Блутут аудио приемник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Блутут аудио приемник

Мнение от seimo » 22 Апр 2016, 16:18

Здравейте колеги, въпроса ми е някой ползвал ли е подобна джаджа и доволен ли е от нея ,особенности ,кусури и т.н. Целта е да си пускам музика от лаптопа на домашната стерео уредба без обаче да използвам кабели.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Блутут аудио приемник

Мнение от don_gori » 22 Апр 2016, 19:01

Аз ползвам такава в колата и няма никакви ядове , по спомен 12лв я плащах. Качеството е доволно и нямам никакви проблеми. Още щом влезна в колата и телефона ми е свързан с пусната музика. Трябва само да измислиш от къде да я захраниш , че иска 5в от USB ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 22 Апр 2016, 20:01

seimo написа:Здравейте колеги, въпроса ми е някой ползвал ли е подобна джаджа и доволен ли е от нея ,особенности ,кусури и т.н. Целта е да си пускам музика от лаптопа на домашната стерео уредба без обаче да използвам кабели.

Аз съм точно така,купих си ето това
http://www.philips.bg/c-p/AEA2000_12/bl ... fi-adapter

Ползвам го вече година и съм доволен,със предния ми лаптоп имаше едно "пукане" от време на време на песните,но той беше много стар и си беше от лаптопа със сегашния всичко е наред.Удобно е каквото и да си говорим,но качеството на звука неможе да се сравнява с кабел,ако не ти е претенциозна системата става или ако искаш свободия пак.По спомен го взех за 50лв,но си беше мъка да го намеря на БГ пазара...по точно нищо такова неможех да намеря само този модел и то последна бройка,сега незнам как е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 22 Апр 2016, 20:47

sean-john написа:
seimo написа:Здравейте колеги, въпроса ми е някой ползвал ли е подобна джаджа и доволен ли е от нея ,особенности ,кусури и т.н. Целта е да си пускам музика от лаптопа на домашната стерео уредба без обаче да използвам кабели.

Аз съм точно така,купих си ето това
http://www.philips.bg/c-p/AEA2000_12/bl ... fi-adapter

Ползвам го вече година и съм доволен,със предния ми лаптоп имаше едно "пукане" от време на време на песните,но той беше много стар и си беше от лаптопа със сегашния всичко е наред.Удобно е каквото и да си говорим,но качеството на звука неможе да се сравнява с кабел,ако не ти е претенциозна системата става или ако искаш свободия пак.По спомен го взех за 50лв,но си беше мъка да го намеря на БГ пазара...по точно нищо такова неможех да намеря само този модел и то последна бройка,сега незнам как е.

Колега и аз точно това съм харесал ,но исках все пак да се допитам до някой който го използва преди да го купя. Като казваш че качеството не е като при кабел какво имаш предвид осезаема ли е разликата или само на скъпа система би се доловило. В смисъл не искам да го купя и да свири като радиоточка нали разбираш :D

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 22 Апр 2016, 21:00

Не не,чак такава разликата не е :) добре си свири,аз също си го ползвам и нямам проблеми.Дори бих казал,че доста хора няма да направят разлика или да обърнат внимание дали е през кабел или bluetooth :yes: .Да не те разубедя сега вземи си го смятам,че ще си доволен :yes:

Назад към Извън Темата