще ми отнеме време с което не разполагам

Помагайте - ако сте ползвали услугите на някой или знаете автовоз който вози от Германия, пратете ми координати за връзка.
Благодаря предварително!

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Re: Автовоз от Германия?
Имаш Л.С. 

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Благодаря на отзовалите се колеги! Събрах няколко оферти, може да заключвате темата.
- bmw_power_x5
- Потребител
-
За да не отварям нова тема...итересува ме АВТОВОЗ за вкарването на един автомобил в края на месец МАЙ началото на Юни..От Германия...Очаквам оферти на ЛС.
Здравейте колеги,
Интересува ме, колко струва превозът на кола от северна Италия (Град Bolzano)до София. И някой може ли да предложи читав автовоз
Благодаря.
Интересува ме, колко струва превозът на кола от северна Италия (Град Bolzano)до София. И някой може ли да предложи читав автовоз

Благодаря.
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 hp 2007 г.
- Мечтае да кара: НЛО
Здравейте,
И на мен ми предстой най-вероятно покупка от Германия..Може ли някой да даде цени или фирми които извършват тази услуга
Благодаря
И на мен ми предстой най-вероятно покупка от Германия..Може ли някой да даде цени или фирми които извършват тази услуга
Благодаря
Всички удоволствия са описани в НК!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Преди месец ползвах услугите на тези:
http://xn--h1addl.net/
1100 лв. от Щутгарт до София. Колата се плаща предварително, като сключвате договор затова, че си му предоставил сумата.
http://xn--h1addl.net/
1100 лв. от Щутгарт до София. Колата се плаща предварително, като сключвате договор затова, че си му предоставил сумата.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
7 мнения
• Страница 1 от 1