Мнения за DJ контролер Pioneer DDJ-SB
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Мнения за DJ контролер Pioneer DDJ-SB
Честита Коледа, колеги!
Решил съм да си направя подарък тази година - някакъв контролер, да се уча и на събирания с компания да си миксираме. Като цяло не ми се дават 500лв., но просто този Pioneer ми се вижда супер удобен и бигинър френдли. Ако някой може да сподели опит с подобни контролери, както и да предложи друг модел, ще се радвам. Главно ме интересува дали, ако взема евтин, няма да се окаже неудобен и да ми секне ентусиазма или пък да взема по-скъп, но да са пари на вятъра.

- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Re: Мнения за DJ контролер Pioneer DDJ-SB
numark mixtrack quad - https://www.youtube.com/watch?v=pjigy3qOPRU . Един приятел си купи такъв. Пускаме си Virtual DJ, отиваме на някаква вила и става страшен купон. Купи го 2-ра ръка, но не знам точно на каква цена. Взе го от приятел DJ, който реши да си вземе нов, като мисля, че това е най-добрият модел за 2013г. и е идеален за начинаещи. Единствено не знам дали ще ти се вмести в бюджета.
- Zmiika
-
-
- Кара: Руская
- Мечтае да кара: X6
При мене всичко е ефно в този ценови клас. 500лв са нищо за нова конзола.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
alX3m написа:Честита Коледа, колеги!Решил съм да си направя подарък тази година - някакъв контролер, да се уча и на събирания с компания да си миксираме. Като цяло не ми се дават 500лв., но просто този Pioneer ми се вижда супер удобен и бигинър френдли. Ако някой може да сподели опит с подобни контролери, както и да предложи друг модел, ще се радвам. Главно ме интересува дали, ако взема евтин, няма да се окаже неудобен и да ми секне ентусиазма или пък да взема по-скъп, но да са пари на вятъра.
Колега от един месец ползвам по-новата версия а именно SB2 ако има нещо питай аз лично съм повече от доволен.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

Все пак взех SB-то. Много съм доволен, сега остава да се науча да го ползвам

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
alX3m написа:Все пак взех SB-то. Много съм доволен, сега остава да се науча да го ползвам![]()
Аз много бързо го разкарах това серато сега съм със Трактор и нямам никакви проблеми.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

6 мнения
• Страница 1 от 1