Прахосмукачка за кола?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Прахосмукачка за кола?

Мнение от Bokrael » 08 Окт 2014, 14:07

Препоръчайте ми портативна прахосмукачка за кола, по възможност с батерия (тъй като мисля, че тези с ток от запалката са по-слаб, пък и изпиват акумолатора). Аз преди време имах една, която се захранваше от запалката, но беше мнооого слаба и така като ги гледам, нещо не ми вдъхват доверие, та викам да се допитам. В продавалник преди около месец гледах една, която беше с батерия като на винтоверт и широко "гърло" за да смуче по-голяма площ, но вече я няма. Та знаете ли други добри варианти?

ПС. Понеже знам, че ще има остроумни господа, които ще ми кажат - "По автомивките има прахосмукачки за левче". Искам предварително да отговоря, че знам. Но най-често нямам време за това, и мия предимно външно, а мн. често ми се случва да чакам в колата и да умирам от скука, а така бих могъл да си запълвам времето пълноценно.
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N47

Re: Прахосмукачка за кола?

Мнение от plamen_nedkov » 08 Окт 2014, 14:56

Според ме, тези прахосмукачки са ужасно слаби и не вършът добра работа. Всеки сам си избира де. Ето няколко, които горе-долу стават за нещо.
http://napravisam.net/?p=21427
http://hitro.bg/single/747417

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 08 Окт 2014, 15:03

Bokrael написа:често ми се случва да чакам в колата и да умирам от скука, а така бих могъл да си запълвам времето пълноценно.
:bchug:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Викаш как си седиш на задръстването на канала, що па да не пусна една прахосмукачка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X6
Мечтае да кара: BMW X6M
Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP

Мнение от saleene » 08 Окт 2014, 15:06

ЗДР. Колега , предполагам за нещо такова говориш, ако имаш интерес пиши на лични да ти дам координати на фирмата която ги продава . :bchug:

Немска Акумулаторна прахосмукачка QUIG AKKU SUPER VAC МОДЕЛ 2014г:

* Функция МОКРО / СУХО почистване ;

* Мощен вакуум;

* МОЩНА Акумолаторна батерия 1 800мАh;

* Адаптер за зарядно устройство

* Миещ се филтър за прах;

* Аксесоари;

* Захранване 220 V (адаптор)

* 14,4 V батерия;

* Мощност 22W;
Изображение

Цена : 29.00 лв.

И тази :

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 10 Окт 2014, 10:56

Тея прахосмукачки стават единствено да обереш прахте от мокета. Ако има пясък или дребни камъчета, никакъв шанс :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X6
Мечтае да кара: BMW X6M
Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP

Мнение от saleene » 10 Окт 2014, 18:09

Това търси колегата това съм му дал , а че не стават за основно чистене за никого не е тайна , в гаража си имам един "Kärcher"
и ползвам него ако имам време и желание де :oops: иначе на автомивката да се оправят. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 10 Окт 2014, 19:38

мен най ми прави кеф да си чистя сам колата..отделям два часа и я правя пуканка :driving:
saleene - моята пък е rainbow :mrgreen:

п.с - при наличието на "монетни прахосмукачки" по OMV-тата и други, какъв е смисъла от такава щуротия?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 520D F10

Мнение от AbitpoweR » 12 Юни 2016, 20:10

Прахосмукачката която вземах е невероятна, камъчета, пясък и каквото се сетиш поглъща. Включва се към запалката, аз лично държа запален автомобила когато я пускам, има си и накрайници за удължител с четка. Чисти се много лесно и филтъра се мие под чешмата.
Black + Decker PV1200AV-XJ Auto Dustbuster Pivot, 12 V

IMG_0726.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 12 Юни 2016, 20:32

AbitpoweR написа:Прахосмукачката която вземах е невероятна, камъчета, пясък и каквото се сетиш поглъща. Включва се към запалката, аз лично държа запален автомобила когато я пускам, има си и накрайници за удължител с четка. Чисти се много лесно и филтъра се мие под чешмата.
Black + Decker PV1200AV-XJ Auto Dustbuster Pivot, 12 V

IMG_0726.JPG

Това е страшно животно...удома ми изпадна подобна,същата марка същия дизайн,но е на батерия и е сигурно на 5-10 години...никога нямаше да предположа,че това нещо още работи...но мога да кажа,че е страшен зъм,без грам преувеличение :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 12 Юни 2016, 23:36

Каквото и да се прави, от запалка или батерия прахосмукачката може да е с мощност 20-50 вата. Обикновена руска/немска прахосмукачка от едно време беше 200-300 вата, а сега стандартно са по 1200-2000 W - т.е. не може напълно да се замести употребата на истинска прахосмукачка, 12 волтовата не може да смуче като такава.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Юни 2016, 0:00

На цена по-ниска от тази на прахосмукачката, можеш да си купиш разклонител и да използваш домашната - далеч по-добър ефект ще има :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 13 Юни 2016, 0:26

Ама той иска да си я ползва, докато чака някъде и няма какво да прави в колата.. Иначе си взима n-метра жица, по левче метъра, по три метра на етаж - и си я пуска през терасата, не е сложно.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Назад към Извън Темата