Карате ли в лявата лента когато дясната е свободна ?
Модератор: Общи модератори
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Карате ли в лявата лента когато дясната е свободна ?
В духа на темата - днес сутринта всички караха в лявата лента на Цариградско от Окръжна до отвъд Плиска с около 50-60, а в дясната с 80-90 и нямаше коли. Сигурно повечето за били за ляв завой на Орлов
Това според мен не е библейско
Иначе като изключим неуместните влизания в еднопосочни улици и тн. в снега по малките улички беше доста колегиално. Някой изчака, махне на другия да мине, другият изчака първия и се караше много приятно, въпреки не особено проходимите улички. Ставало - ама рядко, за това искам да почне да става по-често, че да е по-гот за пътуване 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
steeN написа:Пешеходните пътеки на входа и изхода на кръговите са супер опасни и според мен.
Така е, така смята и кмета на Бургас и като гледам какви надлези ги е замислил ще стане идеално. Само да имате излишни 5-6 млн

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Добре става в Бургас, на мен ми харесва. Само има някой места в Лазур и Славейков, където трябва да въртиш като ненормален да стигнеш, ама те винаги са си били кофти измислени. Според мен лиспва добър университет на града, да може да се престашат някакви бизнеси да се преместят. Това много дърпа назад нещата. (аз съм бургазлия де, сигурно знаеш).
По темата, наистина имаше навсякъде някакви, които се влачеха в лявата лента на големи булеварди и това наистина е изнервящо. Като цяло няма драми, само ако си паркирал на улицата и е минал снегорин и те е затрупал... после излизането е тегаво.
По темата, наистина имаше навсякъде някакви, които се влачеха в лявата лента на големи булеварди и това наистина е изнервящо. Като цяло няма драми, само ако си паркирал на улицата и е минал снегорин и те е затрупал... после излизането е тегаво.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Да, наистина липсва университета, във всичко останало са първи, иноватори, най-интересно, най-модерно ... Де да можеше да е навсякъде така в България.
С бус лентите малко са се изложили, но да им е простено... Последния път като се опитвах да изляза от Бургас и карам в средна лента, през това време две коли от ляво и от дясно от бързащите ме подминават точно там, където заради бус лентите ако караш направо навлизаш в друга лента
Добре, че никой не следваше маркировката, вкл. и аз.
С бус лентите малко са се изложили, но да им е простено... Последния път като се опитвах да изляза от Бургас и карам в средна лента, през това време две коли от ляво и от дясно от бързащите ме подминават точно там, където заради бус лентите ако караш направо навлизаш в друга лента

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това да не е около Химическия, едни диагонални маркировки... след първия път като минах и ги игнорирам тотално. Иначе бус лентите ги мразя по подразбиране. 1/3 от Цариградско е изхабена също, така че изобщо какво да коментираме.
Ако трябва да хейтна малко, новата спирка до Свободния е доста абсурдна и безмислена.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
сутринта по околовръстното карам в най-лява лента от малинов към бъкстон
през цялото време зад мен се подвизаваше някакво волво
аз съм с 90-100, 5 коли мернах пред мен със същата скорост, а тоя с volvo-то ту ми кара на 30см от бронята, ту е на 20 метра зад мен, ту в средната лента (там се мести поне 4 пъти за няколко километра и после пак се връща зад мен)
накрая зави по бъкстон
колко да си тъп?!
аз съм с 90-100, 5 коли мернах пред мен със същата скорост, а тоя с volvo-то ту ми кара на 30см от бронята, ту е на 20 метра зад мен, ту в средната лента (там се мести поне 4 пъти за няколко километра и после пак се връща зад мен)

накрая зави по бъкстон

колко да си тъп?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- PakostiN
- Потребител
-
- Кара: E39 525d
На двулентов път карам в лява лента понеже дясната е разбита от рейсовете в повечето случаи, но ако всичко е нормално и пътя е ок си потдържам дясна лента,до възникване на препятствие 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
vicho написа:сутринта по околовръстното карам в най-лява лента от малинов към бъкстон
аз съм с 90-100, 5 коли мернах пред мен със същата скорост, а тоя с volvo-то ту ми кара на 30см от бронята, ту е на 20 метра зад мен, ту в средната лента (там се мести поне 4 пъти за няколко километра и после пак се връща зад мен)![]()
![]()
![]()
накрая зави по бъкстон![]()
![]()
![]()
колко да си тъп?!
Са некой щи обесни, че щом си го виждал през цялото време, но не си се отместил, начи не си шофьор, че не мислиш докато караш и че не си постъпил колегиално

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
KPETEH написа:vicho написа:сутринта по околовръстното карам в най-лява лента от малинов към бъкстон
аз съм с 90-100, 5 коли мернах пред мен със същата скорост, а тоя с volvo-то ту ми кара на 30см от бронята, ту е на 20 метра зад мен, ту в средната лента (там се мести поне 4 пъти за няколко километра и после пак се връща зад мен)![]()
![]()
![]()
накрая зави по бъкстон![]()
![]()
![]()
колко да си тъп?!
Са некой щи обесни, че щом си го виждал през цялото време, но не си се отместил, начи не си шофьор, че не мислиш докато караш и че не си постъпил колегиално
Не сега някой ще му каже колко е тъп,прост,ограничен,загубен, че кара по закона и не нарушава нищо и е мега смотан и после в другата тема ще ходи да реве ,че иска да се оправи БГ и да псува всички смотаняци виновни за тоя хаос

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
KPETEH написа:Са некой щи обесни, че щом си го виждал през цялото време, но не си се отместил, начи не си шофьор, че не мислиш докато караш и че не си постъпил колегиално
при положение, че сме колона, не виждам смисъл да се разместваме, след като пристигаме по едно и също време на едно и също място с разлика от 1-2 секунди буквално, които на пистата са много, ама в ежедневния трафик

аз сечено не му правя, нито го бавя, нито нищо, тъй, че от моя гледна точка той е идиот да шари насам натам, поне да беше слаломирал и да изпревари всички с 1 минута

па де да знам, може и да съм нарушил някое друго законче - превишена 10 км/ч

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Ми то некво голямо мрънкане се получи, точно за такива схеми, само че главните герои са колеги. Ако беше некой от тях, сигурно ти си щел да бъдеш тъпака, а те са шели да избутат целия трафик от лява лента и колегиалност. Както и да е.
Аз да не остана по назад, вчера сутринта към 7 и 30 карах по цариградско със 100 и нито настигах нито ме настигаха, реших по-късно да се засиля и по околовръсното от Бояна към Младост. Ми карах със 130 и не настигнах нито една кола.... Разочаровах се... Сигурно треаше с 200 да се движа за да подбудя колегиалността на хората.... Сигурно ми е бавен самолета...
Аз да не остана по назад, вчера сутринта към 7 и 30 карах по цариградско със 100 и нито настигах нито ме настигаха, реших по-късно да се засиля и по околовръсното от Бояна към Младост. Ми карах със 130 и не настигнах нито една кола.... Разочаровах се... Сигурно треаше с 200 да се движа за да подбудя колегиалността на хората.... Сигурно ми е бавен самолета...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."