Този чисто нов UAZ-452 ще ви изуми (Видео)
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Този чисто нов UAZ-452 ще ви изуми (Видео)
Mario Pankov написа:Сондьора написа:Borymeckata написа:Сега е моментът някой да напише, че може УАЗ-ката наистина да е сглобена с чук, ламарините да са криви, окачването да е ръждиво и да е боядисана с четка и блажна боя от железарията, но пък е МНОГО КОРАВА машина и минава там, където всички Хамъри, Дифендри и G-класи безнадеждно затъват...
Абсолютен факт....и да се плюе и не пак си така. Същото важи и за Краз, Урал... Искам да видя на живо как актрос дърпа 30т цистерна в нива/кал![]()
Много обичам подобни мнения. Актрос-а е влекач създаден за пътя. Урал-а е военен камион и е оборудван с гуми за офроуд. Сравнявай го с военен камион Мерцедес/MAN/Iveco/M939.
Това, което разбрах от поста ти, е че не си карал нито една от машините, които цитираш ( може би само УАЗ ).
https://www.youtube.com/watch?v=I_BGX48Lo8M
Не си ме разбрал...
На мен не ми трябва да ги карам, тряят ми да вършат работа за малко стинки...И имаме секви камиони и жибки. Казвам кое е по-удачно за дадени условия. Имаме цистерни на Краз и на Актрос, влекачи пак и руски, и западни...Просто руската техника, в дадение условия, е безценна, за никви пари.
п.п. Ся дали аз ще си купя уазка, за мен, е съвсем отделен въпрос.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
нивата е ташак най-голям, спасяват я блокируемия диф и високите рошави и тънки гуми 16ки, от които вие повече само кутията и дифовете
тоя боклук дори не е на шаси.... едно сузуки самурай ще я направи халипава където я свари, както и уаз, междувпрочем, макар, че уаза държи на бой наистина.

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...

Ясно бе пиленце, разбрах те и без да ми обясняваш, аз да не казах нещо друго? Ходил си да си играеш, не да бачкаш с тях

Ubi dubium, ibi libertas
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Mario Pankov написа:Охо, пиленце, нямаш представа колко високопроходими коли съм карал, особено докато бях в бранша, дори съм карал с Иво Върбанов на едно събитие в Сливен, което благодарение на него все още помня ( в Mitsubishi Pajero 3.2 ).
Кой е Иво Върбанов?? Неква величина е оффроуда ли или като цяло...извинете ме че съм тъп

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Aбе не знам ама те тоя че ви разцепи половината

ATR-42/72
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
DLVasilev написа:Aбе не знам ама те тоя че ви разцепи половината![]()
Имал съм Лада 7мица и това е един от най-отвратителните автомобили изобщо правени някога, а зимата става още по-гаден от най-гадния автомобил на света.
Иначе си я обичах

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Хубавото на руската автомобилна техника е в това, че практически всичко може да се ремонтира на пътя. Малко тел (и свински опашки), чук, едно гедоре и си готов. Практическата липса на всякаква електроника си е най-големия им плюс. Външен вид и качество не се коментират. Погледнете го от страна на купувач. Каква кола ще купите, ако най-близкия ви дилър е на 800-1500км и до там зимата се стига само с моторна шейна? В двигателя на УАЗ-ката можете да сипете каквото и да е масло. А сипете ЕР-90 в двигателя ма МБ или Митсубиши, пък ги изкарайте на руски офф-роуд 600км в едната посока. Аз преди 30 години "преплувах" Марица с такава УАЗ-ка. 1.50м вода ги мина, без никаква "подготовка". Неависимо че имаше близо един тон оборудване в нея.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
DLVasilev написа:Aбе не знам ама те тоя че ви разцепи половината![]()
Преди 7-8 години в нетрезво състояние си купих един разнебитен Пасат комби бензин двойка едно и осем моно инДЖекция от един рибар за никакви пари. Следващите седмици правих с него същото, каквото правят тези в клипа. Две години масло не съм сменял, само доливах от разните бутилки, дето ми оставаха от другите коли. Веднъж даже съм му сипвал двутактово, на няколко пъти отработено. Караше на вода, зимата на антифриз, но от някъде го губеше много. То и масло гореше за страх. Шайбата на ремъка на динамото мяташе, но ремъка не се скъса. Ангренажа не го знам, нали не среща клапаните. И така две години, като дупка не съм заобиколил с Пасатора. Накрая реших да го предавам за желязо, но за всеки случай го пуснах в Мобилето и един афро американец, всъщност чист циганин го купи от мен за 450 лева, сложи му даже газово, направи две кражби с него, викаха ме и мен в полицията, защото не го беше прехвърлил в КАТ и така. Та не само руската техника е здрава и корава.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
ukelichko написа:DLVasilev написа:Aбе не знам ама те тоя че ви разцепи половината![]()
Преди 7-8 години в нетрезво състояние си купих един разнебитен Пасат комби бензин двойка едно и осем моно инДЖекция от един рибар за никакви пари. Следващите седмици правих с него същото, каквото правят тези в клипа. Две години масло не съм сменял, само доливах от разните бутилки, дето ми оставаха от другите коли. Веднъж даже съм му сипвал двутактово, на няколко пъти отработено. Караше на вода, зимата на антифриз, но от някъде го губеше много. То и масло гореше за страх. Шайбата на ремъка на динамото мяташе, но ремъка не се скъса. Ангренажа не го знам, нали не среща клапаните. И така две години, като дупка не съм заобиколил с Пасатора. Накрая реших да го предавам за желязо, но за всеки случай го пуснах в Мобилето и един афро американец, всъщност чист циганин го купи от мен за 450 лева, сложи му даже газово, направи две кражби с него, викаха ме и мен в полицията, защото не го беше прехвърлил в КАТ и така. Та не само руската техника е здрава и корава.
Е тоя пасат си е бетер ладата

ATR-42/72
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе с всякакъв автомобил можеш да извършиш удивителни неща и да поставиш подобни "рекорди", стига само да не ти пука за него.
Excellent! Steven is my name!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Най-скъпата Lada в историята
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/26663-nai-skypata-lada-v-istoriiata/
.jpg)
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3