Избор на акумулаторна кола за дете?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Избор на акумулаторна кола за дете?
В крайна сметка се сдобихме със червена X6-ца
с wifi remote, mp3 и екран на който показва батерия и тн. Мерси на всички включили се в темата

www.bmwпрофесори-bg.net
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
benzin написа:В крайна сметка се сдобихме със червена X6-цас wifi remote, mp3 и екран на който показва батерия и тн. Мерси на всички включили се в темата
![]()
![]()
Пусни снимки да я видим

Atsalov написа:benzin написа:В крайна сметка се сдобихме със червена X6-цас wifi remote, mp3 и екран на който показва батерия и тн. Мерси на всички включили се в темата
![]()
![]()
Пусни снимки да я видим
Още не е при нас, имаше само разглобена и се разбрах да ми я сглобят и донесат другата седмица, като дойде ще пусна снимки

www.bmwпрофесори-bg.net
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз само като чета всички как се надпреварват да купуват на децата си коли за по 500-900 лв.. Какви са тези глезанковци? После същите тези родители един ден ще кажат, че децата им не ценяли левчето и на осем години искат телефон за 2000 лв. Ами проблема си е във вас , защото така ги възпитавате ... Сега всички ще скочите срещу мен : ''как , това е детето ми , то трябва да е задоволено от всичко ''. Е, оки ама то това си е направо глезотия -да му взимаш автомобил за 700 лв , че някои колега за тези пари си купува истински автомобил и си вози в него семейството .... Тук е темата за това кой каква детска акумулаторна количка купил за детето си и колко стотака се изръсил, че виждате ли моето дете е с най-готината играчка ,а само няколко теми по-надолу и вече започваме с темите от рода : '' как да мина по-тънко и може ли за зимата да си купя само задни гуми,а да карам с летни предни '' или пък другата тема '' от къде по-тънко да си намеря масло '' или пък ''дай да си сложа по-тънки гуми за да пестя гориво '' и все теми от този род !! Абе, колеги , стига , бе ! Каква е тази показност, каква е тази грандоманщина, какво се случва, че всички са изперкали и се комплексират - на гол тумбак чифте пищови ! Едно ще ви кажа на детето и количка за 700 лв да му купите, и айфон на 7 години да му купите пак няма да го оцени нито ще успее да надскочи себе си ..Най-много да го комплексирате и в него да изградите вредният навик всичко да измерва в материални неща.... Имам една позната, която залъгва малкия си син да си напише домашните и не иска да ходи на училище и вече до толкова се сериозни нещата, че всяка събота трябва да го водят по различни увеселителни паркове след което задължително през Хиполенд за да им изпразни джобовете и така до следващата събота ,когато всичко се повтаря и претенциите на малкия непрекъснато растат ..Ако случайно родителите му кажат нещо на въпреки то веднага ги контрира с въпроса ''а на ели-кой си мама и тате му купиха телефон за 700 лв, а моя е 100 -значи него го обичат повече или неговият татко работи повече от моя ,а моя е мързелив '' . М-дам, такова е днешното поколение и ние сме тези, които трябва да ги превъзпитаме правилно -аз също имам малка дъщеря,която един ден живот и здраве ще порастне ,но никога не бих и взел радио-управляема количка за 700 лв, като може тези пари да ги дам за да и купя дрехи или да я заведа на море примерно или няколко месеца да я водя всяка вечер по люлки или да и направя рожден ден примерно - много по-добре ще го запомни отколкото някаква си акумулаторна кола, която след първият месец вече ще и писне .. Хора, защо отнемате детството на децата си, от най-ранна възраст им затормозявате съзнанието им, купувате обичта и привързаността им към вас с материални неща... Няма смисъл от това, защото един ден когато порастне вашето дете първо на вас ще посегне или бие ако случайно го оставите без пари някоя вечер .....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Много едностранно гледаш на нещата. Знаеш ли този човек какви доходи има за да си позволи въпросната количка? За теб 5-600лв може да са ужасно много пари, а той да ги изкарва за ден или два или за един или за часове. Скъпа ли му е тогава тая количка?
Същото е и с телефоните. Да кажем изкарвам един Айфон за 3-4 дни работа. Е що да не си го купя? Или изкарвам 5 или 10к на месец. Защо да не нося тениска за 200лв и дънки за 500? Въпроса не е в цената, а в дохода. Виж, да си облечен с месечната си заплата или да говориш от телефон за който си работил месец е пълна олигофрения.
Съжалявам за хората, които ще обидя щото тук са доста такива ама е и много тъпо да си набил десетки хиляди в 20 годишно желязо, а да живееш някъде, където те е срам да поканиш гости да не видят балатуума по пода и тапетите на баба ми от времето.
Същото е и с телефоните. Да кажем изкарвам един Айфон за 3-4 дни работа. Е що да не си го купя? Или изкарвам 5 или 10к на месец. Защо да не нося тениска за 200лв и дънки за 500? Въпроса не е в цената, а в дохода. Виж, да си облечен с месечната си заплата или да говориш от телефон за който си работил месец е пълна олигофрения.
Съжалявам за хората, които ще обидя щото тук са доста такива ама е и много тъпо да си набил десетки хиляди в 20 годишно желязо, а да живееш някъде, където те е срам да поканиш гости да не видят балатуума по пода и тапетите на баба ми от времето.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
bum_bum написа:Много едностранно гледаш на нещата. Знаеш ли този човек какви доходи има за да си позволи въпросната количка? За теб 5-600лв може да са ужасно много пари, а той да ги изкарва за ден или два или за един или за часове. Скъпа ли му е тогава тая количка?
Колега, не мисля, че си прав в случая и по-специално че съм гледал едностранно на нещата.. Напротив ! ЧОВЕК, който има пари отива и си взима автомобилчето за хлапето или там каквото е и без много много шум си живее живота и без да го афишира по разни форуми колко лв струвало и т.н. и т.н. ... Поне така правят хората, които имат финансови възможности - карат безлични евридейки за автомобили и не се набиват на очи както и не пишат по разни форуми демонстративно -просто си живеят живота, харчат си паричките и без много много шум се наслаждават на милионите си и живота във всичките му форми ..Всички останали ,които афишират по някакъв начин или се правят на ''голямото добро утро'' , значи са въздух под налягане и всъщност много често парите както ги имат на другата сутрин като се събудят и ги нямат -откъдето дошли , там отишли .Има една тънка книжка '' утрото ме коронясва, вечерта -просяк съм '' -хубаво е да се прочете ..Това са моите наблюдения ..Лека вечер !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Vasko написа:Колега, не мисля, че си прав в случая и по-специално че съм гледал едностранно на нещата.. Напротив ! ЧОВЕК, който има пари отива и си взима автомобилчето за хлапето или там каквото е и без много много шум си живее живота и без да го афишира по разни форуми колко лв струвало и т.н. и т.н. ... Поне така правят хората, които имат финансови възможности - карат безлични евридейки за автомобили и не се набиват на очи както и не пишат по разни форуми демонстративно -просто си живеят живота, харчат си паричките и без много много шум се наслаждават на милионите си и живота във всичките му форми ..Всички останали ,които афишират по някакъв начин или се правят на ''голямото добро утро'' , значи са въздух под налягане и всъщност много често парите както ги имат на другата сутрин като се събудят и ги нямат -откъдето дошли , там отишли .Има една тънка книжка '' утрото ме коронясва, вечерта -просяк съм '' -хубаво е да се прочете ..Това са моите наблюдения ..Лека вечер !
Не че защитавам някой, но хората питат за мнение колега, не се хвалят... Виж случая с твоя приятел и неговото дете е покъртителен

А точно с твоя подпис да даваш идеи за по скромен живот и как другите да си харчат техните пари

П.С.: Бум-бум за пореден път казва доста точни неща, които масата прескачат/не искат да видят... Парите са относително нещо, за някой 700 лева може да са всичко, за други да са нищо

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Избор на акумулаторна кола за дете
Vasko написа:bum_bum написа:Много едностранно гледаш на нещата. Знаеш ли този човек какви доходи има за да си позволи въпросната количка? За теб 5-600лв може да са ужасно много пари, а той да ги изкарва за ден или два или за един или за часове. Скъпа ли му е тогава тая количка?
Колега, не мисля, че си прав в случая и по-специално че съм гледал едностранно на нещата.. Напротив ! ЧОВЕК, който има пари отива и си взима автомобилчето за хлапето или там каквото е и без много много шум си живее живота и без да го афишира по разни форуми колко лв струвало и т.н. и т.н. ... Поне така правят хората, които имат финансови възможности - карат безлични евридейки за автомобили и не се набиват на очи както и не пишат по разни форуми демонстративно -просто си живеят живота, харчат си паричките и без много много шум се наслаждават на милионите си и живота във всичките му форми ..Всички останали ,които афишират по някакъв начин или се правят на ''голямото добро утро'' , значи са въздух под налягане и всъщност много често парите както ги имат на другата сутрин като се събудят и ги нямат -откъдето дошли , там отишли .Има една тънка книжка '' утрото ме коронясва, вечерта -просяк съм '' -хубаво е да се прочете ..Това са моите наблюдения ..Лека вечер !
Колега, вероятно само предполаш как "някой" си възпитава децата, така че ще сметна изказванията ти за доста прибързани сравнени през хоризонта на твоето обкръжение. Това какво правят хората с финансови възможности, също е само твоята гледна точка, а повярвай ми тя никога не е само една. Отдели си време да разгледаш профилите и темите на участниците в тази дискусия и тогава изказвай такива остри мнения за тях, и с тези си изказвания и подпис е очевидно че изпитваш някаква вина, но това не значи че трябва да ни слагаш под общ знаменател.
Vasko написа:Аз само като чета всички как се надпреварват да купуват на децата си коли за по 500-900 лв..
Колега, съжалявам че струва колкото ТДС-ката ти

www.bmwпрофесори-bg.net
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2