Olx негодници или просто изнудвачи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Re: Olx негодници или просто изнудвачи

Мнение от dynalias » 27 Дек 2015, 23:22

И аз като повечето продавам ненужните си неща там и след като ме ограничават в броя обяви е само въпрос на време да видя дали го има това в bazar-а и да ползвам вече само него. Продавам предимно неща не по скъпи от 20 лева и ако им плащам платените услуги ми се обесмислят продажбите защото накрая излиза че не продавам достатъчно вехторий за да ми е от полза да се занимавам. Относно самият сайт е доста бъгав и изнервящ ако се отваря от телефон, а от ПЦ нямам почти никакви забележки с използването му.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 28 Дек 2015, 1:06

super_mario написа:Мобилната им версия е пълен Шит :!:
Базар.бг ще ги мине ,но кога времето ще покаже ще е скоро де:)

Ама той го е минал вече,има едни 100 000 обяви повече от ОЛХ,а числото се увеличава.А преди промените в ОЛХ бяха над 3 милиона,има нещо гнило в цялата работа,работещ и добре печеливш сайт,изведнъж да го развалят така,нещо не ми се връзва.Даже Megaparts избягаха от тях,имаха една камара платени обяви,в началната страница винаги имаше поне по 2-3 техни обяви.Ама не ме бърка,Базар винаги повече ми е харесвал,а сега почна да набира популярност и от купувачите,а и собствениците се усетиха,че ОЛХ им прави услуга и се възползваха,няма глупави ограничения,има си рейтинг,получаваш пари като подготвяш пратки чрез сайта,повечето случай са стотинки,но ако си търговец,се събират от нищото и ти слагат рейтинг.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Дек 2015, 9:14

SPEED_GABROVO написа:има нещо гнило в цялата работа,работещ и добре печеливш сайт,изведнъж да го развалят така

Е те не го развалиха. Просто го продадоха. Стария/оригиналния вариант обаче определено си беше по-печеливш. В момента буквално се мъчат как да го завъртят, че да запазят и привлекат нови потребители. Според мен постоянно, всеки месец нали са си на минус и няма да се учудя и да се пре-продадат.

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Дек 2015, 9:23

И аз останах с впечатлението, че след продавалник "стават част от голяма международна верига подобни сайтове" обаче щом махнаха рейтингите и усетих, че ще вървят назад. Явно философията - да се вземат пари от продавачите не върви в България за разлика от другите страни. Щом не може да се издържат по някакъв друг начин - загинали са.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 28 Дек 2015, 10:31

Мошенници са в преебалника :mhihi: миналия месец плащам за лимит за 6 обяви, а то какво се оказва, че имаш право на 5 безплатни обяви в определена категория и това плащане е за 6-та обява към тези 5, а не за още 6 обяви, но това никъде не е упоменато. Та взеха и им пратих едно писъмце по АБВ-то (защото друг начин за контакт с тях няма), че ще пусна едно оплакване в защита на потребителите и една лелка почна да ми се обяснява как това е мое право като потребител да се оплача от некоректно обслужване от тяхна страна, но с терминология за учени от Наса :mhihi: След което при изтичането ми на този лимит от "6" бояви :mhihi: незнайно как ми се обадих от телефон, за да ме упътят как да си направя акаунта "бизнес" :mhihi: :mhihi: :mhihi: при което аз им се изсмях по телефона и им казах, че нямам фирма за продажба на разни боклуци, а просто си разпродавам единични бройки ненужни неща от дома ми и им казах да не се опитват, чак толкова да следват примера на e-bay, защото българите сме беден народ и ако така продължават ще им фалира смотаното сайтче.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Дек 2015, 10:36

Е да ама не,продавам едни и същи неща и в олх и в базар.бг,еми в олх ми вървят повече,имам познати с по 3-4 страници обяви, ми споделят същото,нещо повече след въвеждането на ограниченията им се вдигат продажбите просто защото много хора предпочитат да не плащат и така остават с по малко конкуренция в олх.Истината е,че продавалника набра още от времемето на бг.мама голяма преднина и всички са си свикнали да търсят там.Аз също съм да си е.ат майката тея лакомници,но фактите за момената са на тяхна страна.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 28 Дек 2015, 10:39

kiko написа:Е да ама не,продавам едни и същи неща и в олх и в базар.бг,еми в олх ми вървят повече,имам познати с по 3-4 страници обяви, ми споделят същото,нещо повече след въвеждането на ограниченията им се вдигат продажбите просто защото много хора предпочитат да не плащат и така остават с по малко конкуренция в олх.Истината е,че продавалника набра още от времемето на бг.мама голяма преднина и всички са си свикнали да търсят там.Аз също съм да си е.ат майката тея лакомници,но фактите за момената са на тяхна страна.

Тъпото е, че и на мен ми прави впечатление, че с Базар и в Олх имам едни и същи обяви на едни и същи цени и имат огре-долу еднакви разглеждания и в Базар откакто имам акаунт вече 3-та година нямам абсолютно нито една продажба, а в Олх почти всичко се продава........ :kuku:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Аватар
Кара: Руская
Мечтае да кара: X6

Мнение от Zmiika » 28 Дек 2015, 11:51

OLX - on line exchange?!
Не може да купуваш, заменяш? Е за кво говорим д'ге?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 28 Дек 2015, 11:57

SPEED_GABROVO написа:
super_mario написа:Мобилната им версия е пълен Шит :!:
Базар.бг ще ги мине ,но кога времето ще покаже ще е скоро де:)

Ама той го е минал вече,има едни 100 000 обяви повече от ОЛХ,а числото се увеличава.А преди промените в ОЛХ бяха над 3 милиона,има нещо гнило в цялата работа,работещ и добре печеливш сайт,изведнъж да го развалят така,нещо не ми се връзва.Даже Megaparts избягаха от тях,имаха една камара платени обяви,в началната страница винаги имаше поне по 2-3 техни обяви.Ама не ме бърка,Базар винаги повече ми е харесвал,а сега почна да набира популярност и от купувачите,а и собствениците се усетиха,че ОЛХ им прави услуга и се възползваха,няма глупави ограничения,има си рейтинг,получаваш пари като подготвяш пратки чрез сайта,повечето случай са стотинки,но ако си търговец,се събират от нищото и ти слагат рейтинг.

Съгласен :yes:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 29 Дек 2015, 0:51

kiko написа:Е да ама не,продавам едни и същи неща и в олх и в базар.бг,еми в олх ми вървят повече,имам познати с по 3-4 страници обяви, ми споделят същото,нещо повече след въвеждането на ограниченията им се вдигат продажбите просто защото много хора предпочитат да не плащат и така остават с по малко конкуренция в олх.Истината е,че продавалника набра още от времемето на бг.мама голяма преднина и всички са си свикнали да търсят там.Аз също съм да си е.ат майката тея лакомници,но фактите за момената са на тяхна страна.

За съжаление е още така,всеки по навик първо търси там,но отскоро взех да забелязвам,че и доста хора ми се обаждат от Базара.Просто е въпрос на време да приключи безславно сайта им,язък,че беше толкова готин и удобен в началото,алчността е нещо страшно. :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Дек 2015, 1:24

На тоя сайт дори името му е малоумно. От там за какво си говорим изобщо. Не знам и аз защо съществуват.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Дек 2015, 10:06

името им е абривиатура от online xchange.има ги в цяла Европа и с тея смс-и сега няма как да изчезнат.поне се надявах хората да се дръпнат от там и да има намалеят приходите и да си поразчупят лимитите...ама нъцки :mrgreen:

Аватар
Кара: Руская
Мечтае да кара: X6

Мнение от Zmiika » 29 Дек 2015, 11:12

Не може да продаваш!...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 30 Дек 2015, 18:18

базара ако не бяха сглупили толкова с безобразната им ТВ реклама досега да ги бяха изпапкали :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 30 Дек 2015, 21:04

Zapa написа:базара ако не бяха сглупили толкова с безобразната им ТВ реклама досега да ги бяха изпапкали :lol:

Тя защото на OLX беше страхотна,когато си смениха името с оня рошавия. :mhihi: На за Базара рекламата си е свършила работата,щом всеки я е запомнил,лоша реклама няма. ;)

Предишна

Назад към Извън Темата