mazda RX8 мнения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: mazda RX8 мнения

Мнение от deyan-enchev » 03 Фев 2016, 23:29

KPETEH написа:Аз имам приятел, който за да продаде хамър, треаше да вземе на бартер рх8 и некви пари. Бърза и ниска кола. Оказа, се обаче, че тоя рх8 е непродаваем, добре че имаше пълно каско ако се сещате какво искам да кажа... Според мен не си заслужава, освен ако не е външния вид, който пък ми наподобява с2000. Най-добре некое в8-че с 4 врати... :roll:

По няква слОчаеност тоя твой приятел е кръстник на синът ми :mhihi: и тая кола завърши в стълб доколкото се сещам Марто я тотализира.

Инъче съединителите ги яде като моя малкия солети Зайо Байо.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Кара: 530D e60
Мечтае да кара: m6 :D

Мнение от rmwest » 04 Фев 2016, 0:17

карал съм 230коня двигателя-както каза някой колега ако е в лютеницата добре инъче пълно скръб.разход в Атина даваше 23-25.по данни на мазда в брошурата беше 13-15-нищо вярно,двоен си беше. няколко пъти зацапва свещи -няма палене,рапатрак и в сервиз да ги свалят и чистят.батерията смяна всяка година и сдава багажа без предупреждение,спираш след 5 минути се качваш и край.над двигателя е и мисля не издържа на високата температура и охлаждане постоянно.тавана увисна на 1та година,кабели висяха под жабката.седалките втората година бяха все едно са свалени от някой форд Т :D изглеждаха на 100години.за външният вид спор няма и държи добре на пътя.но освен ако не си хлътнал по нея бягай надалеч :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 04 Фев 2016, 1:28

Мнението ми е, че пак бих си я купил :yes: Естествено нова, а не от 1,2 страница на подобия мобиле бг, де изпърдяни екземпляри и после, четем подобни тъпоти...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Фев 2016, 9:36

Като цяло бързо ме грабна колата и толкова бързо ме отказа. Няма да я взимам, такъв таралеж в гащите няма да си сложа.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Фев 2016, 10:22

Един приятел се беше страшно зарибил за такава мазна, та отидохме да говорим директно с Поли, да даде съвет от 1-ва ръка. Разбира се, започнахме от компресията. Кит за ребилд на ротора, заедно с работа стъпваха към 3500 лева. Но основния "проблем" за който спомена е, натрупването на нагар при работа на празен ход и ниски обороти. За нашите пътните условия кола, която е задължително да се кара на високи обороти, за да се запази живота на двигателя, е просто недоразумение. Иска си обороти, иска си изрязване, което си е гаранция за актове, птп-та, лош социален статус :) А, да и харчи стабилно.

С две думи - кола за уикенд, кола за фенове. (4 думи) :D
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 04 Фев 2016, 11:39

deyan-enchev написа:
KPETEH написа:Аз имам приятел, който за да продаде хамър, треаше да вземе на бартер рх8 и некви пари. Бърза и ниска кола. Оказа, се обаче, че тоя рх8 е непродаваем, добре че имаше пълно каско ако се сещате какво искам да кажа... Според мен не си заслужава, освен ако не е външния вид, който пък ми наподобява с2000. Най-добре некое в8-че с 4 врати... :roll:

По няква слОчаеност тоя твой приятел е кръстник на синът ми :mhihi: и тая кола завърши в стълб доколкото се сещам Марто я тотализира.

Инъче съединителите ги яде като моя малкия солети Зайо Байо.

Ти си болезнено откровен :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Предишна

Назад към Извън Темата