Блутут аудио приемник
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Блутут аудио приемник
Здравейте колеги, въпроса ми е някой ползвал ли е подобна джаджа и доволен ли е от нея ,особенности ,кусури и т.н. Целта е да си пускам музика от лаптопа на домашната стерео уредба без обаче да използвам кабели.
Re: Блутут аудио приемник
Аз ползвам такава в колата и няма никакви ядове , по спомен 12лв я плащах. Качеството е доволно и нямам никакви проблеми. Още щом влезна в колата и телефона ми е свързан с пусната музика. Трябва само да измислиш от къде да я захраниш , че иска 5в от USB 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
seimo написа:Здравейте колеги, въпроса ми е някой ползвал ли е подобна джаджа и доволен ли е от нея ,особенности ,кусури и т.н. Целта е да си пускам музика от лаптопа на домашната стерео уредба без обаче да използвам кабели.
Аз съм точно така,купих си ето това
http://www.philips.bg/c-p/AEA2000_12/bl ... fi-adapter
Ползвам го вече година и съм доволен,със предния ми лаптоп имаше едно "пукане" от време на време на песните,но той беше много стар и си беше от лаптопа със сегашния всичко е наред.Удобно е каквото и да си говорим,но качеството на звука неможе да се сравнява с кабел,ако не ти е претенциозна системата става или ако искаш свободия пак.По спомен го взех за 50лв,но си беше мъка да го намеря на БГ пазара...по точно нищо такова неможех да намеря само този модел и то последна бройка,сега незнам как е.
sean-john написа:seimo написа:Здравейте колеги, въпроса ми е някой ползвал ли е подобна джаджа и доволен ли е от нея ,особенности ,кусури и т.н. Целта е да си пускам музика от лаптопа на домашната стерео уредба без обаче да използвам кабели.
Аз съм точно така,купих си ето това
http://www.philips.bg/c-p/AEA2000_12/bl ... fi-adapter
Ползвам го вече година и съм доволен,със предния ми лаптоп имаше едно "пукане" от време на време на песните,но той беше много стар и си беше от лаптопа със сегашния всичко е наред.Удобно е каквото и да си говорим,но качеството на звука неможе да се сравнява с кабел,ако не ти е претенциозна системата става или ако искаш свободия пак.По спомен го взех за 50лв,но си беше мъка да го намеря на БГ пазара...по точно нищо такова неможех да намеря само този модел и то последна бройка,сега незнам как е.
Колега и аз точно това съм харесал ,но исках все пак да се допитам до някой който го използва преди да го купя. Като казваш че качеството не е като при кабел какво имаш предвид осезаема ли е разликата или само на скъпа система би се доловило. В смисъл не искам да го купя и да свири като радиоточка нали разбираш

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Не не,чак такава разликата не е
добре си свири,аз също си го ползвам и нямам проблеми.Дори бих казал,че доста хора няма да направят разлика или да обърнат внимание дали е през кабел или bluetooth
.Да не те разубедя сега вземи си го смятам,че ще си доволен 

5 мнения
• Страница 1 от 1