Вземане на книжката от кат по рано

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Вземане на книжката от кат по рано

Мнение от DaGa » 21 Юли 2016, 20:01

Аз да питам има ли глоба при изтекла книжка ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Юли 2016, 20:26

smamf написа:Предстои ми и на мен да си подновя ЛК и книжката. Въпрос: преди месец получих честитка по пощата, явно някъде са ме снимали. Не съм я плащал. При преиздаването на документите ми за самоличност ще ме накарат ли първо да си платя глобата за нарушението от снимката, или ще мине номера да не плащам?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Първо ще трябва да платиш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 21 Юли 2016, 21:54

DaGa написа:Аз да питам има ли глоба при изтекла книжка ?

Не мисля! Все пак не е задължителен документ. Ако те хванат да краш обаче с изтекла е друго.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i / Е39 520i
Мечтае да кара: E34 с V8

Мнение от eXed0 » 21 Юли 2016, 22:48

iv4o. написа:Здравейте искам да попитам ако отида по рано в кат да си взема книжката от дадения ми срок защото датата е чак 25 в понеделник но нещо не ми се чака аз съм си пуснал бърза поръчка за 10 дни подадох документите на 12.07 а книжката ще ми я дадат чак на 25.07 така пише на талончето но ако отида примерно четвъртък или петък ще ми я дадат ли? проверих и в сайта на кат книжката пише че е готова чудя се дали да не отида но дали няма да ме върнат вие какво мислите?

Аз бях пуснал бърза и на 3-тия ден ми беше готова :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 21 Юли 2016, 22:58

speeder88 написа:
DaGa написа:Аз да питам има ли глоба при изтекла книжка ?

Не мисля! Все пак не е задължителен документ. Ако те хванат да краш обаче с изтекла е друго.

Е добре, валидноста е 10 години. Кой помни кога му изтича книжката ?! За мен това е пълна простотия,както с глобата като ти изтече Личната карта. Сериозно, книжката ми седи в протмонето,вадя я.само при.проверки от КАТ,ама.това е веднъж на година да кажем. Как да помня кога пък ми изтича книжката... да е ГО,ГТП - ОК, ама 10 години да помня...ай нема нужда

Потребител
Аватар

Мнение от iv4o. » 23 Юли 2016, 0:09

eXed0 написа:
iv4o. написа:Здравейте искам да попитам ако отида по рано в кат да си взема книжката от дадения ми срок защото датата е чак 25 в понеделник но нещо не ми се чака аз съм си пуснал бърза поръчка за 10 дни подадох документите на 12.07 а книжката ще ми я дадат чак на 25.07 така пише на талончето но ако отида примерно четвъртък или петък ще ми я дадат ли? проверих и в сайта на кат книжката пише че е готова чудя се дали да не отида но дали няма да ме върнат вие какво мислите?

Аз бях пуснал бърза и на 3-тия ден ми беше готова :yes:

Днес ходих но ги изпуснах отидох в 16:30 и си бяха тръгнали не можах да ги сваря защото имах друга работа нищо ще си чакам до понеделник то тогава ми е датата.

Предишна

Назад към Извън Темата