Неплатен фиш - какво следва?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта
Неплатен фиш - какво следва?
Здравейте колеги,
До колкото знам на теория, след изтичането на срока за плащане на фиш за нарушение, той се изпраща в НАП.
На практика така ли се случват нещата и случват ли се изобщо? До колко време след изтичането на срока за погасяване на глобата следва да се отрази задължение към НАП?
До колкото знам на теория, след изтичането на срока за плащане на фиш за нарушение, той се изпраща в НАП.
На практика така ли се случват нещата и случват ли се изобщо? До колко време след изтичането на срока за погасяване на глобата следва да се отрази задължение към НАП?
Drive Fast, but Friendly and Safe!!!
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Неплатен фиш - какво следва?
1-2-3 години. Толкова е срока. После ти праща писмо съдя изпълнител и ходиш да си плащаш...
За милиони-няма закони.
- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта
1-2-3 години докато отиде в НАП или 1-2-3 години докато НАП (съдия изп.)
ти прати писмо?
ти прати писмо?
Drive Fast, but Friendly and Safe!!!
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
don't be написа:1-2-3 години. Толкова е срока. После ти праща писмо съдя изпълнител и ходиш да си плащаш...
Няма такова нещо

Не им се притеснявай

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
m.dimitrov1992 написа:don't be написа:1-2-3 години. Толкова е срока. После ти праща писмо съдя изпълнител и ходиш да си плащаш...
Няма такова нещоИмам фишове на по 4-5 години и то не малко фишове 10-15
наскоро плащах едни актове и за фишовете и дума не ми казаха. Никакви писма не са ми издвали
![]()
Не им се притеснявай
И аз не помня колко фиша съм имал до сега и нито един не съм платил, никой не ме е търсил

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Да Димитров, но си ги плащал в КАТ. Отиди в НАП и те ще ти кажат. Ако не ти кажат, ще ти го кажат като отидеш да си вадиш някоя бележка дали имаш задължения към държавата. Ако и тогава по някакво чудо не ти кажат, то не се притеснявай, през 2015-та правителството ОТМЕНИ давностния срок за задълженията. Няма да отпадат нито след 5, нито след 10, нито след 35 години, но няма да имат право да ти ги събират насилствено след като минат там определените години, просто ще ти остават висящи и ако идеш за нещо като пенсия или да получиш нещо от държавата, ще ти покажат един среден и докато не си платиш дължимото(тогава с лихвите)няма да видиш нищо.
Ако става дума за фиш написан без присъствието на водача, той не отива в КАТ изобщо. Ако не го платиш до 7 дена ли беше(то си пишеше на него)отива директно в НАП(това не го пише на фиша)и си стои там, а в КАТ и 20 пъти да идеш, все ще го няма.
Ако става дума за фиш написан без присъствието на водача, той не отива в КАТ изобщо. Ако не го платиш до 7 дена ли беше(то си пишеше на него)отива директно в НАП(това не го пише на фиша)и си стои там, а в КАТ и 20 пъти да идеш, все ще го няма.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Прав е маверик - когато отидох да искам бележка от НАП, че нямам задължения към държавата и фишовете излязоха. Трябваше да ги платя и да отида с платежните при тях, за да ми издадат бележка без задължения.
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Неее недей ги плаща навъди се пак един тарикат. Който ти даде перфектен съвет. После и лихвичка ще си платиш и ще има да се чудиш...
За милиони-няма закони.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Истината е, че в много отношения се мъчат да ни направят както в нормалните държави и такива неща като да не платиш и скатаеш нещо ще стават все по-малко възможни във всяка една сфера на живота.
In God we trust, all others we track.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Истината е ,че държавата ни цака по всички възможни начини.
Така ,че мен не ме учудват подобни въпроси.
Значи за убийство има давност а за задължения няма
?
Примери -
Данъка в софия за X5 е със 110 лв по евтин от Пазарджик.
Събира се такса смет за парцел, който е извън регулация, и на който никне само тревица.
За социални служби и подобни няма да говоря. Очевидно се толерират бледоликите.
Убийци на свобода ...Сума ти народ ДЕМОНСТРАТИВНО не спазва закона и човека си казва - ПИСНА МИ !
Бах го за 50 лв държавата ми показва цялата си сила.
Съдебната система си е частна фирма отвсякъде. Браво на Черничкия!
Честно, предпочитам да дам 10 лв на куката.
Затова след 22 години законен бизнес ...просто спрях.
Така ,че мен не ме учудват подобни въпроси.
Значи за убийство има давност а за задължения няма

Примери -
Данъка в софия за X5 е със 110 лв по евтин от Пазарджик.
Събира се такса смет за парцел, който е извън регулация, и на който никне само тревица.
За социални служби и подобни няма да говоря. Очевидно се толерират бледоликите.
Убийци на свобода ...Сума ти народ ДЕМОНСТРАТИВНО не спазва закона и човека си казва - ПИСНА МИ !
Бах го за 50 лв държавата ми показва цялата си сила.
Съдебната система си е частна фирма отвсякъде. Браво на Черничкия!

Честно, предпочитам да дам 10 лв на куката.
Затова след 22 години законен бизнес ...просто спрях.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
10 мнения
• Страница 1 от 1