Пребоядисване.. смяна на цвета ???
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Пребоядисване.. смяна на цвета ???
Здравейте колеги,догодина съм решил да си боядисам цялата кола.Много се чудя дали цвета да си остане същия черен (668) или да я пръсна в друг цвят ? Черното попринцип най-много ми харесва,но лошото е че много се цапа ! Всяка една прашинка и драскотинка му личи.... За сега ми се върти една идея оранжев мат+черен таван+черни бъбреци,броните от долу да са черни(те все едно са на 2 части ако ме разбирате),а другата част оранжеви и праговете и огледалата също да останат черни.За джантите съм намислил черни,а бордовете оранжеви.Лайстните попринцип се боядисват в цвета на колата,но на оранжевото ако са черни ще изпъкват и ще седят доста добре(според мен).За стъклата е ясно,че трябва да се затъмнят в такъв случай няма нужда да се коментира,притеснява ме само,че съм с бяла оптика...Как ви се струва на вас ? Предложете някакви други идеи до август месец има доста време(тогава съм си планувал 3 седмици отпуск).Искам да е нещо "уникално" нещо което не се вижда всеки ден,но и да не е селско изпълнение
Колата е Е39 комби,м-пакет няма,но до тогава може и да си набавя.Джантите са Style 48 и се чудя да си ги оставя ли или да ги бартеросам за 17ки.Очаквам идеи,съвети препоръки и критики на драго сърце,всеки си има вкус и право на мнение.Благодаря ви предварително и лека вечер от мен 
Ето снимка на колата
На снимката изглежда добре,но тя е когато я купих преди 2 години.Сега цялата е в драскотинки(които без съмнение ще се оправят с пастиране),но имам забележки по тавана,по капака и по вратите от ляво за които си трябва търкане и китосване.

Ето снимка на колата
На снимката изглежда добре,но тя е когато я купих преди 2 години.Сега цялата е в драскотинки(които без съмнение ще се оправят с пастиране),но имам забележки по тавана,по капака и по вратите от ляво за които си трябва търкане и китосване.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Пребоядисване.. смяна на цвета ???
Шантавите цветове ходят на екзотичните коли. Да беше ламбо да го направиш в крещящ цвят, ама на това семейно комби хич няма да му седи. Остави си го черно и намери някоя готина 18-ка+М пакет и ще е в пъти по-добре. Всяка жаба, дет се вика.
Последна промяна Vanqu1sh на 15 Ное 2015, 0:34, променена общо 2 пъти
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Аз гласувам за оргинална боя
Да имаш някакво загнило Опелче на доизживяване за по село да караш картофи да си го боядисваш какъвто цвят ти падне, но такава хубава кола... 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Vanqu1sh написа:Шантавите цветове ходят на екзотичните коли. Да беше ламбо да го направиш в крещящ цвят, ама на това семейно комби хич няма да му седи. Остави си го черно и намери някоя готина 18-ка+М пакет и ще е в пъти по-добре. Всяка жаба, дет се вика.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Смени концепцията и направи нещо друго, тая кола я карай - не и трябва боя 

Ubi dubium, ibi libertas
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ако ще я боядисваш я остави черна, но я направи космосшварц (303), сложи едни хубави джанти, м- пакета и това е.
И ако джантите не са черни най-добре. Черни джанти отиват само на бяла кола.
И ако джантите не са черни най-добре. Черни джанти отиват само на бяла кола.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Колега, ако говориш за нещо такова:
http://www.modelly.de/images/65668/bmw- ... models.jpg си е адска грозотия...
Ако искаш забелязваща се мат боя вземи, я направи червена, като тази:
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=479313
със джанти 18-ки style37
http://www.modelly.de/images/65668/bmw- ... models.jpg си е адска грозотия...
Ако искаш забелязваща се мат боя вземи, я направи червена, като тази:
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=479313
със джанти 18-ки style37

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
Всичко освен масивите цветове - черно или сиво е цигания. Поен за мен. Още повее оранжево и тн!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Така си и мислех с всеки който се консултирам вика ти луд ли си всеки си мечтае за черно БМВ,а ти искаш да го правиш циганско
Наистина май така ще е най-добре да си я оставя същия цвят,само един М-пакет,17ки джанти с изнесен борд и черни бъбреци.Лайстните обаче гледам доста хора ги пръскат и с боя и лак,аз мисля да ги сваля,да ги мина на водна шкурка и да ги пръсна само с боя.
А нещо да предложите за проблема с мърсотията ? Мойта улица не е асфалтирана от 40 години някъде и дори да е измита колата като мина 2 пъти и става на нищо.

А нещо да предложите за проблема с мърсотията ? Мойта улица не е асфалтирана от 40 години някъде и дори да е измита колата като мина 2 пъти и става на нищо.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Ти с матова боя само ще си задълбочиш проблема. Тя е по-капризна и не търпи птичи акита, боклуци и другите гадости.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Нищо му няма на мата много си е готин даже,нали и на него има лак.
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Това червеното комби страшно много ми хареса и сериозно се замислям... черното ми е любимо,но абсолютно всичко му личи всяка една прашинка.Трябва да я мия през ден,иначе прилича на някой кенеф. 

M-TEAM написа:Нищо му няма на мата много си е готин даже,нали и на него има лак.
Истинския мат е много красив но там лак няма!
Проблема е че много се цапа. Имал съм такъв цвят кола преди минаване на с лак и много ме питаха как съм го постигнел, но на мене лично тогава поне не ми допадаше.
15 мнения
• Страница 1 от 1