.
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Нежелани наематели - начин на изгонване ?
Има такива луди хора, както каза larbi, така мисля и аз.
Аз съм гледал подобен филм години на ред от първият ред.
Съсобственик на земя искаше 5лв на метър, когато пазарната цената да речем е беше 2,50лв.
След 5+ години пазарната цена става 5лв и когато някой се появи да даде 5-те лв, в деня преди сделката се казва, че се искат 6 или 7лв.
Това се проточи с години, след това още години за дела за делба, понеже не искаше да го делим, но 15год не може и да го продаде, защото и дават малко..
През тези години беше пуснат наемател, който в началото плащаше само на нея, след това спря да плаща и си остана там години
Много нерви и пари загубихме, но нямаше друг начин..с такива хора да си нямаш работа, хем са луди, хем са прости и не знаят какво искат, което е най-лошото
Аз съм гледал подобен филм години на ред от първият ред.
Съсобственик на земя искаше 5лв на метър, когато пазарната цената да речем е беше 2,50лв.
След 5+ години пазарната цена става 5лв и когато някой се появи да даде 5-те лв, в деня преди сделката се казва, че се искат 6 или 7лв.
Това се проточи с години, след това още години за дела за делба, понеже не искаше да го делим, но 15год не може и да го продаде, защото и дават малко..
През тези години беше пуснат наемател, който в началото плащаше само на нея, след това спря да плаща и си остана там години
Много нерви и пари загубихме, но нямаше друг начин..с такива хора да си нямаш работа, хем са луди, хем са прости и не знаят какво искат, което е най-лошото
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Щом е даден на ЧСИ виж кой е, отиди до кантората и разбери за кога може да има насрочена продажба. Изчакай си търга, играй и си го вземи, ако е на добра цена и не се занимавай с глупости. Те ако искаха да ти го дадат по твоята схема досега да са го направили. Това първо, второ кви са тия 1000лв за пълномощно това са пълни глупости, това е една елементарна заверка на подписите, ако ще и на Луната да е. И трето, според мен малко не си го доизмислил има много разправия, ако е по твоята схема. Трябва много да си заслужава цената!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Целия батак е с изгонването на наемателите и обсебването от онази жена. Така че дори да си го спечели на търг после трябва да се занимава с гонения на инвалиди и всякакви приключения. Това за мен си е кауза пердута. Толкова ли няма други апартаменти в този град....
larbi написа:Целия батак е с изгонването на наемателите и обсебването от онази жена. Така че дори да си го спечели на търг после трябва да се занимава с гонения на инвалиди и всякакви приключения. Това за мен си е кауза пердута. Толкова ли няма други апартаменти в този град....
Като спечели търг следва една хубава процедура наречена "въвеждане във владение" с присъствието на ЧСИ, полиция, много викове, крясъци и панаири за съседите. Ама пък тогава напълно законно биват изритани от имота всякакви навлеци- без оглед дали са инвалиди или не...
Иначе идеята да се играе на търга на ЧСИ не е лоша- за панелките рядко има кандидати...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Представи си, че апартамента е по БДС или трябва всичко от тухла да се почва. Няма как да е по-зле и си прави сметката, колко пари ще ти трябва.
- Larbi
- Потребител
-
Забрави за тоя апартамент според мен. Както казах отвсякъде си е кауза пердута. Нито собственика става, нито наемателите, нито жената която го е обсебила. Целият апартамент вече има прекалено много психически товар. Който както иска да го разбира.
П.П. Това е като да се натискаш да придобиеш къщата в Амитивил
Не е същото баш, но е подобно.
П.П. Това е като да се натискаш да придобиеш къщата в Амитивил

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
larbi написа:Забрави за тоя апартамент според мен. Както казах отвсякъде си е кауза пердута. Нито собственика става, нито наемателите, нито жената която го е обсебила. Целият апартамент вече има прекалено много психически товар. Който както иска да го разбира.
П.П. Това е като да се натискаш да придобиеш къщата в АмитивилНе е същото баш, но е подобно.
Дано не се избият,че да не стане същото...
Оф: какво ли е станало с тази къща?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Larbi
- Потребител
-
c04 написа:larbi написа:Забрави за тоя апартамент според мен. Както казах отвсякъде си е кауза пердута. Нито собственика става, нито наемателите, нито жената която го е обсебила. Целият апартамент вече има прекалено много психически товар. Който както иска да го разбира.
П.П. Това е като да се натискаш да придобиеш къщата в АмитивилНе е същото баш, но е подобно.
Дано не се избият,че да не стане същото...
Оф: какво ли е станало с тази къща?
Никога не съм бил голям фен на случая и подобни с духове. Нали правиха филми игрални и документални за тази къща. Даже някъде бяха изкарали че всичко било фалшиво и не знам си какво. Аз не помня и не ме интересува, но се навъдиха много предавания в които екипи от паранормални изследователи ходя в подобни къщи, замъци и ресторанти и каквото се сетиш и замерват с техника за подобно присъствие. Лично съм фен на гората Хоя Бачу в Румъния http://www.razkritia.com/441213/хоя-бачу-бермудския-триъгълник-на-р/

Каквото и да е станало с тази къща не е хубаво

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ами просто решил и ги е убил...на мен са ми интересни такива случай
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4