Зимни гуми
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: Зимни гуми
(bubsa) написа:Дейтъна е всичко друго,но не и добра гумаИмам 2,които бяха на зимния комплект джанти когато купих колата и ги махам веднага щом стане време за зимните.Много са тежки,голям процент са си и фабрично криви,а на мокро са кръгла нула.
Не искам да споря ама са много по добри от другите марки в тази ценова листа.

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Да ви се похваля или да ви се оплача не знам,уж приятел отивам да ги взимам гумите,бил ги продал и нямал налични
Уж ги поръчах,помолих го да ми ги запази,както и да е взех си FULDA KRISTAL MONTERO 3MS 205/65/15 на по 94лева(направи ми голяма остъпка за да ми се извини
).Преди да ги монтирам на джантите,какво да ви кажа уникално мека гума,шарката също много ми харесва и ми каза,че се добри и за дъжд.Вече са на джантите и чакам да дойде 1ноември и направо ги сменям джантите да им се израдвам 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
И все така 205-55-16 цола зимните държат ужасно пренадути цени.
За приличния клас Ханкок - Нокиан май няма как да се открият за под 130 лв. бройката за дот 2015?
За приличния клас Ханкок - Нокиан май няма как да се открият за под 130 лв. бройката за дот 2015?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
За да не отварям нова тема, ще питам тук. Дойде времето за закупуване на нов комплект зимни гуми и се колебая между следните модели : Nokian WR D4 , Bridgestone Blizzak LM001, Dunlop SP Winter Response 2 и Toyo Tires Snowprox S 953. Ако някой има преки впечатления,да сподели.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Нокия-та е аха на пазара - по показатели е топ ...
ДънлУп-а и Моста са топ, Тойото е от 3+ години на пазара ...
Която и да вземеш няма да сгрешиш

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
ивчо написа:Нокия-та е аха на пазара - по показатели е топ ...
Честно да си кажа най-много се чудя между Bridgestone и Nokian. Лошото, е че за Bridgestone кажи-речи няма никакви мнения

Oo (|||)(|||) oO
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Защото е от миналата година уж, а тогава всичко все още бяха захласнати по ТС850
Аз не мога да разбера, защо дори Дънлоп са направили второто поколение симетрично
Защо толкова бягат от асиметричната шарка ?! Аз затова избягах от Тойо - С942 беше асиметрик, 943 е огледална ...
Респонса също беше асиметрик, направиха го и него огледален
А сякаш най-доволен оставах точно от асиметричните шарки

Аз не мога да разбера, защо дори Дънлоп са направили второто поколение симетрично

Защо толкова бягат от асиметричната шарка ?! Аз затова избягах от Тойо - С942 беше асиметрик, 943 е огледална ...
Респонса също беше асиметрик, направиха го и него огледален

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
ивчо написа:Аз не мога да разбера, защо дори Дънлоп са направили второто поколение симетрично![]()
Респонса също беше асиметрик, направиха го и него огледален![]()
За да се чисти добре от снега и да спомага за извеждане на водата. Друга причина не виждам. Погледни летните им серии - ТТ, RT. Асиметрична шарка, като RT със силно изразена външна широка част. Всичко е с цел при тия класове гуми.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На шлепа поръчахме Dunlop winter sport 5, ще видим как ще бъде. На мен шарката ми е почти 1:1 с последния файърстоун 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Точно де .. А защо се отказват от нея при зимните гуми !?
Може да е субективно, но на едни и същи места с асиметричната си излизах, с новата си копаех
Може да е субективно, но на едни и същи места с асиметричната си излизах, с новата си копаех

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
И така... изровиха ми един комплект Нокиан Wr D4,но обаче с дот 39/14 чисто нови с лепенките и нали съм им фен и съм израстнал с моя човек смених фулдата
Стъпиха ми на по 125лева общо 500лева 4 гуми.На 1 година са,но какво от това нали са чисто нови
С нетърпение чакам да падне снега.Сега остава само да си сваля печката и да я дам за ремонт 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Аз много се зачудих като спомена по ~94лв броя и то за Нокиан и с този размер...Малко нереално чак ми се стори
,но все пак си си взел хубави гуми да си ги търкаляш със здраве 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Ивчо, Не сравнявай Плевен и София през зимата
/ако колегата кара в Плевен, както е описал/
И изобщо винаги имайте в предвид къде ще карате, когато си купувате гуми. И аз си взех асиметрични в крайна сметка, но това за София и района, а и на юг, не е проблем.

И изобщо винаги имайте в предвид къде ще карате, когато си купувате гуми. И аз си взех асиметрични в крайна сметка, но това за София и района, а и на юг, не е проблем.
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
sean-john написа:Аз много се зачудих като спомена по ~94лв броя и то за Нокиан и с този размер...Малко нереално чак ми се стори,но все пак си си взел хубави гуми да си ги търкаляш със здраве
Ами имам един приятел държи гумаджииница и ми прави 40% остъпка,все пак сме израстнали с него

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3