Лукойл (бул. Сливница след Порше София Запад)
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Лукойл (бул. Сливница след Порше София Запад)
Здравейте!
Искам да предупредя всички колеги за некачествено гориво на бензиностанция Лукойл на бул. Сливница след Порше София Запад посока Калотина!!!
Вчера потеглям към Германия и реших да донапълня резервоарът (около 1/2) на горепосочената бензиностанция. Слагам премиум 98 и потеглям. След като навлязох в Сърбия (бях се качил на магистралата вече и резервоарът беше на около 3/5) колата (БМВ 435и Ф32) премина в авариен режим (намалена мощност) и от време на време започна да предръпва. При подаване на газ изобщо нищо не се случваше, дори на моменти започна да забавя и почти ще огасне/спре. Успях да се добера до някаква бензиностанция в Сърбия и донапълних резервоарът с цел да вкарам отново по-качествено гориво в системата. Пътвоначално нямаше промяна, но постепенно се пооправи. Все още бях в авариен режим, но поне леко ускоряваше колата и можеше да се кара 100-120. След като резервоарът беше изхабен и напълних догоре в Австрия, проблемът изчезна и колата отново "летеше".
Аз лично повече няма да зареждам на която и да е Лукойл бензиностанция!
Като цяло винаги зареждам на ОМВ премиум 100 и съм адски доволен, никакви проблеми!
Поздрави!
Искам да предупредя всички колеги за некачествено гориво на бензиностанция Лукойл на бул. Сливница след Порше София Запад посока Калотина!!!
Вчера потеглям към Германия и реших да донапълня резервоарът (около 1/2) на горепосочената бензиностанция. Слагам премиум 98 и потеглям. След като навлязох в Сърбия (бях се качил на магистралата вече и резервоарът беше на около 3/5) колата (БМВ 435и Ф32) премина в авариен режим (намалена мощност) и от време на време започна да предръпва. При подаване на газ изобщо нищо не се случваше, дори на моменти започна да забавя и почти ще огасне/спре. Успях да се добера до някаква бензиностанция в Сърбия и донапълних резервоарът с цел да вкарам отново по-качествено гориво в системата. Пътвоначално нямаше промяна, но постепенно се пооправи. Все още бях в авариен режим, но поне леко ускоряваше колата и можеше да се кара 100-120. След като резервоарът беше изхабен и напълних догоре в Австрия, проблемът изчезна и колата отново "летеше".
Аз лично повече няма да зареждам на която и да е Лукойл бензиностанция!
Като цяло винаги зареждам на ОМВ премиум 100 и съм адски доволен, никакви проблеми!
Поздрави!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Лукойл (бул. Сливница след Порше София Запад)
Не си първия, които се оплаква от бензина на лукойл.
Аз от години не сипвам там не смятам и да сипвам някога
Важното е,че колата е добре
Аз от години не сипвам там не смятам и да сипвам някога

Важното е,че колата е добре

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Лукоил ги зачеркнах от личния си списък на безниностанциите преди няколко години. Тогава ми напълниха резервоара на мотора с НЕЩО, не знам какво беше, но го платих като бензин, при това - 98. Запалих, излязох от бензиностанцията и се започна... Хилядарката никога преди (и след това) не е работила така, чувствах се все едно съм възседнал фуражомелка. С голям зор го издухах тоя резервоар (при разход 6/100 едва стига за 250 км.) и оттогава - край. Който има излишни пари и нерви - нека експериментира с Лукоил, може пък някой път да уцели на гориво..
Excellent! Steven is my name!
- denq
- Потребител
-
- Кара: и мисли
- Мечтае да кара: Е39 Coupe
- Детайли за колата: тъмна
Проблема не е в марката верига бензиностанции. В Габрово от двата Лукойла има небе и земя разлика в горивата. Всичките видове горива! Зареждам на този, който е на Хумора и засега проблеми нямам. Другия е та..ак. ОМВ и всики останали в същият град са същите боклуци. Особенно на ОМВ. Най яката нафта в Г. е в Ромпетрола, който е единствен за града.
В хуморския ЛУК 95 е по-добър от 100 на ОМВ.
Пак като чуя горивата от нам къде били по-качествени от нам къде (в БГ) ...
Всички. Абсолютно всички вериги пълнят от Нефтохима. Всичкото гориво се пълни от там. Единствено добавките идват товън, които и покачват окт число или предотвратяват замръзването на нафтата.
В хуморския ЛУК 95 е по-добър от 100 на ОМВ.
Пак като чуя горивата от нам къде били по-качествени от нам къде (в БГ) ...

Всички. Абсолютно всички вериги пълнят от Нефтохима. Всичкото гориво се пълни от там. Единствено добавките идват товън, които и покачват окт число или предотвратяват замръзването на нафтата.
- STASEK
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person
И аз имам подобно преживяване. Светна Check Engine-a, само че бензина беше А95 в моя случай. Добре, че сумата, за която бях заредил беше ~50лв.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Аз сипвах на един Лукойл между Пазарджик и АМ Тракия и останах мн разочарован
6 мнения
• Страница 1 от 1