Има ли колеги в Wolverhampton?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли колеги в Wolverhampton?
Направи ми впечетление една е34-ка бордо доста изпъната, и естествено беше единствената кола която съм видял за почти два месеца тук да върти гуми
.
Преди няколко дни минавам покрай един паркинг и гледам 5-цата спряна там и отстрани табелка BG SOFIA.
Та ако има повечко хора да драскат и без това е баси скуката в тая англия барем ще има с кой да се излезе на по бира

Преди няколко дни минавам покрай един паркинг и гледам 5-цата спряна там и отстрани табелка BG SOFIA.
Та ако има повечко хора да драскат и без това е баси скуката в тая англия барем ще има с кой да се излезе на по бира

Re: Има ли колеги в Wolverhampton?
agstyles написа:Направи ми впечетление една е34-ка бордо доста изпъната, и естествено беше единствената кола която съм видял за почти два месеца тук да върти гуми :D.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Ходи на мач бре...
Владо написа:Ходи на мач бре...
Ако ми беше интересно може би ама в тва скапано време да се изпукам на дъжда да гледам как 20 човека подритват топка нещо не ме кефи идеята

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега не се оплаквай от кофти време - ела в Северна Норвегия да видиш какво е ... ден няма, ти за скапано време говориш
Колата с десен волан ли е била или не си обърнал внимание?

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
intention написа:Колега не се оплаквай от кофти време - ела в Северна Норвегия да видиш какво е ... ден няма, ти за скапано време говориш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Десен си беше, просто с тая табелка ме съмнява да я кара англичанин

Иначе за времето преди да дойда сумати хора а то меко време бе спокойно не се усеща зимата, ей тъй минава.. Явно са живели в Сибир без да знам..

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Ти пък от какъв хубав град си избягал
И по темата,закачи му и ти една табелка с тел.номер и може да се откриете! 

Stoqnov_1979 написа:Ти пък от какъв хубав град си избягалИ по темата,закачи му и ти една табелка с тел.номер и може да се откриете!
Аз уж от държавата исках да избягам ама не ми харесва тази англия, вярно пари се изкарват дори да си малоумен и ръцете ти да са в... например пълно е с румънци

Все се каня ама като минавам от там все бързаме че автобуса на майната си и изтървем ли го не можем отиде на работа.. В ей такива моменти така се оценява простия факт да притежаваш кола..
8 мнения
• Страница 1 от 1