Спечелили от Коледната томбола на Лукойл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Спечелили от Коледната томбола на Лукойл

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Дек 2015, 20:34

Хайде да се преброим. Аз не вярвам по принцип в разните гръмки печалби давани по телевизията(което ме подсеща за идея за нова тема :mhihi: )но в тези дребни томболи има логика да дават реални печалби. Наградите са им от по 50, 100 и 500 лв.
Днес получих СМС, че съм спечелил 50 лв. :mhihi: Сега не е като 500, но като сметна колко съм им дал, благодарен съм, че ми връщат 50 от тях. :mhihi:
Това след 4 регистрирани бележки. Баща ми минаваха покрай Монтана с един друг човек връщайки се от Германия и интересното е, че са купили един стек цигари Камел(гледайки от бележката)а всички у нас сме непушачи и точно цигарите печелят. :mhihi:
Та казвайте кой друг е спечелил от форума. Аз от ония игри с буквите нищо не спечелих, а тогава много зареждах на Лукойл.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Спечелили от Коледната томбола на Лукойл

Мнение от snaiperist0 » 09 Дек 2015, 9:36

не зареждам там :no:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Дек 2015, 14:58

Е тази промоция няма ли да те накара да заредиш там?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2015, 19:02

Аз зареждам пак там от време на време, но рядко защото сега карам основно на метан работната си кола и няма как. Той поста ти беше към другия де, но нищо. Иначе горивата им не са лоши, карал съм всичките 4 възможни, които са широко разпространени, като от бензините съм им пробвал всичките, проблеми не съм имал никога.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Назад към Извън Темата