Цените на горивата падат, стоките и услугите скачат?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Цените на горивата падат, стоките и услугите скачат?
nqmam_bmw написа:larbi написа:Бирата имаше срок на годност 3 дни, а сега една камара. Обърнах внимание на едни бири в Германия и останах потресен. Срокът на годност беше фантастичен
Обърни внимание на годността на хляба (особено, който ни го предлагат тук от големите вериги) произведен в Дойчланд (онзи, който е с форма и консистенция на тухла ).
АЗ не обръщам внимание на срока, а обикновенно колко време изкарва преди да мухляса на кухненската ми маса (просто хапвам малко хляб, не че го оставям).

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
cod-cdbp написа:АЗ не обръщам внимание на срока, а обикновенно колко време изкарва преди да мухляса на кухненската ми маса (просто хапвам малко хляб, не че го оставям).
Онзи немскияТ хляб се съмнявам някоя плесен да го налази евър, но пък ако не го консумираш, е идеалка за строителен материал с много добри характеристики.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
nqmam_bmw написа:cod-cdbp написа:АЗ не обръщам внимание на срока, а обикновенно колко време изкарва преди да мухляса на кухненската ми маса (просто хапвам малко хляб, не че го оставям).
Онзи немскияТ хляб се съмнявам някоя плесен да го налази евър, но пък ако не го консумираш, е идеалка за строителен материал с много добри характеристики.
подсети ме за един филм стар филм и немският хляб в него

https://youtu.be/067gyDATAE8?t=3204

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
cod-cdbp написа:nqmam_bmw написа:cod-cdbp написа:АЗ не обръщам внимание на срока, а обикновенно колко време изкарва преди да мухляса на кухненската ми маса (просто хапвам малко хляб, не че го оставям).
подсети ме за един филм стар филм и немският хляб в него![]()
![]()
![]()
![]()
продължих да гледам до момента в който тоя олигофрен и базика зърната на голата мадама като на радиото

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
larbi написа:cod-cdbp написа:nqmam_bmw написа:cod-cdbp написа:АЗ не обръщам внимание на срока, а обикновенно колко време изкарва преди да мухляса на кухненската ми маса (просто хапвам малко хляб, не че го оставям).
подсети ме за един филм стар филм и немският хляб в него![]()
![]()
![]()
![]()
продължих да гледам до момента в който тоя олигофрен и базика зърната на голата мадама като на радиото
Филмът е меко казано добър. Челентано, както винаги е в топ артистична форма

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:Барут са използвалиКалиев нитрат мисля.
От 100% портокал според производителя означава, че е използван целия портокал. Кори, семки и сърцевина. Вече, че има сложена вода и захар това не означава, че не е от 100% портокал.Просто ние мислим за едно, те за друго.
Интересно... не го помня това

100% натурален... не 100% портокал

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Винету 3.
Имаше и една, където Безухия си ръсеше месото с барут и го слагаше под седлото, докато язди за да стане крехко ама не помня от коя книга.
Разположих се на земята, извадих парче сушено бизонско месо и поради липсата на сол го натърках с барут, а после с помощта на зъбите си се опитах да го докарам до състояние, което да ми позволи да отпратя в стомаха си тази твърда като подметка маса.
Имаше и една, където Безухия си ръсеше месото с барут и го слагаше под седлото, докато язди за да стане крехко ама не помня от коя книга.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Да, след като каза, не споря... За подметката помня обаче 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4