Star Wars: Force Awakens - мнения?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Star Wars: Force Awakens - мнения?
Doberman_vas написа:Vanqu1sh написа:alX3m написа:Да не забравяме, че Чубака го уцели с арбалета преди това, дето принципно трепеше по трима... и искаше да вербува кифлата, не да я убива. А негърът явно е трениран с меч, като трупър, щото имаше и такъв с нещо като меч![]()
То е хубава тази сюжетна обосновка, но според мен трябва лошия да е лош и да ги разцепи отвсякъде. Така изграден образа, все едно гледам детско филмче на дисни.
ако беше отишъл с тази нагласа щеше много да ти хареса![]()
![]()
Честно казано в началото ми хареса образа му. Бяха го изкарали доста силен - спира изстрел от бластер и го държи 5 минути без проблем. Маската и гласът му също го правеха зловещ, докато не я махна и започна да хленчи. Не мога да се сетя за друг толкова пародиен образ на сит, оп или вече са Рицарите на Рен.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В първата част се бяха справили доста добре с Darth Maul. Беше ебати злото копеле, както и трябва да е.

TNT написа:В първата част се бяха справили доста добре с Darth Maul. Беше ебати злото копеле, както и трябва да е.
Да Maul кърти. Както и снимката ти с Киану и Чибурашка.

TNT написа:В първата част се бяха справили доста добре с Darth Maul. Беше ебати злото копеле, както и трябва да е.
дарт мол ми беше любим. още му пазя фигурката някъде. помня, че бях чел едно време, че в реалния живот той всъщност е инструктор по бойни изкуства и беше тренирал двата джедая за бойните сцени. ако се вгледа човек ще види как той се движи доста коректно и знаещо докато джедайте са малко като кукли на конци... все едно де.
по темата - гледах го този уйкенд. нещо не намерих сцепление и го отсвирих като поредната либерална боза сервирана от либералния дисни. черния ми беше антипатичен като герой- леке а девойката едва ли не наби цялата галактика с гегата си, после нямаше празно с бластера и накрая показа на маскирания че меча може да се научи отма. надявам се малцинствата и феминистките поне да са доволни. очаквам в епизод 8 да се окаже че маскирания е или гей или поне транс-сексуален а мацката налита и в двете посоки.
за графиките и ефектите, мисля, че вече сме много разглезени и няма начин тези неща да ни впечатлят.
и така. като човек които като дете е живял и мечтал в стил първата трилогия (гледал съм 4ти епизод премерно 80 пъти само по кината) пиша на епизод 7 една здрава оценка "4". за идеята

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Нямаше грам прилика с епични битки както примерно Анакин с Оби Уан... с Дарт Маул също ...
Абе Дисни .. кво да говорим... неслучайно говори се за привличане отново на Лукас... ама то един път като се зацапа имиджа... след дъжд качулка
Абе Дисни .. кво да говорим... неслучайно говори се за привличане отново на Лукас... ама то един път като се зацапа имиджа... след дъжд качулка

- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Снощи най-накрая гледах филма.....еми немога да кажа и една лоша дума. Адски много ми хареса! Имаше малко повече хумур от колкото в предипните филми но, овърол филма беше МНОГО як! Много тъпо ми стана че, Хан Соло умря... 

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
За феновете няма лош филм от поредицата, но все пак, лично за мен 3-та част е най добрата, и класи над последната

- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Така е! Аз и не крия че, съм фен на поредицата.
Харвсва ми и идеята че, искат да разширят историята, защото в SW вселената има много други герой които даже не се споменават в игралните филми а не са по-малко итригуващи. Епизод 7 завърши с доста отворен край и смятам че, предстоят минимум още 2 филма.

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Murd3rWorship написа: Епизод 7 завърши с доста отворен край и смятам че, предстоят минимум още 2 филма.
То се знае от години, че ще има 8 и 9

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4