Почина Принс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Почина Принс

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Апр 2016, 18:26

http://www.vesti.bg/lyubopitno/shoubizn ... va-6052914
Щях още снощи да пускам новината, но реших, че някой ме е изпреварил, а и не успях да влезна във форума.
Днес целия свят скърби за един от най-големите творци в света на музиката. Той беше уникален композитор, певец, човек уважаващ изключително много жените, носител на 7 Грами, 1 Оскар, 1 Златен глобус, има издадени 39 студийни албума и продажби над 100 млн. копия. Каквото и да се каже за Принс, все ще е малко. Дал е старт и тласък на много изпълнители в световен мащаб като буквално им е подарил творби, които са ги направили световно известни като списъка е огромен и не искам да го изброявам целия, но ще спомена една песен, която много харесвам, а именно Nothing compares to you, изпълнена от Sinead o' Conner. Принс преследва с всякакви сили авторските права и нарушенията срещу тях, отказва се от интеренет в един миг от живота си и то за не кратко време, но след това го прегърна отново, правеше много изненадващи концерти, някои от които продължаваха по 12 часа! През 2013-та дарява сумите от концертите си за развитие на млади джаз таланти, понеже той работи много и в този стил. Всъщност стила на Принс няма граници. Той смесва и се занимава с изключително много стилове в музика и е трудно да бъде описан. От класическа музика до рок. Определено много от нещата му не са широката публика, но е огромно явление в музиката и всякакви музиканти изразиха скръбта си днес, артисти, политици, спортисти, всякакви известни личности и обикновени хора по света, Мадона днес заяви, че се чувства опустошена.
Нека почива в мир, света загуби един велик творец, но музиката му остава с нас завинаги и част от него също.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Почина Принс

Мнение от c04 » 22 Апр 2016, 20:38

Наистина велик, аз пък много харесвам Purple Rain :bowdown: :bowdown: :bowdown: Да почива в мир...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Почина Принс

Мнение от Leon » 25 Апр 2016, 11:46

В интервю питат Ерик Клептън какво е да си най-великия китарист на света. Той отговаря "Не знам, питайте Принс". Само едно от признанията за него. Никога не съм му бил фен конкретно, но беше музикално явление.
Never mistake motion for action...

Назад към Извън Темата