(Автоматични)Автомивки с качествени препарати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

(Автоматични)Автомивки с качествени препарати

Мнение от Osogovo » 28 Мар 2016, 22:30

Здравейте,

това ми е първият пост тук. Моля да ме извините, ако не е в правилния раздел (макар че, смятам че това е най-подходящият).

Търся автомивки (най-вече в София и Пловдив), в които ползват КАЧЕСТВЕНИ препарати. Нямам предвид, да измиват добре,а да ползват качествени препарати - т.е. без масовите Индустриална Химия, Кобра, ИЗИ, АРОМАТИК и тн. и тн.

Ще се радвам ако и всеки изреди автоматичните автомивки (портални, или такива с четки), за които се сеща.

Поздрави,

Осогово

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: (Автоматични)Автомивки с качествени препарати

Мнение от Don_Diego » 28 Мар 2016, 23:34

Такова "животно" няма според мен. Няма как да избият скъпия препарат като жетона струва 1лв (или ако ползват хубав препарат, то той е супер разреден и нищо не мие). Ще следя темата, че и на мен ми е интересно
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 29 Мар 2016, 6:40

Аз лично препарат, които измива добре без да се налага да търкаш допълнително, съм ползвал на автомивката до слатинския Lidl. Колко е марков не знам. На всички останали си нося шампоана на Ма Фра и кофата. Жалко, че на някои автомивки ми правят забележка за това, че не съм ползвал техния препарат, който нищо не прави.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 29 Мар 2016, 8:35

В Пловдив НЯМА качествена автомивка под каквато и да е форма, засега. В Мкар не мият лошо и си ползват на BMW препаратите, но просто изпъкват пред останалите, не че мият обективно добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Мар 2016, 9:13

Колегата пита за автоматични автомивки, тоест такива с четки :winky: Това някакво проучване на конкуренцията ли е?
Скоро не ми се е случвало, но аз в София съм мил единствено на ОМВ след тунела към Люлин и на Еко на Орион. Сменяха четките редовно, за препарати не знам какви ползват, но колата е била чиста и не е имало някакви проблеми с боята. Единствено подсушаването им куца. 1-2 пъти съм минавал и на мивката срещу КАТ като ходя да снимат колата в Армеец, но не им давам да търкат с четката за под преди да вляза в халето.
Never mistake motion for action...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Мар 2016, 9:27

Единствената по-читава автомивка с четки в София е на "OMV Гешов"... тази новата, дето вече и тя не е нова :)

Реално препарат, който да чисти перфектно без да има нужда да се пипа с гъба/микрофибър - няма... всички препарати, способни на толкова яко измиване всъщност са доста сериозна и агресивна химия...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 01 Апр 2016, 13:37

Mollov написа:Единствената по-читава автомивка с четки в София е на "OMV Гешов"... тази новата, дето вече и тя не е нова :)

Реално препарат, който да чисти перфектно без да има нужда да се пипа с гъба/микрофибър - няма... всички препарати, способни на толкова яко измиване всъщност са доста сериозна и агресивна химия...

+1 za OMVто на Гешов!
Доволно за парите, четките са ок , които ми се струват с плюшено меко покритие... а не наелон/ пластмаса и т.н.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар

Мнение от pinko_23 » 01 Апр 2016, 16:10

Добра автомифка с хубави четки и препарат се намира в овча купел. Булевард президент Линкълн след била една зелена те са 2 афтомифки , тази е втората. Пада се отдясно посока околовръстното.
Няма начин да няма начин

Назад към Извън Темата