Мнения за DJ контролер Pioneer DDJ-SB

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнения за DJ контролер Pioneer DDJ-SB

Мнение от alX3m » 25 Дек 2015, 22:37

Честита Коледа, колеги! :) Решил съм да си направя подарък тази година - някакъв контролер, да се уча и на събирания с компания да си миксираме. Като цяло не ми се дават 500лв., но просто този Pioneer ми се вижда супер удобен и бигинър френдли. Ако някой може да сподели опит с подобни контролери, както и да предложи друг модел, ще се радвам. Главно ме интересува дали, ако взема евтин, няма да се окаже неудобен и да ми секне ентусиазма или пък да взема по-скъп, но да са пари на вятъра.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Re: Мнения за DJ контролер Pioneer DDJ-SB

Мнение от hpnotic2 » 26 Дек 2015, 16:45

numark mixtrack quad - https://www.youtube.com/watch?v=pjigy3qOPRU . Един приятел си купи такъв. Пускаме си Virtual DJ, отиваме на някаква вила и става страшен купон. Купи го 2-ра ръка, но не знам точно на каква цена. Взе го от приятел DJ, който реши да си вземе нов, като мисля, че това е най-добрият модел за 2013г. и е идеален за начинаещи. Единствено не знам дали ще ти се вмести в бюджета.

Аватар
Кара: Руская
Мечтае да кара: X6

Мнение от Zmiika » 27 Дек 2015, 14:49

При мене всичко е ефно в този ценови клас. 500лв са нищо за нова конзола.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 01 Яну 2016, 19:26

alX3m написа:Честита Коледа, колеги! :) Решил съм да си направя подарък тази година - някакъв контролер, да се уча и на събирания с компания да си миксираме. Като цяло не ми се дават 500лв., но просто този Pioneer ми се вижда супер удобен и бигинър френдли. Ако някой може да сподели опит с подобни контролери, както и да предложи друг модел, ще се радвам. Главно ме интересува дали, ако взема евтин, няма да се окаже неудобен и да ми секне ентусиазма или пък да взема по-скъп, но да са пари на вятъра.

Колега от един месец ползвам по-новата версия а именно SB2 ако има нещо питай аз лично съм повече от доволен.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 05 Яну 2016, 16:02

Все пак взех SB-то. Много съм доволен, сега остава да се науча да го ползвам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 06 Яну 2016, 17:53

alX3m написа:Все пак взех SB-то. Много съм доволен, сега остава да се науча да го ползвам :mhihi:
Изображение

Аз много бързо го разкарах това серато сега съм със Трактор и нямам никакви проблеми.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Назад към Извън Темата