Лукойл (бул. Сливница след Порше София Запад)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Лукойл (бул. Сливница след Порше София Запад)

Мнение от AlibiTu » 04 Яну 2016, 14:31

Здравейте!
Искам да предупредя всички колеги за некачествено гориво на бензиностанция Лукойл на бул. Сливница след Порше София Запад посока Калотина!!!
Вчера потеглям към Германия и реших да донапълня резервоарът (около 1/2) на горепосочената бензиностанция. Слагам премиум 98 и потеглям. След като навлязох в Сърбия (бях се качил на магистралата вече и резервоарът беше на около 3/5) колата (БМВ 435и Ф32) премина в авариен режим (намалена мощност) и от време на време започна да предръпва. При подаване на газ изобщо нищо не се случваше, дори на моменти започна да забавя и почти ще огасне/спре. Успях да се добера до някаква бензиностанция в Сърбия и донапълних резервоарът с цел да вкарам отново по-качествено гориво в системата. Пътвоначално нямаше промяна, но постепенно се пооправи. Все още бях в авариен режим, но поне леко ускоряваше колата и можеше да се кара 100-120. След като резервоарът беше изхабен и напълних догоре в Австрия, проблемът изчезна и колата отново "летеше".

Аз лично повече няма да зареждам на която и да е Лукойл бензиностанция!

Като цяло винаги зареждам на ОМВ премиум 100 и съм адски доволен, никакви проблеми!

Поздрави!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: Лукойл (бул. Сливница след Порше София Запад)

Мнение от DigitalExile » 04 Яну 2016, 15:00

Не си първия, които се оплаква от бензина на лукойл.
Аз от години не сипвам там не смятам и да сипвам някога :yes:
Важното е,че колата е добре :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Яну 2016, 15:52

Лукоил ги зачеркнах от личния си списък на безниностанциите преди няколко години. Тогава ми напълниха резервоара на мотора с НЕЩО, не знам какво беше, но го платих като бензин, при това - 98. Запалих, излязох от бензиностанцията и се започна... Хилядарката никога преди (и след това) не е работила така, чувствах се все едно съм възседнал фуражомелка. С голям зор го издухах тоя резервоар (при разход 6/100 едва стига за 250 км.) и оттогава - край. Който има излишни пари и нерви - нека експериментира с Лукоил, може пък някой път да уцели на гориво..
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар
Кара: и мисли
Мечтае да кара: Е39 Coupe
Детайли за колата: тъмна

Мнение от denq » 04 Яну 2016, 16:51

Проблема не е в марката верига бензиностанции. В Габрово от двата Лукойла има небе и земя разлика в горивата. Всичките видове горива! Зареждам на този, който е на Хумора и засега проблеми нямам. Другия е та..ак. ОМВ и всики останали в същият град са същите боклуци. Особенно на ОМВ. Най яката нафта в Г. е в Ромпетрола, който е единствен за града.

В хуморския ЛУК 95 е по-добър от 100 на ОМВ.

Пак като чуя горивата от нам къде били по-качествени от нам къде (в БГ) ... :conf:
Всички. Абсолютно всички вериги пълнят от Нефтохима. Всичкото гориво се пълни от там. Единствено добавките идват товън, които и покачват окт число или предотвратяват замръзването на нафтата.
Традицията не създава качество и не води до усъвършенствания ... тя задържа клиентите въпреки лошото качество.
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person

Мнение от STASEK » 04 Яну 2016, 17:10

И аз имам подобно преживяване. Светна Check Engine-a, само че бензина беше А95 в моя случай. Добре, че сумата, за която бях заредил беше ~50лв.

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 04 Яну 2016, 19:00

Аз сипвах на един Лукойл между Пазарджик и АМ Тракия и останах мн разочарован

Назад към Извън Темата