Лестър Шампиони!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F31

Лестър Шампиони!

Мнение от alozavar » 03 Май 2016, 0:28

Изображение
То е малко трудно да не разберете, но Лестър спечелиха АВЛ 2 кръга предсрочно и буквално всички пощуряха :mrgreen: Аз лично като неутрален фен съм супер щастлив, че един отбор с пренебрежителни финансови възможности спрямо останалите "фаворити", без изявени звезди, но с много отборна игра и постоянство, спечели най-комерсиалното първенство. И не знам дали ще се случи пак, мисля, че сме огромни късметлии да станем свидетели на това :shock: Много ми е готино, за първи път викам така на чужд мач, а одеве имаше лайф видео от града във фб и там няма да се спи, а тепърва ще им дават титлата :mhihi:

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Лестър Шампиони!

Мнение от efren » 03 Май 2016, 0:43

Браво на момчетата!
10-ина минути след тях и Селби стана световен шампион в снукъра, Лестър направо уби рибата тая вечер - две титли за нула време.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 3.20 XD 2010 LCI
Мечтае да кара: BMW 335d xDrive (AT) 2015

Мнение от ustrem » 03 Май 2016, 6:55

Аз също много съм доволен че Leicester City FC са шампиони.Дано и в следващите години бъдат успешни лисиците. :yes: :clap:
Вместо да служа в Рая,предпочитам да властвам в Ада ! :twisted: :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 03 Май 2016, 11:13

Поздравления за Лестър. Винаги се радвам, когато дойде някое малко отборче и обърка сметките на големите. Ще е интересно да видим как ще се представят в Европа през следващия сезон. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Май 2016, 11:26

И аз се радвам, но за съжаление мисля, че ще ги разпукат яко другия сезон. Като гледам какви суми им предлагат за титулярите, много трудно ще ги задържат. За нападателите се говори 35-50 милиона оферти. Имат 4 човека в идеалния отбор. Според мен ще си разпродадат състава лятото. Но пък го има момента, че треньора остава, а за мен той е основната причина за титлата :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 03 Май 2016, 15:55

И аз, макар и фен на друг отбор, много се изкефих на титлата на Лисиците.

Най-вероятно с това ще си останат, но се радвам, че върнаха романтиката в света на милиардите дори и само за 1 сезон.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Май 2016, 16:01

Собствениците им били казали, че засега целта е да задържат всички футболисти и да не продават. Ако го направят поне частично, догодина пак са фактор :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 03 Май 2016, 19:37

Аз също много се радвам за титлата им. Кой е очаквал нещо подобно? Честита им купа. Ще е интересно да видим какво ще е нивото им през следващия сезон. Сега чакам с интерес европейското, защото очаквам англетата най-после да сътворят нещо сериозно на голям футболен форум.
Изображение

Назад към Извън Темата