Помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Помощ

Мнение от E34 » 21 Мар 2015, 8:43

Опааа тука май нагласена работата от - до! Ма нормално де...От всичко най-ме изкефи стикерите на форума по джама на колегата и репортерката ох котьоооо, добре де никой ли не я изджаса на задната седалка на беемвето :mrgreen: мали изложили сте се!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Мар 2015, 10:59

Евала на ФорУмо.
Браво момци
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 318i/ M34 Engine/ 10/1998

Мнение от Hellthrone » 21 Мар 2015, 11:10

Еми а де, изложиха се малко! Ама и тия направиха предаването, щрак няколко снимки и айде... дим да ги няма! Споко ше правиме повече изпълнения на сватбата! Тогав ще сме минимум 30 БМВ-та! И с гости от другите градове! :) Ама не разбрах кое е било нагласеното? То даже аз ги вдигнах на крак всичките - Гала, мала и останалите в студиото! Ама и по принцип имаше един план, малко го изкривиха тия от телевизията, отделно и ние нещо не се координирахме както трябва и така! Въпреки всичко си остава паметно изживяване!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 21 Мар 2015, 11:11

Браво колеги! Ако бях на близо и аз бих дошъл няма как да се пропусне такова събитие! :smoke:

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 23 Мар 2015, 20:42

Ето ти да плакнеш очи какво направихме по ТВ: https://www.youtube.com/watch?v=MHDfu1nu54c
:)
кофтито знаеш ли кое е? Изкривиха първоначалния ми план, но въпреки това пак успяхме да постигнем много добър резултат! Сигурен съм, че ако сме повече другия път на сватбата, успеем да се организираме, да тренираме, да имаме синхрон и т.н. ще направим такова чудесно шоу, че ще говоря с началника на база "Граф Игнатиево" да я направим там на пистата! :)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Мар 2015, 19:47

Супер е колега. Но, защо наистина се забавителен толкова. Според мен изпусна момента, когато тя беше в най-голяма еуфория
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 24 Мар 2015, 22:14

пффф...всеки го вика това, дори иво танев като си писахме днеска сутринта. Значи прочети темата отначалото, погледни какъв беше замисълът... Може би прекалено се бях увлякъл в осъществяването на замисълът действие по действие... и аз съм човек и правя грешки, макар че имах огромния успех да опазя всичко това в тайна от нея! Леле направо от всякъде се изпотих до дългоочаквания ден! :) Пък и трябваше да има драма малко за публиката и т.н. Нали трябва да дигнем рейтинга на Нова! ;)

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 26 Мар 2015, 18:15

Hellthrone написа:... Нали трябва да дигнем рейтинга на Нова! ;)

Да не се окаже накрая,че това е била целта на темата :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 29 Мар 2015, 22:44

Въззприемай си го както искаш! Всеки е свободен да си мисли каквото иска, в свободна страна живеем! Затова и се видя кои са истинските хора и пичове от клубът - на клиповете и в предаването се вижда кои са! Другите.. са някъде там - "Ние сме...!" Нека да си бъдат ТЕ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 14 Апр 2016, 12:43

После що мислят, че всички дето караме БМВ-та сме селяни :(
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 14 Апр 2016, 15:18

Пич темата е от преди година ;)

Sent from my SM-G388F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 14 Апр 2016, 15:20