Мнения за Ягуар 2004г, X-Tipe,
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Мнения за Ягуар 2004г, X-Tipe,
Моля някой запознат да сподели впечатление за автомобила и цените на частите......Ще сьм благодарен за всяко едно мнение... Интересува ме дизела 131 коня..
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Мнения за Ягуар 2004г, X-Tipe,
все едно караш Мондео - половината части са същите - не е мн благонадежден и отделно качването не е особен евтино
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Имам приятел с 2,5 V6 4х4. Върви си, звука от генерацията е най-якото нещо в тази кола
Имай предвид, че неща като брони/калници трудно се намират и съответно са много скъпи.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
За един ден съм карал едно такова 3.0 бенз. вървеше много приятно но малко ми друсаше, предполагам защото беше на 18ки.На мен ми се стори смотано понеже като кажеш ягуар си представяш нещо по така...пък то напудрен форд
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колега, който и да ти казва, че цените на частите на X- type са аналогични с тези на Мондео е много далеч от истината. Някой компоненти като накладки, спирачни дискове, ремъци са идентични, но всичко по електрониката е на Ягуар. Отделно по двигателя половината от компонентите са си специфични за модела. Дизеловият агрегат е много здрав и икономичен. Проблем при много от Ягуарите е парното и по- точно клапите. Ако си решил да купуваш, внимателно инспектирай климатичната система.
5 мнения
• Страница 1 от 1