Издирва се тъмен миниван, блъснал човек на пешеходна пътека
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Издирва се тъмен миниван, блъснал човек на пешеходна пътека
Колеги, издирва се автомобил, блъснал и потрошил човек на пешеходна пътека, и избягал. Инцидентът става на Ломско шосе в София около 18 часа в неделя, 22 ноември. Знае се само, че е миниван, тъмен на цвят, вероятно близък до черния. Избягал е в посока Обеля-Околовръстното, според очевидци се е движил с около 150 км/ч. Блъснал е майката на мой приятел, живеещи в района. Жената е в кома и е така потрошена, че едва ли ще оцелее. Отхвърлил я е на около 40 м. Предполагам, че са скрили минивана някъде в районите на Надежда, Обеля, селата Волуяк, Мрамор, Костинброд, гр. Нови Искър и т.н. Може да в някой селски двор или гараж, а може и да го ремонтират в сервиз. Със сигурност е потрошен отпред – фарове, капак, броня, предно стъкло. Моля за съдействие и информация ако някой забележи подобен подозрителен автомобил в посочените райони - по безлюдни места и малки улички, в разни сервизчета за боядисване, за смяна на стъкла, и т.н. Такива гнусни помияри не бива да се оставят безнаказани.
Тел. За връзка: 0884 720050.
Или 0887971986 – Живко, сина на пострадалата.
Тел. За връзка: 0884 720050.
Или 0887971986 – Живко, сина на пострадалата.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: Издирва се тъмен миниван, блъснал човек на пешеходна път
Дано намерите копелето!
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
Какви изчадия има в този свят... Господ да е на помощ в такива ситуации. Дано жената се възстанови, колкото и невероятно да изглежда предвид фактите предоставени от колегата. И не на последно място - нека този изверг бъде намерен и съден справедливо!
Много е важно, всичко да е важно!
Колеги, допуснал съм грешка, миинванът се е движил в посока към центъра, а не към Околовръстното както съм писал в първия пост.
Т.е. може да се е укрил в коя и да е част на София и околностите. Само от кръговото на Ломско може да е продължил в три посоки, а оттам се сещам за камери само на Централна гара на светофарите.
Сбъркал съм и телефона на Живко - верният е 0887971976.
По последна информация има някаква вероятност автомобилът да е Рено, модел Еспейс. Но все пак става дума за вероятност, а не 100% сигурност.

Т.е. може да се е укрил в коя и да е част на София и околностите. Само от кръговото на Ломско може да е продължил в три посоки, а оттам се сещам за камери само на Централна гара на светофарите.
Сбъркал съм и телефона на Живко - верният е 0887971976.
По последна информация има някаква вероятност автомобилът да е Рено, модел Еспейс. Но все пак става дума за вероятност, а не 100% сигурност.

Колега все си мисля,че по Ломско до надлез Надежда има доста магазини,офиси и т.н. все поне една камера ще има. Знам,че шанса е малък, но все пак ... Гледам има ПИБ /първа инвестиционна банка/ след Христо Силянов /кофти е,че е от другата страна,а не посока центъра/ май камерите са и куполни,но дали са 360 градусови... но надали само там има камери както казах. Ако не е проблем кажи в кой участък точно е станал инцидента,за да се огледам в района за камери.
Дано го намерят тоя изрод. Стискам палци и се моля жената да се оправи.
Дано го намерят тоя изрод. Стискам палци и се моля жената да се оправи.
Пешеходната пътека е на Ломско и ул. Недко войвода - третата пряка, броено от светофара в посока към Обеля. Малко преди 18.00 ч. в неделя, 22 ноември. Положението точно в тоя участък с камерите е зле, най-вече, че не са насочени към шосето, а към тротоара само пред самите обекти, обиколих чейнджбюрото, пицарията, ще продължа в събота-неделя с участъка след метростанцията към Шела, но това е вече малко изстрел в тъмнината, колата може и да е завила от някоя от близките преки на Ломско. Чудя се дали може и как да се изкарат записите от една уеб камера зад Билата, гледа към Ломско шосе.
PGV написа:Чудя се дали може и как да се изкарат записите от една уеб камера зад Билата, гледа към Ломско шосе.
Тази камера я гледах вчера,но беше оффлайн. Седи си стационарна снимка / видимо снимката не е от скоро,което ме навява на мисълта,че надали скоро е работила/
Погледни дали има банкомати наблизо. В тях също има камери, които гледат към улицата
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

То и да има, почти невъзможно ще е да е хванала номера на колата.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
И да не се хване номера, ако се уточни цвят и модел на колата, все може да е от полза
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
10 мнения
• Страница 1 от 1