Интересни идеи,изработени вкъщи
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- koky_1
- Потребител
-
- Кара: На бензин
- Мечтае да кара: На газ, мас и оцет
Реших да направя една тема/дано модераторите я одобрят
/,като предлагам в нея да показваме разни интересни самоделни неща,които сме си "сделали" вкъщи.Все пак да не забравяме,че българският гений е пословичен
Знам,че има специализирани форуми за неща от типа направи си сам,но мисля,че ще стане интересно и разделът ще се раздвижи.
Все пак модераторите ще преценят дали ни е нужна такава тема тук
Нека аз да започна с една "уредба",разработена от автомобилни компоненти,но изпълнена вкъщи
Понеже имам компонентите останали от един автомобил,който не се кара,а те са практически нови,реших да ги вкарам в употреба в
хола
.
Забележка: в хола в къщата на село
Сега за системата:
Плейърът е Сони,модел от 2008 година,много малко използван,има някакви що-годе приятни настройки,аукс вход и изход за усилвател.
Говорителите са елипси Блаупункт,сложени на автомобилна кора,мисля че са четирилентови и кръгли Пайнер - японски,хартиени,двулентови,стоящи свободно,
за в бъдещо може би ще им измисля нещо,ако продължа да ползвам тази цялата какафония вкъщи.
Системата не свършва до тук - има и автомобилен усилвател Пайнер 3500Т,който храни фабрична туба Пайнер модел 304Т.
Всичко изброено по-горе се захранва от компютърно захранване,което е на има-няма десетина години с "колосалната" мощност от 350 вата или 16 ампера на 12 волта.Няма чак такава сила,че да ги захрани както трябва,плейърът почва да спира след като се усили повече,но пък поне не криви.Но макар и да не се усилва докрай, когато басите ударят и е усилено на допустимото,се създава доста добро налягане.
Прикачвам и няколко снимки да се посмеете на мой гръб
:

Знам,че има специализирани форуми за неща от типа направи си сам,но мисля,че ще стане интересно и разделът ще се раздвижи.
Все пак модераторите ще преценят дали ни е нужна такава тема тук

Нека аз да започна с една "уредба",разработена от автомобилни компоненти,но изпълнена вкъщи

Понеже имам компонентите останали от един автомобил,който не се кара,а те са практически нови,реших да ги вкарам в употреба в
хола

Забележка: в хола в къщата на село

Сега за системата:
Плейърът е Сони,модел от 2008 година,много малко използван,има някакви що-годе приятни настройки,аукс вход и изход за усилвател.
Говорителите са елипси Блаупункт,сложени на автомобилна кора,мисля че са четирилентови и кръгли Пайнер - японски,хартиени,двулентови,стоящи свободно,
за в бъдещо може би ще им измисля нещо,ако продължа да ползвам тази цялата какафония вкъщи.
Системата не свършва до тук - има и автомобилен усилвател Пайнер 3500Т,който храни фабрична туба Пайнер модел 304Т.
Всичко изброено по-горе се захранва от компютърно захранване,което е на има-няма десетина години с "колосалната" мощност от 350 вата или 16 ампера на 12 волта.Няма чак такава сила,че да ги захрани както трябва,плейърът почва да спира след като се усили повече,но пък поне не криви.Но макар и да не се усилва докрай, когато басите ударят и е усилено на допустимото,се създава доста добро налягане.
Прикачвам и няколко снимки да се посмеете на мой гръб

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Интересни идеи,изработени вкъщи
ето как реших аз внеса малко свежест в моя дълъг и тесен хол...с цветове,бая си поиграх
катерушка за малкия
катерушка за малкия

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
nqmam_bmw написа:B U L L I написа:...
Защо не сложиш перваз на стълбището ?
Парапет ли имаш в предвид?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
DiMIcha84 написа:Парапет ли имаш в предвид?
Да, избяга ми точният термин.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
nqmam_bmw написа:B U L L I написа:...
Защо не сложиш перваз на стълбището ?
Няма как да не дриснеш в нова тема

За какво му е парапет?
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
То ако не си пиян трудно ще паднеш от там, ама иначе не е лоша идея щом има деца 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
При мен това стълбище беше голям проблем за децата, как ще слизат, как ще се качват, ще падат и т.н. И двете обаче след 3г не можеш да ги стигнеш нито нагоре нито надолу. Нищо не им трябва, парапета е по-скоро за бабите 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
има парапет и перила стълбището,
но точно на това място просто няма нужда.
славчо ,малкия е на 3 и без мое присъствие не се качва,нито слиза без да има някой с него.
ето и още мои заигравки свързани с хобито ми.
рязане,лепене,стъкла,болтове,дрелки и общо взето половината ми апартамент е остъклен
понеже темата е за интересни идеи в дома ще вметна само,че колажи могат да се направят на всяка тема
която ви вълнува и колкото е по голямо стъклото толкова по интересно и красиво се получава,сега работя над един проект
с 3 метрово стъкло,но още не съм го доосъвършенствал
но точно на това място просто няма нужда.
славчо ,малкия е на 3 и без мое присъствие не се качва,нито слиза без да има някой с него.
ето и още мои заигравки свързани с хобито ми.
рязане,лепене,стъкла,болтове,дрелки и общо взето половината ми апартамент е остъклен
понеже темата е за интересни идеи в дома ще вметна само,че колажи могат да се направят на всяка тема
която ви вълнува и колкото е по голямо стъклото толкова по интересно и красиво се получава,сега работя над един проект

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
B U L L I написа:...колажи могат да се направят на всяка тема
това е доста интересно с колажите... не се бях замислял.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
10 мнения
• Страница 1 от 1