Ремонт на шлици

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Ремонт на шлици

Мнение от SPEED_GABROVO » 10 Яну 2016, 22:49

Възможно ли е да се ремонтират опасани шлици на волан ? Аз си мисля,че няма да е проблем,гледам има фирми,които се занимават с такива неща.Ако знаете някоя тествана фирма,да препоръчате нещо и задължително да работят с Еконт,че едва ли ще са в Габрово. :mhihi: Най-вероятно ще искат да им пратя волана с кормилния прът и по него да вземат мерки за шлиците на волана,или де да знам. :dunno:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ремонт на шлици

Мнение от Benord » 11 Яну 2016, 16:42

Защо ти е да си правиш проблема по-голям от нужното колега? Намери си волан и вал и да си знаете,че нещата са си тип-топ.Все пак това е управлението на автомобила. По закон кормилната уредба не се ремонтира с възможните възстановявания на детайлите.Там нещата се сменят. Едно трепване на волана може да те изкара от пътя,камо ли повреда. Сменяй и не ги жали частите,те са живото-опасни.

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Re: Ремонт на шлици

Мнение от SPEED_GABROVO » 11 Яну 2016, 21:06

Имам пет волана за Е30-си,като само на единия шлиците са перфектни. ;) Какво,да изхвърля три Мтех-2 волани и един Мтех-1 волана,защото имат опасано по шлиците,че те повечето са с такива шлици,все пак е въртяно 20 и кусур години с тоя волан.Стига глупости,при условие,че то си е като втулка,избива се и се слага нова с новите шлици или нещо такова. :dunno: Въпроса ми беше,дали знаете читава фирма за тези неща,а не дали си заслужава,ама както и да е. :banghead:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Назад към Извън Темата