Кубрат срещу Морис??????
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Кубрат срещу Морис??????
Кво е станало толко.. не съм гледал мача ама като чета коментарите 

..Bayerische Motoren Werke..

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Е може ли такива торби да му дават на Кубрат?! То един чувал ще отвърне повече от тая умряла лисица. Още нещо ми направи впечатление. Кубрат определено не си е взел поука от Кличко, защото не го виждам да е работил върху кардиото и бързината си. А точно това му трябва... трябва да "лети" на ринга...
Мен друго ме подразни, майната му на мача дето беше срещу противник на 40г. с 20 загуби в актива който се бие само заради парите с такива противници след тежки загуби
, ами това че продължава да му знае устата кой каква класа бил и т.н. До сега аз не прочетох някъде нито един негов противник да се изказва така за Кубрат особено след срещата, когато нормално всеки един спортист показва уважение към противника..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това далеч не му е рекорда на Морис. Устинов съвсем наскоро го нокаутира за около минута.
Напълно очаквани първи два мача на Кубрат, с които да се "върне" отново на ринга. Единственото неочаквано за мен беше, че Морис падна още в първия рунд, мислех, че нещата ще приключат към 4-5ти. Силно се надявам през 2016та вече да започнат да подбират по-актуални и по-силни боксьори за Кубрат, крайно време е..
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Интересно ще е ако Дейвид Хей се завърне с мач срещу Кобрата,и го изравни с земята 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
А гледахте ли мача преди Кобрата с Морис ??

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Чисора срещу един смешен унгарец, дето изяде сумати бой, но през цялото време се хилеше? Но пък коментатора го изкара новата звезда на Зауерланд
Изобщо тия Зауерланд ми се виждат много измислени и според мен е по-добре за Кубрат да ги сменя и да се хване с някакви американци, ако иска да се развива. Това неговото в момента е тъпчене на едно място.

Най-големият палячо съществувал някога в бокса. Дано на следващият мач му сложат по силен от Кличко и да му пръсне кухата кратуна веднъж завинаги. Бахта в смешния цървул
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2