Счупен керамичен котлон - ремонт?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Счупен керамичен котлон - ремонт?
Здравейте, вчера направих една беля, като отворих шкафа на котлона и от най-високата му част без да искам бутнах една стъклена бутилка, която естествено падна точно на котлона и го счупи
. Сензорните бутони работят (макар и да трябва да се натискат една идея по-трудно). Задният котлон, който е непокътнат също работи (правих си яйца), но предния има една бразда на него и не смея да го пускам. И понеже е на два месеца не ми се взима друг, а искам да попитам дали има начин и дали ремонта би си струвал, ако може да се смени само керамиката или...? И къде в София има сервиз, където мога да попитам?
ПС. Дали ще е опасно, ако котлона се ползва, докато разреша проблема?

ПС. Дали ще е опасно, ако котлона се ползва, докато разреша проблема?

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: Счупен керамичен котлон - ремонт?
Може да се смени само керамиката,но най добре отиди в сервиза дето е гаранцията на уреда.но вече нямаш гаранция,нали знаеш.но пък на новия плот може да ти дадат гаранция-би трябвало дори.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Скъпи са в сервизите, на приятел му искаха 500лв за бошовско стъкло при положение, че нов в магазина е 540 лв. Имаш вариант да си намериш отнякъде, по-евтино и да си го смениш сам, ама се чака поне месец за доставка и пак няма да ти хареса цената ....
Ubi dubium, ibi libertas
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Майка ми така си счупи керамиката и после ново стъкло. Уж в гаранция ама отидоха над 200 лв.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Хахах...миналата седмица жена ми направи същата работа...счупването е на същото място...ама си липсва и парче направо...иначе работи всичко....проверих колко ще струва подмяната и реших да купя нов с нови 5 години гаранция...този беше направил тъкмо три,който тя счупи....Та не си заслужава подмяната...по добре нов...
П.С:Моя е на Eurolux,но се поинтересувах и за други марки....все си е почти колкото нов...
П.С:Моя е на Eurolux,но се поинтересувах и за други марки....все си е почти колкото нов...

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Майка ми така си счупи керамиката и после ново стъкло. Уж в гаранция ама отидоха над 200 лв.
Е ако ти го счупиш, не мисля че важи гаранцията... или?

колега според мен най добре си купи нов плот, и не се хвърляй на скъпи, в нас преди имахме един измислен китаец на Конелиано и се оказа супер корав, че беше и по силен от сегашния който е Bosch, и аз лично повече с тъч бутони не бих си взел.
www.bmwпрофесори-bg.net
7 мнения
• Страница 1 от 1