Кой всъщност искате да бъдете, или за какво мечтаете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Кой всъщност искате да бъдете, или за какво мечтаете?

Мнение от © » 31 Мар 2016, 10:42

Искам да се събудя една сутрин и да съм напълно здрав :shock: Такъв живот искам - да съм здрав и с този мироглед и възприятия за света и всичко останало както съм сега. Но поне за второто ми трябваха 37 години за да го постигна.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Мар 2016, 12:00

© написа:Искам да се събудя една сутрин и да съм напълно здрав :shock: Такъв живот искам - да съм здрав и с този мироглед и възприятия за света и всичко останало както съм сега. Но поне за второто ми трябваха 37 години за да го постигна.
:bowdown: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Мар 2016, 18:10

Сондьора написа:Нова Зеландия ми е мечтата, да продам всичко и айде, къща (все тая дали ще е на плажа :mhihi: )...просто с тия талибани и годините все по-зор тая рабта.

аз съм ходил там на мотоциклетна екскурзия. страшно е красиво. и диво. и зелено. и непипнато. ако си робинзон-тип (аз съм) там е мястото... ама е на майната си...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 31 Мар 2016, 23:27

Казват че човек е толкова велик, колкото са велики мечтите му. Е, аз определено не съм велик. Понеже нямам особени здравословни проблеми, не си мечтая за здраве колкото и глупаво да звучи. Мечтая си за комерсиални неща. И аз като някои от преждепишещите, си мисля за къщичка на морето, но на българското, не че съм родолюбец, просто Черно море е по-сладководно и по-приятно от другите, които съм виждал. На юг - Синеморец, нещо по-незастроено. Мечтая си да тегля една п*тка майна на клиентите си, на служителите си и кой откъде е. В сметката ми да остане една солидна сума и да не чуя и видя повече камиони. Да си отглеждам смокини, лимони, ябълки, черници, да си имам собствено стопанство от няколко кокошки, овце, крава, коза, слон. Без слона. Да се припичам на слънце и покрай оградата ми да минават красиви чехкини цяло лято. Понеже никога не съм почивал повече от 4-5 дни, не знам дали няма да ме хване съклет или да се побъркам, но имам силно желание да пробвам. Мечтая си в гаража да имам Eleanor. Мечтая си дъщеря ми да стане един прекрасен човек, да не ме забравя никога, да има прекрасно семейство и внуците ми по цяло лято тичат голи из двора ми като диваци и аз да им се карам, че са измачкали малините. Мечтая си жена ми да не е нервна кучка и да ме обича повече отколкото аз нея. Леле, като се замисля колко мечти имам, ебаси, чак се стряскам. А, имам и още една мечта - ще ви я напиша така: Ich habe einen Traum. Ich träume davon, ein Moderator in große Autoforum zu sein. Ich träume davon, am Abend müde nach Hause von meiner dummen Arbeit in meine kleine dumme Stadt zu kommen und dann und dort vor dem Computer einen mächtigen Mann zu werden. Ich habe die Bedürfnisse, alles zu kontrollieren, zu zerbrechen, zu abwischen. Dann und nur dann fühle ich mich viel besser, stärker und größer. Още нещо: Ik had niet gedacht, dat dit is ons forum. Nooit!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 01 Апр 2016, 1:31

Искам да съм щастлива. 8)

(и здрава)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Апр 2016, 6:18

Мордехай написа:Казват че човек е толкова велик, колкото са велики мечтите му. Е, аз определено не съм велик. Понеже нямам особени здравословни проблеми, не си мечтая за здраве колкото и глупаво да звучи. Мечтая си за комерсиални неща. И аз като някои от преждепишещите, си мисля за къщичка на морето, но на българското, не че съм родолюбец, просто Черно море е по-сладководно и по-приятно от другите, които съм виждал. На юг - Синеморец, нещо по-незастроено. Мечтая си да тегля една п*тка майна на клиентите си, на служителите си и кой откъде е. В сметката ми да остане една солидна сума и да не чуя и видя повече камиони. Да си отглеждам смокини, лимони, ябълки, черници, да си имам собствено стопанство от няколко кокошки, овце, крава, коза, слон. Без слона. Да се припичам на слънце и покрай оградата ми да минават красиви чехкини цяло лято. Понеже никога не съм почивал повече от 4-5 дни, не знам дали няма да ме хване съклет или да се побъркам, но имам силно желание да пробвам. Мечтая си в гаража да имам Eleanor. Мечтая си дъщеря ми да стане един прекрасен човек, да не ме забравя никога, да има прекрасно семейство и внуците ми по цяло лято тичат голи из двора ми като диваци и аз да им се карам, че са измачкали малините. Мечтая си жена ми да не е нервна кучка и да ме обича повече отколкото аз нея. Леле, като се замисля колко мечти имам, ебаси, чак се стряскам. А, имам и още една мечта - ще ви я напиша така: Ich habe einen Traum. Ich träume davon, ein Moderator in große Autoforum zu sein. Ich träume davon, am Abend müde nach Hause von meiner dummen Arbeit in meine kleine dumme Stadt zu kommen und dann und dort vor dem Computer einen mächtigen Mann zu werden. Ich habe die Bedürfnisse, alles zu kontrollieren, zu zerbrechen, zu abwischen. Dann und nur dann fühle ich mich viel besser, stärker und größer. Още нещо: Ik had niet gedacht, dat dit is ons forum. Nooit!

Това е за онази тема с бестселърите :mhihi: т.е. бисерите :bowdown:
Ако всичко е така както описваш, гарантирам ти, че повече от една седмица никъде и никога не би издържал

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 01 Апр 2016, 7:04

Сигурно е така. Ако сега бяхме преди двеста-триста години, отдавна да съм мъртъв, я някоя война, я мор, я нещо друго, но в днешно време живеем доста дълго и се променяме като хора, тялото се уморява и отказва, а духът иска повече и повече. Хем ти се почива, хем искаш да правиш примерно "великите географски открития". На мен много ми хареса това, дето някои колеги са писали, че искат да гризат някой кокал пред пещерата, веднага огладнях и се прибрах да ям рагуто на кучетата - голяма конкуренция съм им, кокалите минават винаги първо през мен и тогава им ги давам.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Апр 2016, 10:11

Мордехай написа:Сигурно е така. Ако сега бяхме преди двеста-триста години, отдавна да съм мъртъв, я някоя война, я мор, я нещо друго, но в днешно време живеем доста дълго и се променяме като хора, тялото се уморява и отказва, а духът иска повече и повече. ...

При мен май се получи обратното - наблибжавам 50-така и съм здрав физически, все още с акъла си и с коса на главата, нямам сериозни здравословни проблеми. Работата ми е мечта (ако някой си мечтае за работа...), със семейството всичко е наред, карам си колата и мотора с кеф... Ама с "духа" нещо се скапа работата - нищо не искам да постигам повече, даже не искам и да започвам нови проекти. Като се замисля - нямам никакви амбиции и цели за бъдещето. Искам само да не се разболявам и да не завися от други хора. Не ми пука нито за професионална кариера, нито за материални придобивки.

Ако все пак трябва да споделя някаква мечта - мечтая комшията ми по гараж най-после да размисли и да ми го продаде. Тогава ще бутна стената между двата гаража и ще си направя истинска мъжка бърлога. В една клетка ще стои колата и всичко за нея (гумите, консумативите и други "автомобилни" неща по рафтовете) а в другата клетка ще си държа мотора и велосипеда, там ще си направя
работилница и ще подредя всички накупени до момента инструменти. Ще си сложа хладилник с бира, мивка, музикална уредба и плосък телевизор на стената. Ще облицовам стените с шперплат и ще накача по тях всичко, което ме кефи - саби и щикове, въздушната пушка, мачете, лопатки, колани паласки и друга милитария. Имам стелажи и ще наредя по тях стари касетофони и радио - апарати. Ще имам и подвижно барбекю, което да изкарвам отпред. Може да монтирам две халки на тавана и да си закача хамак - защо не...

Но комшията не иска да си продаде гаража, а в моя като вкарам колата, наредя гумите и другите боклуци по рафтовете - остава място само колкото да стигна до мивката...
Excellent! Steven is my name!

Предишна

Назад към Извън Темата