Казус-бракуване на автомобил на починал или продажба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Казус-бракуване на автомобил на починал или продажба

Мнение от shengi » 25 Фев 2016, 21:44

Здравейте колеги.Преди 2г мои приятел катастрофира и от колата останаха само купчина желязо.Колата се води на негово име, брак няма, но има 2 деца.Наследници на автомобила са 2 деца под 18г възраст + баща му и майка му.Каква е процедурата по бракуването и? Евентуално ако е по лесно при нотариус да ми я прехвърлят - от там на татък аз съм запознат бракувал съм 100-тина коли.Аз немога да излизам за дълго от работа, а мъжа и жената са на годинки за да се разправят с киселите лелки в КАТ - Русе.Жената е ходила в Кат, но са и обяснявали нещо за адвокати и прочие и неможа да ми обясни точно за какво става въпрос.Той и тя могат да ми направят пълномощно, но какво следва с наследниците - децата тоест? Ако бяха само мъжа и жената е ясно, но при положение, че има и деца наследници .....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Re: Казус-бракуване на автомобил на починал или продажба

Мнение от Vasko_G » 26 Фев 2016, 9:40

Необходимо е удостоверение за наследници и пълномощно от всички наследници за бракуване. Пълномощното от децата трябва да бъде от настойника или попечителя им.

Назад към Извън Темата