Има ли колеги в Wolverhampton?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Има ли колеги в Wolverhampton?

Мнение от agstyles » 19 Ное 2015, 4:18

Направи ми впечетление една е34-ка бордо доста изпъната, и естествено беше единствената кола която съм видял за почти два месеца тук да върти гуми :D.
Преди няколко дни минавам покрай един паркинг и гледам 5-цата спряна там и отстрани табелка BG SOFIA.
Та ако има повечко хора да драскат и без това е баси скуката в тая англия барем ще има с кой да се излезе на по бира :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Има ли колеги в Wolverhampton?

Мнение от v_p_m » 19 Ное 2015, 8:14

agstyles написа:Направи ми впечетление една е34-ка бордо доста изпъната, и естествено беше единствената кола която съм видял за почти два месеца тук да върти гуми :D.
Преди няколко дни минавам покрай един паркинг и гледам 5-цата спряна там и отстрани табелка BG SOFIA.
Та ако има повечко хора да драскат и без това е баси скуката в тая англия барем ще има с кой да се излезе на по бира :bchug:

:mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Ное 2015, 13:05

Ходи на мач бре...

Потребител
Аватар

Мнение от agstyles » 19 Ное 2015, 14:15

Владо написа:Ходи на мач бре...

Ако ми беше интересно може би ама в тва скапано време да се изпукам на дъжда да гледам как 20 човека подритват топка нещо не ме кефи идеята :mhihi: . Скоро имаше някакъв мач сумати народ гледам отиваха към стадиона аз се чудя как да се замъкна до магазина да си взема за ядене и да се прибера по-бързо че времето беше бахти скапаното, преди да дойда всеки ми викаше а то меко време няма жеги няма вятър, да ама не баш тоя Wolverhampton все едно пак съм си в Сливен ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 19 Ное 2015, 21:37

Колега не се оплаквай от кофти време - ела в Северна Норвегия да видиш какво е ... ден няма, ти за скапано време говориш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колата с десен волан ли е била или не си обърнал внимание?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Потребител
Аватар

Мнение от agstyles » 20 Ное 2015, 17:27

intention написа:Колега не се оплаквай от кофти време - ела в Северна Норвегия да видиш какво е ... ден няма, ти за скапано време говориш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колата с десен волан ли е била или не си обърнал внимание?

Десен си беше, просто с тая табелка ме съмнява да я кара англичанин :D , предположих че ще е някой във форума че е доста стегната 34-ката.

Иначе за времето преди да дойда сумати хора а то меко време бе спокойно не се усеща зимата, ей тъй минава.. Явно са живели в Сибир без да знам.. :D. Миналата зима изкарах в Русе беше много доволно, меко време, няма вятър. Тука е буквално английския еквивалент на Сливен, грозен град с много вятър :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 20 Ное 2015, 19:23

Ти пък от какъв хубав град си избягал :mhihi: И по темата,закачи му и ти една табелка с тел.номер и може да се откриете! :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от agstyles » 21 Ное 2015, 11:04

Stoqnov_1979 написа:Ти пък от какъв хубав град си избягал :mhihi: И по темата,закачи му и ти една табелка с тел.номер и може да се откриете! :bchug:

Аз уж от държавата исках да избягам ама не ми харесва тази англия, вярно пари се изкарват дори да си малоумен и ръцете ти да са в... например пълно е с румънци :D, ама живота е от работата в леглото от леглото в работата и толкоз...
Все се каня ама като минавам от там все бързаме че автобуса на майната си и изтървем ли го не можем отиде на работа.. В ей такива моменти така се оценява простия факт да притежаваш кола..

Назад към Извън Темата