Jailbreak на PS3
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Jailbreak на PS3
Да колега,но не го купих от онлайн магазин :/ както и да е вече го купих сега отивам да видя коя версия е и... да се надявам ,че е до 3.55 още нещо да попитам... когато е хакнато онлайн игри могат ли да се играят ? (малко ме съмнява,но знам ли всеки ден излизат нови хакове вече...)
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
sean-john написа:Да колега,но не го купих от онлайн магазин :/ както и да е вече го купих сега отивам да видя коя версия е и... да се надявам ,че е до 3.55 още нещо да попитам... когато е хакнато онлайн игри могат ли да се играят ? (малко ме съмнява,но знам ли всеки ден излизат нови хакове вече...)
Могат ама е СИИИИИИИИЛНО непрепоръчително, че можеш да клъвнеш БАНана по всяко време.

- sean-john
- ентусиаст
-
Да така си и мислех,че ще е ... иначе сега видях софта ми е 3.40... което е добре
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Колеги мисля да си взема една PS3 хакната от тоя сайт 320GB! Въпроса ми е има ли смисъл да е със най голямата памет! И игрите които ги сваля от интернет за играене мога ли да ги записвам на дискове и на какви дискове се записват или трябва да се качват само на вътрешната памет или външен хард диск?Моля да отговорят само хора които са притежавали или притежават хакната PS3-ка! От тук искам да си го поръчам конзолата! http://wii-bg.net/public/bg/products/?group_id=24
- sean-john
- ентусиаст
-
Колега игрите се записват на BluRay диск ,трябва ти и такава записвачка,няма причина да не тръгват от диск,но предпочитаните варианти са с външен/вътрешен хард и да определено има смисъл от по-големия харддиск.Аз също съм с 320гб (макар вече да не играя,но имам 10-15 игри качени и още място свободно,но има и игри по 30-40гб всяка...
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3