Мнения за хоризонтален бойлер
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Мнения за хоризонтален бойлер
Колега аз имам 2 аристона, единия е на 8 години другия на 5, до сега абсолютно никакви ядове и с двата.
www.bmwпрофесори-bg.net
Re: Мнения за хоризонтален бойлер
+1 за Едеса и от мен
. Много добра изолация с минимални загуби , цена достъпна , под 2 киловата е , а сме 5-ма вкъщи , 7 години да чукна на дърво държи . Бил съм гаранционен сервиз на една българска марка и на Стибел. Ами по средствата за масова информация квото напишат ще се чуе , що , кой български бойлер не е гърмял или сцепил , стибеляците ги вкарваха от Гърция и бях добри и то доволно . Старите бойлери държат...ами много дебела ламарина , ръждясва-закисва се - ръждясва-.....и няма протичане , затова са ви толкоз мили
. А някой да си е мерил налягането на водопреносната мрежа у тях...не....редуцил вентил да си е слагал за да ограничи от свръхналягане..не...водите са ни адски в някои райони...за 3 месеца съм вадил по един среден леген с котлен камък ( тва в Майнатаун) . Предпазните вентили вървящи с бойлерите са ала-бала щот гонят цена , а то става въпрос за 5-10лв . Навремето слагаха едни пластмасови тръби за топлата вода и се пукаше , бойлера остава с по-малко количество и малко попрегрее парата вътре създава повишеното налягане , оттам и живота му се скъсява. Общо взето колегата го е казал , вживяваш се макар разбираемо. Просто при монтажа си осигури добри защити ( редуцил вентил-20-на пари и по-добър предпазен клапан ) , тва е , успех .

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2