Хидроизолация на покрив?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Хидроизолация на покрив?
Здравейте.
От доста време използвам панелна гаражна клетка под наем и при дъждовно,влажно или хладно време през горната плоча се просмуква вода.Говорих няколко пъти със собственика да направиме изолация на покрива,но той се услушва и не му се дават пари явно.Идеята ми е аз да си я направя и се интересувам от най-евтиния и сполучлив вариант
Може и конденз да се получава и затова да има капки по тавана.
Ще съм благодарен ако запознатите и препатилите споделят как са се справили с подобен проблем
Писна ми да прибирам колата измита и сутринта да я намеря цялата накапана от ши*ания таван
От доста време използвам панелна гаражна клетка под наем и при дъждовно,влажно или хладно време през горната плоча се просмуква вода.Говорих няколко пъти със собственика да направиме изолация на покрива,но той се услушва и не му се дават пари явно.Идеята ми е аз да си я направя и се интересувам от най-евтиния и сполучлив вариант

Ще съм благодарен ако запознатите и препатилите споделят как са се справили с подобен проблем

Писна ми да прибирам колата измита и сутринта да я намеря цялата накапана от ши*ания таван

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: Хидроизолация на покрив?
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Re: Хидроизолация на покрив?
Равни части цимент, пресят пясък и 500 мл C200, запечатва отвсякъде и не се рони и чопка.
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
3 мнения
• Страница 1 от 1